dmitro 02.02.2016 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Czesc wszystkim. Okazalo sie ze deweloper przeprojektowal lazienke bez ustalen ze mna. Powodem jest prawdopodobnie zmiana pionu kanalizacyjnego przynalezacego do mojego mieszkania. Obecnie pion jest w miejscu gdzie znajduje sie pion wentylacyjny(przekreslone kolko) z numerem 2. Sprawe jeszcze bede wyjasniac, jednak na te chwile nie pozostaje mi nic innego jak przeprojektowanie lazienki, badz odstapienie od umowy. Stary uklad: Obecny uklad: 1 - Sedes 2 - Wanna 3 - Umywalka 4 - Pralka Nie ma takze zabudowy oraz rury widocznej w prawym dolnym rogu (gaz) - jest to wolne miejsce. Nowy uklad kompletnie mi nie odpowiada. Bohaterem tej lazienki stal sie sedes, wczesniej byla to fajnie ulozona wanna na scianie na wprost drzwi. Ze wzgledu na ulozenie pionu nie widze teraz w jaki sposob mozna by przeniesc sedes, aby zostal mniej wyeksponowany. Z gory dziekuje za pomoc. Edytowane 2 Lutego 2016 przez dmitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.02.2016 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Zrób ściankę oddzielającą sedes i na wprost nieco pralkę. Przesuń wannę w stronę drzwi i na prawo od wejścia umywalka. http://images75.fotosik.pl/290/220c5e40c1dfd39e.jpg Edytowane 2 Lutego 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dmitro 02.02.2016 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ciekawa opcja, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts