paula812 19.01.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Witam, wprowadziłem się do starej kamiennicy i mam w mieszkaniu parkiet który jest bez żadnego lakieru, czyste drewno. I w czasie mieszkania wiadomo coś się wyleje, coś wywali i powstają plamy. Jak ja to mam czyścić? Niech mi ktoś pomoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.01.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 zaolejuj lub polakieruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adurska 20.01.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Raczej bez cyklinowania się nie obejdzie .. zależy jakie to plamy i czy głęboko "weszły" w drewno. Ja osobiście wycyklinowałabym tą podłogę i ja zabezpieczyła lakierem, olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markarw 20.01.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 polecam Ci zaolejować podłogę, najlepiej chyba zlecić fachowcom, którzy wycyklinują i nałożą olej, ale niektórzy robią to samemu w wersji budżetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adurska 22.01.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Jeżeli chcesz mieć to dobrze zrobione to fachowiec jeżeli tylko na chwilkę to możesz sam spróbować... to tak samo jak w malowaniem ścian.. niby prosta sprawa a fachowiec zrobi to o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts