gawel 19.05.2020 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 To co piszą w ulotce to jedno a w rzeczywistości nie widziałem mniej niż 260 W no i raz przy pierwszym uruchomieniu 220 i tyle. Przy wyłączonym agregacie pisałeś że tylko 20 W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 19.05.2020 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 To co piszą w ulotce to jedno a w rzeczywistości nie widziałem mniej niż 260 W no i raz przy pierwszym uruchomieniu 220 i tyle. U mnie, gdy jeszcze śledziłem, jak to wygląda "łykał" na dobę prawie 6 kWh ogrzewając pokój 25 m2 (2 okna) do 23 st.C przy panujące w na zewnątrz w nocy około 2 st.C., a w dzień dochodziła do 10 st.C. Teraz znudziło mi się odczytywanie dzień w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.05.2020 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Przy wyłączonym agregacie pisałeś że tylko 20 W Ale mowa o grzaniu a nie o postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 19.05.2020 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 U mnie, gdy jeszcze śledziłem, jak to wygląda "łykał" na dobę prawie 6 kWh ogrzewając pokój 25 m2 (2 okna) do 23 st.C przy panujące w na zewnątrz w nocy około 2 st.C., a w dzień dochodziła do 10 st.C. Teraz znudziło mi się odczytywanie dzień w dzień. Ok ale tu chodzi o to jak najniżej schodzi przy pracy ciągłej bez taktowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.05.2020 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Ok ale tu chodzi o to jak najniżej schodzi przy pracy ciągłej bez taktowania Jutro mam montaż dam znać jak wyjdzie i ciekaw jestem bo zapowiada się jeszcze grzanie ciekawe do kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 20.05.2020 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Ok ale tu chodzi o to jak najniżej schodzi przy pracy ciągłej bez taktowania U mnie była praca ciągła, bo jeszcze nie było PC (średnio poniżej 250 W). Teraz czasem żona włącza, jak zmarznie, bo w pokoju spadnie temperatura do 22 st.C. Nie przemogłem się by wejść do menu w PC, więc ustawiam na zasilaniu temperaturę ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek.M 20.05.2020 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 Ludzie podziwiam Was, mając 22 st. C zaczynacie marznąć?! Oj wygrzane macie dupcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.05.2020 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2020 To zależy od wilgotności - stąd w prognozach podają temperaturę odczuwalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.05.2020 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 (edytowane) mam mam mam ale fajnie! Aktualnie testuję i po pierwszych parunastu godzinach mam takowe spostrzeżenia bardzo cichy klimatyzator ustawiony jest na 22 st C w funkcji auto. Dziś rano było +2 st rano i w salonie mam 22 stC natomiast poszedłem po bandzie i wyłączyłem wszystkie grzejniki w całym domu i jak na razie jest ok w innych pomieszczeniach jest o stopień mniej np w sypialni. [ATTACH=CONFIG]444324[/ATTACH] Edytowane 21 Maja 2020 przez gawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.05.2020 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 To fajnie. Opomiarowałeś go? Ja prawie cały maj niestety grzeje. Siedzenie na gatkach kosztuje. Jak narazie za cały maj z małą dozą chłodzenia wciągną prawie 60kWh. Sprawdz czy działa wifi bo mi pierdolnika nie założyli i musiałem reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek.M 21.05.2020 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 To zależy od wilgotności - stąd w prognozach podają temperaturę odczuwalną. Ale w domu to raczej wilgotność wiele się nie zmienia, maks 10%, a to niewiele zmienia w temp. odczuwalnej8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.05.2020 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Ale w domu to raczej wilgotność wiele się nie zmienia, maks 10%, a to niewiele zmienia w temp. odczuwalnej8-) Jak dlamnie 22* to już jest dość zimno i zimą dobijam bliżej 24 niż 23*. Tyle co na piętrze mam zimno ok 22,5 w mrozy 22* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.05.2020 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 To fajnie. Opomiarowałeś go? Ja prawie cały maj niestety grzeje. Siedzenie na gatkach kosztuje. Jak narazie za cały maj z małą dozą chłodzenia wciągną prawie 60kWh. Sprawdz czy działa wifi bo mi pierdolnika nie założyli i musiałem reklamować. A jak to zrobić? , mam podłączony klimatyzator pod obwód grzejny grzejnika nie mam pomysłu jak to zrobić. Mam podłączony ten moduł ale nie mam pojęcia jak tą aplikację zainstalować, wczoraj strona się wywalała, potem powiedziało że mam za stary chyba android, Czy jest możliwość zainstalowania tej aplikacji na laptopie? Byłoby prościej i dokładniej , nie mam palców jak 3 letnie dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 21.05.2020 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 A jak to zrobić? , mam podłączony klimatyzator pod obwód grzejny grzejnika nie mam pomysłu jak to zrobić. Mam podłączony ten moduł ale nie mam pojęcia jak tą aplikację zainstalować, wczoraj strona się wywalała, potem powiedziało że mam za stary chyba android, Czy jest możliwość zainstalowania tej aplikacji na laptopie? Byłoby prościej i dokładniej , nie mam palców jak 3 letnie dziecko 1. Chyba niema wersji na kompa 2. ja celowo chciałem klimę na wtyczkę aby miernik podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.05.2020 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 1. Chyba niema wersji na kompa 2. ja celowo chciałem klimę na wtyczkę aby miernik podłączyć U mnie idealnie przewiercili się przez ścianę w puszce i trafili w listwę 30 cm od agregatu nie będę kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 21.05.2020 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Ludzie podziwiam Was, mając 22 st. C zaczynacie marznąć?! Oj wygrzane macie dupcie:D Też tak mam , spadnie poniżej 23 czyli ok 22 to dzwonek w postaci żony dzwoni że zimno jak w psiarni :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 21.05.2020 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Też tak mam , spadnie poniżej 23 czyli ok 22 to dzwonek w postaci żony dzwoni że zimno jak w psiarni :lol2: Widocznie kobiety tak mają... Moja naciska guzik w klimie i już jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oriong 24.05.2020 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Panie i Panowie, Po długich analizach prawie się zdecydowałem na Gree Amber Standard 2,5kW i 3,5kW.Ma to co mi potrzeba i z częściami nie powinno być problemów.Klasa energetyczna przy grzaniu A++, a co ważne (czy aż tak?) żonie podoba się w kolorze czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.05.2020 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Panie i Panowie, Po długich analizach prawie się zdecydowałem na Gree Amber Standard 2,5kW i 3,5kW. Ma to co mi potrzeba i z częściami nie powinno być problemów. Klasa energetyczna przy grzaniu A++, a co ważne (czy aż tak?) żonie podoba się w kolorze czarnym. strasznie uboga strona nie ma żadnych danych i cennika masz może link? Dokopałem się strasznie głośna ta klima masakra 24 db na najniższy biegu to może do sklepu sie nadaje ale nie do domu. Poz tym 2 razy droższy niż np o wiele cichszy i fajniejszy kaisai Edytowane 24 Maja 2020 przez gawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 24.05.2020 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Czy jest możliwość zainstalowania tej aplikacji na laptopie? Byłoby prościej i dokładniej , nie mam palców jak 3 letnie dziecko Tak, możesz. Wrzuć w googla emulator android na windowsa. Jest kilka w miarę sensownych. PS. Nie wiem, którą wersję andka emulują obecnie. Miej to na uwadze. Edytowane 24 Maja 2020 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts