agaagunia 10.01.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 hej. Mam problem z zagospodarowaniem przestrzeni pokazanej na zdjęciach. W grę wchodzą różne rozwiązania trawertyn, kamień ozdobny lub nawet całkowita zabudowa. Chciałabym aby był tam również TV. Na dolnym poziomie będzie stała kanapa narożna i stolik a do góry sypialnia. Coś pomożecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 ale co tam chcesz zabudowywać trawertynem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaagunia 10.01.2016 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Wyrzucić boazerie obok drzwi i tam tym zrobić. I wtedy można pod schodami tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2016 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 a styl wnętrza jaki ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) tutaj inspiracje na zabudowę kamieniem:http://www.dom.pl/wp-content/uploads/2011/09/schody-w-salonie-8.jpg http://www.dom.pl/wp-content/uploads/2011/09/schody-w-salonie-10.jpg Tylko nie bardzo to pasuje do takich drewnianych, tradycyjnych schodów. Poza tym czy pełna zabudowa nie utrudni sprzątania pod schodami? Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaagunia 11.01.2016 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 styl raczej nowoczesny, to co wysłałeś bardzo mi się podoba tylko faktycznie do drewnianych schodów nie pasuje ale w sumie myślę, że można to zmienić pokój jest w kształcie prostokąta. Czy na ścianie przeciwnej będzie również on pasował? na całość jakby rzucić albo jakiś wzór tylko? albo fototapeta? czy lepiej pomalować tylko ściany? żeby nie było za dużo tego wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.01.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 chyba za duzo będzie, jesli dasz fototapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaagunia 11.01.2016 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 tak właśnie myślałam. do remontu jeszcze trochę czasu zostało, więc jest czas na przemyślenie tego. Myślałam jeszcze o zabudowie całkowitej schodów tylko z wnęką na TV i wówczas trawertynem albo właśnie ozdobnym kamieniem te schody zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.01.2016 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Gdyby udało się zdjąć boazerię, schody stałyby się lżejsze optycznie. Ścianę ((całą) można by wtedy pokryć Trawertyn Magnat Style. To proste rozwiązanie, które odmieni to wnętrze zgodnie z Pana zamysłem. Tynk mineralny, który znakomicie odwzorowuje trawertyn naturalny, nie wymaga ani takiej nośności ścian ani przestrzeni jak płyty kamienne. Dodatkowo można go podbarwić dopasowując idealnie odcień do stylu i charakteru wnętrza. Więcej informacji tutaj:http://www.magnatfarby.pl/produkt/magnat-style-trawertyn-drobnoziarnisty-tynk-mineralnypolecam uwadze Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaagunia 03.02.2016 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 dzięki:)a jeszcze pytanie: schody od stront ściany są przykręcone do deski pod panelami. Teraz gdyby ściągnąć panele co proponujecie jako "mocowanie" schodów?? Maja dość wąskie stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts