majsterrr 27.02.2016 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) a ja mam wrażenie że Oszczędny Grześ = TB pod przykrywką w nowym wydaniu Edytowane 27 Lutego 2016 przez majsterrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oszczednyGrześ 27.02.2016 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 a ja mam wrażenie że Oszczędny Grześ = TB pod przykrywką w nowym wydaniu. A ja mam wrażenie że kolega ledwo co wskoczył na forum i wydaje śmieszne osądy. Zapraszam do bezpośredniego kontaktu jeśli są wątpliwości. Ci którzy je mieli byli u mnie osobiście lub ja sam miałem ich okazję odwiedzić lub też nie raz pogadaliśmy telefonicznie. Tyle mam do napisania w tym temacie.... Już przerabiałem to głupie porównywanie do kolegi Brzęczkowskiego i większość stałych forumowiczów się z tego wyleczyła. Nie wydaje mi się również by mój typ wypowiedzi był tożsamy z pana Tomasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lwojtaszek 27.02.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 oszczednyGrześ to nie TB . Na własne oczy widziałem. Po prostu porusza podobne tematy.Są ludzie, którzy zdecydowali się na taki sposób ogrzewania. Sam właśnie wykańczam taki dom. Grzanie klimą i grzejnikami elektrycznymi plus WM.O komforcie użytkowania, kosztach eksploatacji itp wypowiem się za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 27.02.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 a ja mam wrażenie że Oszczędny Grześ = TB pod przykrywką w nowym wydaniu hehe ... coś w tym jest . bardzo podobne rozwadnianie tematu przy braku konkretnych odpowiedzi a kierowaniu uwagi na mało znaczące niuanse. sorry Oszczędny Grześ ale TB już niejeden numer wyciął i wszyscy są podejrzliwi , niestety ale retorykę masz jakby żywcem z TB tylko troszkę maskowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 27.02.2016 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 oszczednyGrześ to nie TB . Na własne oczy widziałem. Po prostu porusza podobne tematy. Są ludzie, którzy zdecydowali się na taki sposób ogrzewania. Sam właśnie wykańczam taki dom. Grzanie klimą i grzejnikami elektrycznymi plus WM. O komforcie użytkowania, kosztach eksploatacji itp wypowiem się za rok. hehe no to teraz mnie upewniłeś, że to jest TB we własnej osobie.tzn.przepraszam jego kolejne alter ego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 27.02.2016 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 boże widzisz i nie grzmisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 27.02.2016 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 boże widzisz i nie grzmisz ! TB is back Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noname2 27.02.2016 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Bzdura. Miałem okazję rozmawiać i z jednym i z drugim. Za dużo politycal fiction ogladacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 27.02.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Bzdura. Miałem okazję rozmawiać i z jednym i z drugim. Za dużo politycal fiction ogladacie? Grzes, daj cos konkretnego a nie pare fotek a'la TB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 27.02.2016 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Bzdura. Miałem okazję rozmawiać i z jednym i z drugim. Za dużo politycal fiction ogladacie? ja tam reklam nie oglądam.....ale daję sobie pompę przerobić na kanałówkę, że za dużo TB w Oszczędnym Grzesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oszczednyGrześ 27.02.2016 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 ja tam reklam nie oglądam.....ale daję sobie pompę przerobić na kanałówkę, że za dużo TB w Oszczędnym Grzesiu Bez komentarza... Ja panowie ludzi traktuje poważnie i nie wysmiewam. Tymczasem Tb dostał bana więc poszukiwanie innego materiału o odmiennych poglądach wydawało się pożądane. Na razie dziękuje za off topic i pełen szacunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qubic 27.02.2016 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 oszczednyGrześ .... z przeprosinami za zamieszanie, postąpiłem głupio i nieroztropnie. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?10576-Ogrzewaj%C4%85cy-elektryczno%C5%9Bci%C4%85-z-COP-1-WYST%C4%84P-!!!&p=7087614&viewfull=1#post7087614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 27.02.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 czyli Grześ jednak nie jest TB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oszczednyGrześ 27.02.2016 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 czyli Grześ jednak nie jest TB? Dajcie już spokój bo mam wrażenie że tu jakaś dziecinada odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cerber 28.02.2016 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 czyli Grześ jednak nie jest TB? witam Oszczędny Grześ to nie TB ,tydzień temu zrobiłem instalacje kanałową w domu córki było tam zdjęcie z instalacji mamy grzejniki konwektorowe zużycie w lutym było średnio ok 32kw tem.w domu 22-23 teraz jest ok 17 w tym 12kw klima.Green 3,7kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szukaj 28.02.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 cerber mam pytanko poza tematem. Widziałem zdjęcia u ciebie w albumie mebli kuchennych. Kto robi takie cudeńka i gdzie można je kupić. Może jakiś kontakt na priva?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cerber 28.02.2016 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 meble z Kalwarii Opyrchał Ryszard ale było to 8 lat temu i nie mam telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szukaj 28.02.2016 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ok a jak oceniasz jakoś po tych 8 latach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cerber 28.02.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 są to meble sosnowe i trzeba troszeczkę o nie dbać kolor nic się nie zmienił mamy większość mebli od nich i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 28.02.2016 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Oj ale tu dyskusja się toczy, mi Grześ pomaga w realizacji drugiego systemu ogrzewania nadmuchowego opartego na PP kanałowym. Dzięki niemu ustrzegłem się kilku błędów, i drugi system będzie lepszy od pierwszego. Ja osobiście używam takiego ogrzewania już 6 sezon i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts