Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kuchnie Halupczok opinie i spostrzeżenia

gosiasad

Recommended Posts

Jak w temacie.

Ostatnio zwiedziłam ich salon na Targówku i powiem szczerze, że wiele rozwiązań mają ciekawych. Panowie również bardzo mili ale ....

I tu mam prośbę do osób które mogą się podzielić swoimi doświadczeniami.

Podejrzewam, że cena nie będzie niska ale czy za ceną idzie jakość???:confused:

Życzę Szczęśliwego Nowego Roku

Gosia

• 4 weeks później...
Jeżeli zapłacisz lokalnemu stolarzowi prawie tyle ile zażyczy sobie studio jestem przekonany, że zlecenie wykona tak samo dobrze, a może nawet lepiej.

Niestety lokalnych, dobrych fachowców brak.

Szukałam również opinii o wfm kuchnie/szynaka meble ale najwięcej znalazłam wpisów niezadowolonych pracowników.

Byłam również w brw ale powiem szczerze, jakość mnie powaliła (negatywnie). Mam w tej chwili ich meble i są zdecydowanie w lepszym stanie moje sprzed 10 lat od tych w salonie

Niestety lokalnych, dobrych fachowców brak.

Szukałam również opinii o wfm kuchnie/szynaka meble ale najwięcej znalazłam wpisów niezadowolonych pracowników.

Byłam również w brw ale powiem szczerze, jakość mnie powaliła (negatywnie). Mam w tej chwili ich meble i są zdecydowanie w lepszym stanie moje sprzed 10 lat od tych w salonie

Ja wybrałam stolarza z naszego regionalnego zagłębia stolarskiego czyli Dobrodzienia,może pojedziesz pooglądasz,moja będzie dopiero za dwa tygodnie około,więc sama jestem w strachu czy dobrze zrobiłam,a teraz szukam kamieniarza od blatu do kuchni i dwóch łazienek...

Potrzebuję namiar i jeszcze do tego aby miał w ofercie kwarcogranit czy konglomerat kwarcowy....

Firma Halupczok to jeden z najbardziej uznanych na rynku producentów mebli kuchennych na zmówienie.

Z doświadczenia z obecności na różnych inwestycjach, możemy potwierdzić wysoką jakość kuchni oraz pracę

fachowców tej firmy.

Ceny no cóż, nie zawsze i wszystko jest dla każdego, ale stosunek ceny do jakości jest korzystny .

Cenna informacja. Dziękuję.

Zastanawiałam się jak firma funkcjonuje skoro brak jakichkolwiek informacji, czy nikt nie robił w w/w firmie kuchni?;)

Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze odezwie.

Polecam http://www.pracowniadrewna.com fajne meble szyte na miarę z prawdziwego drewna...

Również dziękuję. Bardzo ładne meble ale my chcemy białe, lakierowane a takich chyba nie robią.

Edytowane przez gosiasad

• 1 month później...