chcialbympompe 03.01.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Wydaje mi się, że już kiedyś pytałem ale nie doczekałem się odpowiedzi.Jaka jest żywotność anody w tym zasobniku? Ile taka "zabawka" kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 03.01.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Żywotność zależy od jakości wody , wielkości anody. Koszt od 100 zł w górę widziałem nawet za 1800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 03.01.2016 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 A konkretnie do CWH FS to ile? Przecież sprzedajesz i serwisujesz Atlanic'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 03.01.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Nie znam, nie dotykam tematu tych pomp i ich dedykowanych zbiorników, ale anoda magnezowa to anoda magnezowa, ja bym kupił najtańszą np. z Galmet-u, kilkadziesiąt złotych kosztuje, gwint nie pamiętam, chyba M8. Zresztą to nie problem, jak się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts