wczymzecz 25.01.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Witam, czy jest może na forum ktoś kto przymierza się, buduje lub wybudował domek SYDNEY wg projekty MG Projekt? Wygląda na to, że to dosyć nowy pomysł (Supernowość ??? ), niemniej może ktoś prócz nas już go wybrał. Może warto wymienić uwagi. Nasz powstaje na Śląsku. http://www.mgprojekt.com.pl/sydney Dziękuję i pozdrawiam Uwaga dla Moderatorów: temat ma dotyczyć projektu Sydney pracowni MG Projekt, bardzo proszę nie scalać z postem dot. projektu o podobnej nazwie (Sidney) z bodaj Archipelagu. To różne domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wczymzecz 06.05.2016 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Nikt? Fajnie by było podzielić doświadczeniem... My jednak zdecydowaliśmy się. Budowa na śląsku. Jeżeli ktoś zdecyduje się, bądź będzie się wahał - zapraszamy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaguar39 26.05.2016 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witam, ja równiez zakupiłem projekt Sydney. Budowy jeszcze nie zacząłem, ale chętnie wymienię sie przemyśleniami i zmianami które dokonujemy w projekcie. Daj znac jak idą prace. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
powerkb 23.04.2017 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Witam, planujemy zakup projektu Sydney i rozpoczęcie budowy tego domku. Czy możecie napisać coś więcej o swoich budowach. Z chęcią obejrzelibyśmy z żoną postępy prac na zdjęciach albo na żywo. Proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wczymzecz 17.03.2018 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2018 Powerkb, Jaguar,zaczynamy w przyszłym tygodniu... no tak. Smutne życie bywa, czasem pod górę, lecz okazuje się, że z góry też bywa. Odwlekło się, lecz to już teraz.W poniedziałek majstry przyjadą i zaczynamy kopać dziurę. Pogoda trochę nietęga, lecz nie przeszkadza to Chłopakom. Odezwijcie się co u Was, czy coś już macie, czy planujecie. Mam kilka przemyśleń, chętnie bym z Wami porozmawiał. Budujemy na Śląsku. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 17.07.2020 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 Podbijam temat. Jak tam idzie realizacja tego projektu ? Rozważam ten projekt bardzo mocno, bez piwnicy. Nie wiem tylko jaj wybrnąć z braku kotłowni. Jak rozwiązaliście problem kotłowni na poziomie 0? Jakie zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.07.2020 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2020 można zrobić w gabinecie kotłownię. Salon jest tak ogromny, że spokojnie można z niego wydzielić nowy gabinet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts