gosiasad 31.12.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Jak w temacie. Ostatnio zwiedziłam ich salon na Targówku i powiem szczerze, że wiele rozwiązań mają ciekawych. Panowie również bardzo mili ale .... I tu mam prośbę do osób które mogą się podzielić swoimi doświadczeniami. Podejrzewam, że cena nie będzie niska ale czy za ceną idzie jakość??? Życzę Szczęśliwego Nowego Roku Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydx 01.01.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 To oczywiste, że są mili :]Może opiszesz dokładniej czego potrzebujesz, jakie masz warunki itd, to łatwiej będzie coś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 03.01.2016 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ale moje pytanie dotyczy oceny jakości i współpracy z firmą Halupczok. Niestety w internecie niewiele jest na ten temat.Niemniej bardzo dziękuję. Może nie jest to firma zbyt popularna. Ciekawe tylko z jakiego powodu? Mam nadzieję że nie ceny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 chyba ceny.Większość ludzi na forum, jak czytam watki kupuje albo w IKEA albo robi u lokalnego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.01.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Mnie powaliły ceny, to jedno i niestety stan szafek a raczej sposobu otwierania przy 3 uwadze że muszą wyregulować i czekają na montażystę spasowaliśmy....W studiu szafki powinny działać to wizytówka.Obsługa miła to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 04.01.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Jeżeli zapłacisz lokalnemu stolarzowi prawie tyle ile zażyczy sobie studio jestem przekonany, że zlecenie wykona tak samo dobrze, a może nawet lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 31.01.2016 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Jeżeli zapłacisz lokalnemu stolarzowi prawie tyle ile zażyczy sobie studio jestem przekonany, że zlecenie wykona tak samo dobrze, a może nawet lepiej. Niestety lokalnych, dobrych fachowców brak. Szukałam również opinii o wfm kuchnie/szynaka meble ale najwięcej znalazłam wpisów niezadowolonych pracowników. Byłam również w brw ale powiem szczerze, jakość mnie powaliła (negatywnie). Mam w tej chwili ich meble i są zdecydowanie w lepszym stanie moje sprzed 10 lat od tych w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 31.01.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Niestety lokalnych, dobrych fachowców brak. Szukałam również opinii o wfm kuchnie/szynaka meble ale najwięcej znalazłam wpisów niezadowolonych pracowników. Byłam również w brw ale powiem szczerze, jakość mnie powaliła (negatywnie). Mam w tej chwili ich meble i są zdecydowanie w lepszym stanie moje sprzed 10 lat od tych w salonie Ja wybrałam stolarza z naszego regionalnego zagłębia stolarskiego czyli Dobrodzienia,może pojedziesz pooglądasz,moja będzie dopiero za dwa tygodnie około,więc sama jestem w strachu czy dobrze zrobiłam,a teraz szukam kamieniarza od blatu do kuchni i dwóch łazienek... Potrzebuję namiar i jeszcze do tego aby miał w ofercie kwarcogranit czy konglomerat kwarcowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 01.02.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Polecam http://www.pracowniadrewna.com fajne meble szyte na miarę z prawdziwego drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasad 01.02.2016 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 (edytowane) Firma Halupczok to jeden z najbardziej uznanych na rynku producentów mebli kuchennych na zmówienie. Z doświadczenia z obecności na różnych inwestycjach, możemy potwierdzić wysoką jakość kuchni oraz pracę fachowców tej firmy. Ceny no cóż, nie zawsze i wszystko jest dla każdego, ale stosunek ceny do jakości jest korzystny . Cenna informacja. Dziękuję. Zastanawiałam się jak firma funkcjonuje skoro brak jakichkolwiek informacji, czy nikt nie robił w w/w firmie kuchni? Mam nadzieję, że ktoś się jeszcze odezwie. Polecam http://www.pracowniadrewna.com fajne meble szyte na miarę z prawdziwego drewna... Również dziękuję. Bardzo ładne meble ale my chcemy białe, lakierowane a takich chyba nie robią. Edytowane 1 Lutego 2016 przez gosiasad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 13.03.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Faktycznie ciekawy link, muszę do nich napisać. Ale tez celuje w białe lakierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts