ewedela 09.08.2016 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Pestka od razu lepiej, lekko, ten kominek nie jest taki przytlaczajacy i nie robi sie tunel przy oknie, wiecej swiatla wpada. taka wersje bym zrobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Dzięki TAR Gabinet, powiadasz. Hm.... a może puścić kanał powiterzny w rogu przez gabinet. Wiem, że to tak sobie z punktu widzenia gabinetu, ale gdzieś musi być. I od strony salonu to jest jedyne słuszne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 spoko, w tej wersji kominek zdobi salon a nie taki na odczepnego. ewedela przemysl temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 09.08.2016 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Przyznam, że na chwilę obecną nie wiem czy http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=363718&d=1470741177 czy też http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=363787&d=1470762143 Pierwsza wersję chyba łatwiej będzie przerobić, jak to będzie 50-55 cm to byłoby ok, a czy zabierze w ten sposób dużo światła... hmmm tam i tak jest północna strona. Może nie trzeba by było tej wyczystki przenosić. Nie pamiętam na jakiej wysokości ona jest Drugi wariant to problem i z wyczystką i z dolotem powietrza, choć wizualnie jest lżej, tak jak napisała TAR Tak to jest jak człowiek nieobyty w temacie zdaje się całkowicie na kogoś innego (tutaj projektantkę) i później jest taki klops, ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2016 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 oj tam ewedela wez zaszalej, przenies wyczystke poki jeszcze mozna, to samo z dolotem i zrob wersje lzejsza, tym bardziej jak to polnocna strona to taka dziura sie tam zrobi. jestes na takim etapie, ze mozesz jeszcze pozmieniac. ja dzis zlecilam chlopakom smietnik rano a po poludniu wyciagalam słupki zabetonowane i przenosze smietnik w inne miejsce. co to jest taka wyczystka :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 09.08.2016 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Cisną mi się na usta dwie rzeczy: 1. Qr*a 2. Kto mi to zrobi?! i jeszcze trzecia: 3. ile to będzie kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 no ile to moze kosztowac, przeciez nie tysiace. a jak nie zrobisz to bedzie cie gryzlo, ja bynajmniej tak mam:cool: niech zrobi to gosc, ktory kladł komin. u mnie na nieprzewidziane wypadki tez pewna pula kasy poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Dziury na dolot powietrza w betonie komórkowym, to ja bym sama zrobiła Wiertarka i długie wiertło i jedziemy. Przeniesienie wyczystki i trójnika to mogłby zrobić ten co będzie montował wkład i robił zabudowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 09.08.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Ewedela - ja tez powiadam: zaszalej i zmień Bo pomyśl sobie...potem będziesz przez lata patrzeć i mówić: "czemu ja tego nie zrobiłam...?" A poza tym podglądam kominek i czekam grzecznie w kolejce na najlepszą projektantkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Gaja, juz coś tam zrobiłam, ale u Ciebie ciężko się zdecydować. Ze 20 bym postawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 09.08.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) No to będzie przebudowa Tylko się zastanawiam co by szczapek drewna nie wcisnąć w taki sposób (zamiast na dole to po lewej stronie) Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez ewedela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 pod spodem fajniej, w tej pionowej jak nie uzupelnisz szczapek to bedziesz widziec umaziane sciany, nie czarujmy sie drewno sie kurzy, brudzi sciany. pod spodem nie bedzie to takie widoczne. po drugie jak nie uzupelnisz drewnem to na dole nie rzuca sie to w oczy a w pionowym znowu bezsensowna wneka zostaje. to ladnie tylko w katalogu wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 09.08.2016 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Mogło by to być nawet tylko do ozdoby i uzupełniane, tylko bardziej się zastanawiam czy by nam tam coś pomiędzy nie zamieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 09.08.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Gaja, juz coś tam zrobiłam, ale u Ciebie ciężko się zdecydować. Ze 20 bym postawiła To super! Od przybytku głowa nie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Mogło by to być nawet tylko do ozdoby i uzupełniane, tylko bardziej się zastanawiam czy by nam tam coś pomiędzy nie zamieszkało schowaj ten jezor ja ci tu doradzam a ty mi jezyk wytykasz ciagle nie wiem czy powinnas dalej kombinowac, wersja pestki jest w sam raz, nie ma przerostu formy nad trescia ale jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewedela 09.08.2016 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Ciągle? Ja widzę tylko raz no teraz dwa. Dobrze, dobrze radźcie, ja za rady pięknie dziękuję, i jeszcze radzić się będę pewnie nie raz. Mądre głowy to dobra rzecz. Dalej nie chcę kombinować, będzie tak albo tak Przydała by się tylko wizka z pionem dla porównania (uśmiecha się mocno do pestka56 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.08.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 mnie żadna nr 3 jest bliskie ja miałam na mysli numer 3 z drugiego posta pestki - czyli z tym niskim, podłużnym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 11.08.2016 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Świetnie wygląda kominek w wersjach jakie wybrałaś- szczerze to i jedna i druga jest fajna Podoba mi się pomysł z drewnem na dole-na początku też myślałam,że pionowa wersja jest fajna -ale im dłużej patrzę na tą poziomą ,tym bardziej mi się podoba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts