Sylwia9 04.01.2016 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 bardzo bardzo dobry odkurzacz. Namówiła mnie sąsiadka. nie musze kupować żadnych worków i filtrów a zawsze miałam problem, żeby dopasować odpowiedni rodzaj do mojego odkurzacza. Teraz go wyrzuciłam. Jest mi nie potrzebny. Roboklin jest o wiele wiele lepszy. Jest rewelacyjny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mofinka1 19.01.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Witam! Przypadkowo zauwazyłam ze jest temat o moim Robosiu Ja byłam od początku przekonana a mój mąż nie. Jednak namówiłam go żeby go kupić. Jak zobaczył, jak posprzątałam mieszkanie, dywany, jak usuwa nieprzyjemne zapahy z powitrza, to teraz sam go używa i sprząta nim w samochodzie. Jesteśmy bardzo z niego zadowloeni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariza344 26.01.2016 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Ja tam w takie cuda niewierze:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivewka 27.01.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Słyszałem wiele dobrego o Robocleanie i jestem już przekonany do niego ale chciałbym poznać jeszcze opinie z pierwszej reki, jak u was się on sprawuje? Roboclin jest niesamowity! Nie żałuję ani jednej złotówki! Śmigam nim po całym mieszkaniu. Wreszcie sprzatanie stalo się dla mnie przyjemnością. Cieszę się, gdy widzę, ze mieszkanie dopiero teraz jest czyste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivewka 27.01.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ja tam w takie cuda niewierze:eek: Gdy dowiedziałam się o Robocleanie pytałam znajomych i szukałam informacji w internecie. Opinie są dobre. Jednak najlepiej umówic się na pokaz. Na wlasne oczy zobaczyłam jak czysci dywan w moim mieszkaniu.Po pokazie od razu postanowiłam go kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivewka 27.01.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Miałam dużo róznych odkurzaczy wodne też, ale dopiero z robocleana jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.01.2016 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Następny spec od marketingu bezpośredniego? Ech, ludzie, ludzie, czego was tam na tych szkoleniach uczą? Już tylko klaskania i śpiewania motywujących piosenek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 27.01.2016 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 A kupiłaś na spółkę z "zadowoloną klientką" Sylwia9, czy osobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivewka 27.01.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Haha:D Dobry pomysł! gdybym znala Sylwie albo kogoś innego. Kaska zaoszczedzona bylaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.01.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 musi się fatalnie sprzedawać i być do niczego, skoro zatrudniają takich fatalnych klakierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivewka 28.01.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 musi się fatalnie sprzedawać i być do niczego, skoro zatrudniają takich fatalnych klakierów ??? jakich klakierow? jak nie dziala:confused: Napisali ci ktorym działa, bo kupili. ty masz ten odkurzacz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan89 28.01.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Widzę, że nastąpiło dziwne przetasowanie - połączenie dwóch różnych wątków. Czy autor tego działania może napisać, z jakiej przyczyny to nastąpiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan89 28.01.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 ??? jakich klakierow? jak nie dziala:confused: Napisali ci ktorym działa, bo kupili. ty masz ten odkurzacz?? Dokładnie. Na każdym forum są ludzie mający przeciwstawne opinie na dany temat. To normalne, jest różnorodność. Jednak gdy zaczyna się dyskusja, pojawiają się emocje. Te negatywne związane są najczęściej z opiniami nie zawierającymi rzeczowych, konkretnych informacji. A to już nie jest dobre - nie konstruktywne i nie mające nic wspólnego z rzeczywistością. Z tego powodu proszę Cię Elfir, jeśli jesteś rzeczowym i piszącym merytorycznie forumowiczem, podaj wiarygodne dane - jakiś link, skan świadczący o rzekomo niskim poziomie sprzedaży. Napisz też, co dokładnie Twoim zdaniem jest do niczego, bo na razie Twoja opinia jest bez pokrycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 28.01.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Czy wystarczy ten drobiazg, że wszyscy troje, będący jak twierdzicie niezależnymi od siebie szczęśliwymi nabywcami tego wspaniałego odkurzacza, piszecie spod tego samego adresu IP?Normalnie dostalibyście po prostu bana, a posty "szczęśliwych nabywców" zostałyby usunięte, jak to zwykle w takich sytuacjach, ale to, co robicie jest tak śmieszne, że aż mi szkoda było. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan89 29.01.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Hm... może faktycznie. Ale są tu też wcześniejsze wypowiedzi osób zadowolonych, które kupiły Robocleana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaromi 10.06.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Najlepiej samemu go przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts