elmagra 15.02.2016 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 dasz, to co tobie się podoba Rozumiem, że w ten sposób chcesz mi dac do zrozumienia, że krótkie są nie fajne. Nie napisałam, że chcę krótkie do salonu i koniec. Proszę o rady, bo nie wiem jak to ogarnąć. Mam wrażenie, że ten wola teraz zasłania mi okna jak jakiś bandaż, ale nie chcę też mieć zupełnie odkrytych szyb. Czy jest na to jakiś kompromis? Dzięki, że Ci się chce odpowiadać. Jesteś na tym forum Skarbem. Szkoda, że nikt więcej nie wypowiada się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2016 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 nie. Ja po prostu ich nie lubię - dlatego u siebie mam tylko zasłony. Natomiast to wcale nie oznacza, że powinnaś zrobić, wg. mojego widzimisię, przecież to twój salon Podepnij je i zobacz czy ci pasuje. Ja po prostu nie widuję takich rozwiązań z różna długością firan w jednym pomieszczeniu w realizacjach architektów wnętrz. Albo długie firany albo rolety rzymskie. Jak tu: http://i.dobrzemieszkaj.pl/i/14/39/53/940/duze-okna-w-salonie-modnie-czy-13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts