Andrzey_ 05.04.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Czesc Jestem na etapie doboru sprzetu do monitoringu. Podpowiedcie co wybrac ? Zaznaczam, że w dziedzinie monitoringu jestem zielony, Proponuję kupić na początek http://www.aliexpress.com/store/product/Newest-V5-3-3-Multi-Language-DS-2CD3145F-I-Full-HD-4MP-Support-H-265-HEVC/319147_32462937522.html i wrzucić sobie kartę Micro SD do nagrywania. Jakość obrazu jest bardzo dobra, a i sama kamera ma dużo możliwość np. aplikację na telefon czy też chmurę EZVIZ i podgląd zdalny. Jak już poznacie bardziej temat, to wrócić na forum i zadać bardziej precyzyjne pytania np. o NVRa bo nagrywanie w kamerze to nie jest bezpieczne rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 05.04.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Poczytałem trochę i już kupiłem. Wprawdzie chyba całkowite minimum (kamery Intelkam i rejestrator BCS), ale działa, a cena niska. Jak się zepsuje, albo mnie zawiedzie to pomyśle nad czymś lepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts