Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 115
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam! Przypadkowo zauwazyłam ze jest temat o moim Robosiu :) Ja byłam od początku przekonana a mój mąż nie. Jednak namówiłam go żeby go kupić. Jak zobaczył, jak posprzątałam mieszkanie, dywany, jak usuwa nieprzyjemne zapahy z powitrza, to teraz sam go używa i sprząta nim w samochodzie. Jesteśmy bardzo z niego zadowloeni!

Słyszałem wiele dobrego o Robocleanie i jestem już przekonany do niego ale chciałbym poznać jeszcze opinie z pierwszej reki, jak u was się on sprawuje?

Roboclin jest niesamowity! Nie żałuję ani jednej złotówki! Śmigam nim po całym mieszkaniu. Wreszcie sprzatanie stalo się dla mnie przyjemnością. Cieszę się, gdy widzę, ze mieszkanie dopiero teraz jest czyste!

??? jakich klakierow? jak nie dziala:confused: Napisali ci ktorym działa, bo kupili. ty masz ten odkurzacz??

Dokładnie. Na każdym forum są ludzie mający przeciwstawne opinie na dany temat. To normalne, jest różnorodność. Jednak gdy zaczyna się dyskusja, pojawiają się emocje. Te negatywne związane są najczęściej z opiniami nie zawierającymi rzeczowych, konkretnych informacji. A to już nie jest dobre - nie konstruktywne i nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.

Z tego powodu proszę Cię Elfir, jeśli jesteś rzeczowym i piszącym merytorycznie forumowiczem, podaj wiarygodne dane - jakiś link, skan świadczący o rzekomo niskim poziomie sprzedaży. Napisz też, co dokładnie Twoim zdaniem jest do niczego, bo na razie Twoja opinia jest bez pokrycia.

Czy wystarczy ten drobiazg, że wszyscy troje, będący jak twierdzicie niezależnymi od siebie szczęśliwymi nabywcami tego wspaniałego odkurzacza, piszecie spod tego samego adresu IP?

Normalnie dostalibyście po prostu bana, a posty "szczęśliwych nabywców" zostałyby usunięte, jak to zwykle w takich sytuacjach, ale to, co robicie jest tak śmieszne, że aż mi szkoda było.

Edytowane przez Jarek.P

• 1 year później...