marta0611 03.01.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witam! Nie mam kompletnie pomysłu jak urządzić salon z aneksem. Podejścia zrobione przez dewelopera (załączony rzut) wydają się kompletnie bez sensu... Potrzebuję miejsca na kuchnię-zmywarka, zlew, płyta, piekarnik, mikrofala oraz stół, wypoczynek, TV. Chciałabym, żeby kuchnia była trochę oddzielona, jednak za każdym razem jak to rozrysowuje to brakuje mi miejsca.. Co myślicie o kawałku ściany przedzielającej i czy robić ją wtedy do samego sufitu? Z góry dziękuję za jakieś pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2016 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 http://images75.fotosik.pl/204/18b9751c180873d6gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta0611 04.01.2016 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dziękuję za odpowiedź. Projekt mi się podoba:) Zastanawiam się tylko czy wysoka zabudowa pod oknem nie zmniejszy optycznie salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.01.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 zmniejszy. Ale ustawienie jest odwrotnie (przy ścianie do łazienki) skomplikuje dojście do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts