mm-architekci 13.01.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Najwyraźniej forum jest to typowe forum do pitolenia... Edytowane 13 Stycznia 2016 przez mm-architekci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2016 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 od stolarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm-architekci 13.01.2016 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 od stolarzy? płacą 2x tyle co w sklepie? trochę mi się to nie kalkuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.01.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 To kup sobie strugarkę (wyrówniarko - grubościówkę) i zapłacisz tylko za prąd ( i kilkanaście tysięcy za maszynę ale może się przydać na przyszłość i możesz brać taniej od tych stolarzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm-architekci 13.01.2016 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Napisałem, że szukam kontaktu do sklepu oferującego konkretny produkt. Przez jeden sklep zostałem już oszukany. Zamiast tego dostaje durne odpowiedzi nic nie wnoszące do tematu tylko wymądrzanie się i popisywanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts