mateusz.g 30.12.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć, Chciałem poprosić o pomoc w aranżacji mojego mieszkania. Chcieliśmy zamieszkać wspólnie ze znajomymi (dwie pary). Mieszkanie jak na razie jest dostosowane dla czterech studentów. Znajduje się na parterze w kamienicy. Pokoje około 9m2 plus antresole. Antresola w pierwszym pokoju jest o powierzchni - 4-5m2, zaś w drugim pokoju 8m2. Wysokość antresoli 90 cm. Kuchnia jest w pełni umeblowana. Niestety brak w niej miejsca na stół, na czym nam bardzo zależy. Naszym głównym celem jest stworzenie jak najbardziej praktycznego i przytulnego mieszkania:). Wszystkie pomysły i podpowiedzi bardzo mile widziane, wskazówki na praktyczne wykorzystanie naszej ograniczonej przestrzeni! Plan mieszkania przerobiony z dostępnych materiałów (przepraszam za jakość! ) http://images75.fotosik.pl/195/48d46241eb99ad2emed.jpg Pozdrawiam Mateusz Edytowane 30 Grudnia 2015 przez mateusz.g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.12.2015 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 gdzie tam jest łazienka? Jak umeblowana jest kuchnia? to pomieszczenie jest przeraźliwie nieustawne. antresole pełnią rolę chyba dekoracyjną, bo co można zrobić na 90 cm? Nawet leżenie jest niewygodne - jak jeden partner leży, to drugi, od strony ściany nawet na siku nie może przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.01.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 (edytowane) O ile dobrze rozumiem rysunek... Jeden pokój (10 mkw.) ma wejście i przechodnią kuchnię, a drugi pokój (12 mkw.) wejścia na zewnątrz nie ma, ma za to łazienkę i pomieszczenie gospodarcze Edytowane 1 Stycznia 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydx 01.01.2016 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Czy ja dobrze rozumiem, że wejście jest jakoś tak przez kuchnię? (Na marginesie: to przypomina jakiś segment akademiku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts