monisia_gra1 16.11.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Witam Was wszystkich. Potrzebuje pomocy bo nie mogę sobie poradzić z aranżacją antresoli -poddasza użytkowego w mieszkaniu. Chciałabym tam zrobić dwa pokoje. Jak rozmieścić ścianki działowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.11.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Jaka jest wysokość skosu i ścianki kolankowej? Jaka ma być funkcja pokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisia_gra1 09.12.2015 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Witam Was Wszystkich na forum. Moja prośba do Was o pomoc w aranżacji mieszkania dół 48,83 m2 i góry to samo. to co bym chciała osiągnąć: 1. wygodne schody - otwór w stropie mogę sama zaplanować jeszcze na tym etapie. 2. funkcjonalna kuchnia wraz ze stołem i krzesłami 3. sypialnia 4. łazienka z prysznicem i wanną / może być u góry 5. piętro - dwa pokoje dla dzieci/ łazienka/ pomieszczenie gospodarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisia_gra1 02.01.2016 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Jaka jest wysokość skosu i ścianki kolankowej? Jaka ma być funkcja pokoi? chyba wszytsko na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 http://images76.fotosik.pl/201/eb603b5aa4c0dab0gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisia_gra1 08.01.2016 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witam! Zakupiłam mieszkanie i zastanawiam się które pomieszczenie wybrać na kuchnie i jak dobrze ustawić meble żeby było wygodnie? Może wy macie jakieś pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2016 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 nie twórz kilku wątków na temat tego samego mieszkania. O ile pamiętam ja ci kiedyś radziłam zrobić kuchnię tam gdzie sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts