alinaw 08.01.2016 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witam. Czas umeblowac i urzadzic salon. Ponizej zamieszczam zdjecia. Wszystko jest do zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 08.01.2016 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 To jest caly moj salon. Tak jak wspomnialam wszystko jest do zmiany. A wiec: - sciana z tv ma byc szara. Reszta scian biale. ( teraz sa lekki szary). - sciana gdzie choinka - ma tam byc biala cegielka - Incana retro wanilia lub Stegu loft white. Sciana ta bedzie sie ciagnac az do okna kolo stolu. - naroznik lub dwie kanapy maja byc szare. - stol i krzesla do zmiany jeszcze brak konkretnych typow. -oswietlenie nad stolek dwa abazury czarne. _na kazdej scianie mam kable do kinkietow - tez jakies czarne - marzy mi sie w salonie fotel uszak. Macie moze jakies sugestie? Chcialabym jakos uprzytulnic ten salon. W kolorach bialo szaro czarnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnustorgen 08.01.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]342574[/ATTACH] To jest caly moj salon. Tak jak wspomnialam wszystko jest do zmiany. A wiec: - sciana z tv ma byc szara. Reszta scian biale. ( teraz sa lekki szary). - sciana gdzie choinka - ma tam byc biala cegielka - Incana retro wanilia lub Stegu loft white. Sciana ta bedzie sie ciagnac az do okna kolo stolu. - naroznik lub dwie kanapy maja byc szare. - stol i krzesla do zmiany jeszcze brak konkretnych typow. -oswietlenie nad stolek dwa abazury czarne. _na kazdej scianie mam kable do kinkietow - tez jakies czarne - marzy mi sie w salonie fotel uszak. Macie moze jakies sugestie? Chcialabym jakos uprzytulnic ten salon. W kolorach bialo szaro czarnych... Jeśli chodzi o sam salon, to wydaje mi się, że najważniejsze to zminimalizować ilość mebli. Ja ostatnio nie tyle robiłem remont w swoim salonie co wymieniałem meble. Mogę Ci powiedzieć, że czymś rewelacyjnym są meble pod wymiar. Ogranicza się miejsce, wszystko dobierasz wedle swoich predyspozycji, kupujesz to co chcesz i ile chcesz. Nawet z żoną poszliśmy krok dalej i zainwestowaliśmy w łóżko tapicerowane, których przykłady można zgłębić tutaj Akurat do salonu wstawiliśmy kanapę, tapicerowaną, która naszym zdaniem lepiej odpowiada funkcji 'mebla często użytkowanego'. Ja jestem za aranżacją 'pod wymiar' i z wykorzystaniem minimalizacji. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.01.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Jeśli chodzi o sam salon, to wydaje mi się, że najważniejsze to zminimalizować ilość mebli. Ja ostatnio nie tyle robiłem remont w swoim salonie co wymieniałem meble. Mogę Ci powiedzieć, że czymś rewelacyjnym są meble pod wymiar. Ogranicza się miejsce, wszystko dobierasz wedle swoich predyspozycji, kupujesz to co chcesz i ile chcesz. Nawet z żoną poszliśmy krok dalej i zainwestowaliśmy w łóżka wykonywane pod wymiar. Akurat do salonu wstawiliśmy kanapę, tapicerowaną, która naszym zdaniem lepiej odpowiada funkcji 'mebla często użytkowanego'. Ja jestem za aranżacją 'pod wymiar' i z wykorzystaniem minimalizacji. Co za paskudna reklama. Czy widzisz, ze w tym salonie i tak praktycznie nie ma mebli??? Co chcesz minimalizować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 alina - o ile pamiętam, nad twoim mieszkaniem jakiś czas temu już dyskutowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 08.01.2016 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Co za paskudna reklama. Czy widzisz, ze w tym salonie i tak praktycznie nie ma mebli??? Co chcesz minimalizować??? No dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 08.01.2016 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 alina - o ile pamiętam, nad twoim mieszkaniem jakiś czas temu już dyskutowaliśmy. Mozliwe. Zapomnialam o tym. Tym razem juz sie biore za zmiane wiec prosze o rady i konkretniej wiem co chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 09.01.2016 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ku pamieci.biokominek DELTA FLAT czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 10.01.2016 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Na sciane: Planuje zrobic cegielke biala. Ta Incana retro wanilia Lub Ta Stegu loft white. Czekam na probki i bede decydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 10.01.2016 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ten kominek czarny co wklejalam bedzie tez na tej scianie w miejscu gdzie stoi choinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniecha_a 12.01.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 To szykuje się salonowa rewolucja Kominek to świetna rzecz, nadaje klimatu wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 12.01.2016 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Prosze doradzcie czy ta sciana po lewej i prawej najbardziej sie nadaje na cegle czy moze inna? Na sciane: Planuje zrobic cegielke biala. Ta [ATTACH=CONFIG]342882[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]342882[/ATTACH] Incana retro wanilia Lub Ta [ATTACH=CONFIG]342883[/ATTACH] Stegu loft white. Czekam na probki i bede decydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 21.01.2016 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 kanapy które biorę pod uwagę to: Narożnik ma byc w kolorze szarym jednolitym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 21.01.2016 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 cegiełkę zamówiłam Stegu Loft White o taką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 21.01.2016 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 nad stól jadalniany takie lampy - dwie sztuki; (srednica 30cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 25.01.2016 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 którą kanapę byście wybrali. Mam dylemat między tymi dwoma: Kolor docelowy to szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 25.01.2016 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 takie kinkiety wybrałam. na każdej scianie w salonie mam wyprowadzone kable. Tylko też nie wiem czy czarne czy białe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 25.01.2016 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 zrobiłam prostą wizualizacje na tyle ile umiałam. I co Wy na to? jakies sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 25.01.2016 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 A tak z kanapami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klawdia 25.01.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Hmmm... A jakiś inny odcień szarej kanapy? Jasny szary? Albo bardziej kontrastujacy kolor, np. turkus. A co to za kinkiety? Ja potrzebuje takich świecących góra-dół ale kwadratowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts