Myjk 22.03.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Z aż jedną całą kopalnią? Toż to szok! Eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 22.03.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Z aż jedną całą kopalnią? Toż to szok! Eh... ta kopalnia wydobywała jak dobrze pamiętam 10mln ton węgla , jak to jest mało to dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 22.03.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 ta kopalnia wydobywała jak dobrze pamiętam 10mln ton węgla , jak to jest mało to dziękuję Nie chcę cię martwić, ale energetyka ma priorytet i prędzej w składach zabraknie wyngla niż w elektrowni. Także może wygospodaruj trochę miejsca na podwórku i zakup na zapas. I drzew trochę posadź na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 22.03.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Nie chcę cię martwić, ale energetyka ma priorytet i prędzej w składach zabraknie wyngla niż w elektrowni. Także może wygospodaruj trochę miejsca na podwórku i zakup na zapas. I drzew trochę posadź na zapas. Dopiekanie komuś sprawia ci jakąś frajdę niezdrową ? ja palę węglem kamiennym nie brunatnym o którym mowa , nie mam zamiaru tego ciągnąć , tylko napisałem o możliwym braku prądu i nic więcej , co się czepiasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 22.03.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Dopiekanie komuś sprawia ci jakąś frajdę niezdrową ? ja palę węglem kamiennym nie brunatnym o którym mowa , nie mam zamiaru tego ciągnąć , tylko napisałem o możliwym braku prądu i nic więcej , co się czepiasz mnie On czepia się wszystkich, jeszcze nie wybudował a już jest super mega nadekspertem wszelkich dziedzin. W obrażaniu posiada tytuł mistrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 22.03.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Dopiekanie komuś sprawia ci jakąś frajdę niezdrową ? ja palę węglem kamiennym nie brunatnym o którym mowa , nie mam zamiaru tego ciągnąć , tylko napisałem o możliwym braku prądu i nic więcej , co się czepiasz mnie Tobie jaką frajdę niezdrową sprawia szerzenie strachów? Chyba tylko po to żeby SIEBIE dowartościować i utwierdzić w przekonaniu, że dobrze iż masz węglosyf w domu a nie prąd... Czy to jest wątek o problemach kopalni węgla? Może zdradzisz gdzie się takich przesłanek dopatrzyłeś? Razem ze swoim "świadomym" koleżką od kopcenia drewnem w kolejnym wątku syf robicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 22.03.2017 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 On czepia się wszystkich, jeszcze nie wybudował a już jest super mega nadekspertem wszelkich dziedzin. W obrażaniu posiada tytuł mistrza. Nie potrzeba językiem ognia dotykać by wiedziec że się oparzy. Po drugie samozwańczym ekspertem jesteś ty. Co do obrażania na forum to nie bądź hipokrytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.03.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 On czepia się wszystkich, jeszcze nie wybudował a już jest super mega nadekspertem wszelkich dziedzin. W obrażaniu posiada tytuł mistrza. Ty to już nawet swojego poplecznika NS zdążyłeś obrazić, właściwie obrażasz każdego z kim wymienisz więcej, niż kilka postów, więc się nei wychylaj w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek.M 22.03.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Długo będziecie to jeszcze ciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 22.03.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Ty to już nawet swojego poplecznika NS zdążyłeś obrazić, właściwie obrażasz każdego z kim wymienisz więcej, niż kilka postów, więc się nei wychylaj w tym temacie Jak sobie zasłużył, to ma. NS nigdy nie był moim poplecznikiem, natomiast okazał się ...typowym serdakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.03.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Jak sobie zasłużył, to ma. NS nigdy nie był moim poplecznikiem, natomiast okazał się ...typowym serdakiem. Wydawało mi się ,że do pewnego momentu byłem.No można się pomylić.Jesteś pozbawionym kultury budowlanej bucem.Zadufanym w sobie gnomem.Przepraszam ,że tak mówię ale ty zagubiłeś się już nawet w faktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 22.03.2017 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Kurwa jak miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 22.03.2017 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Kurwa jak miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 22.03.2017 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 ten wątek powoli dąży do kanałó-wki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 22.03.2017 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Sugeruję, żeby nasi dwaj bananowi użytkownicy na privie rozstrzygnęli, kto kogo bardziej zawiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.03.2017 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Sugeruję, żeby nasi dwaj bananowi użytkownicy na privie rozstrzygnęli, kto kogo bardziej zawiódł No chyba nie ma żadnej wątpliwości ,że on mnie zawiódł.Na prv ni będę z nim rozmawiał bo i po co.Daje ciała i się ośmiesza, a ja tego nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maazik 23.03.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 To wracając powoli do Kanałów... Kawałek instalacji kanałówki i kanałów do reku w moim szkieleciaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 23.03.2017 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Wydawało mi się ,że do pewnego momentu byłem.No można się pomylić.Jesteś pozbawionym kultury budowlanej bucem.Zadufanym w sobie gnomem.Przepraszam ,że tak mówię ale ty zagubiłeś się już nawet w faktach. Z tym, że ja Cię w tak ordynarny sposób nie opisywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maazik 23.03.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ja pier.... Ludzie, OGARNIJCIE SIĘ !!! Skończcie to bezsensowne udowadnianie sobie cholera wie co. Dorośli ludzie ... Że wam klawiatury(ekranu) nie szkoda na te bzdety.... Nie mówiąc o czasie. Spotkajcie się gdzieś, dajcie sobie po razie i się uspokoicie. Mi zawsze mówiono : odpuść, jemu się będzie wydawało że wygrał, a ty oraz otoczenie i tak będziecie wiedzieli który był mądrzejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 23.03.2017 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Ja pier.... Ludzie, OGARNIJCIE SIĘ !!! Skończcie to bezsensowne udowadnianie sobie cholera wie co. Dorośli ludzie ... Że wam klawiatury(ekranu) nie szkoda na te bzdety.... Nie mówiąc o czasie. Spotkajcie się gdzieś, dajcie sobie po razie i się uspokoicie. Mi zawsze mówiono : odpuść, jemu się będzie wydawało że wygrał, a ty oraz otoczenie i tak będziecie wiedzieli który był mądrzejszy. Co prawda to prawda. Odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts