demolition89 04.02.2016 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Z początku myślałem, że to połączenie będzie dobre, jednak ostatecznie nie pasuje mi :(:( Proszę o pomoc w jakimś innym rozwiązaniu kolorystycznym. Umywalka z szafką bedzię bliżej "słupka", a ściana z armaturą będzie wewnątrz kabiny po całości, a nie tak jak jest na wizualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.02.2016 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Bardzo agresywne połączenie kolorów i na dodatek kolor podkreśla wszystkie "wystające" bryły... Co możesz zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 04.02.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Jeśli chodzi o kolorystykę,to białe matowe płytki + drewniane dodatki będą super wyglądały i ponadczasowo. Pozbyłabym się dodatkowych kolorów. Kolorek można sobie załatwić dodatkami typu ręcznik, wieszak, kubek, a jak się znudzi to zmienić. W aranżacji sprzętów nie pomagam, są tu tęższe głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demolition89 04.02.2016 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo agresywne połączenie kolorów i na dodatek kolor podkreśla wszystkie "wystające" bryły... Co możesz zmienić? Myślałem, żeby zastąpić żółte płytki np. takimi wtedy meble można wybrać białe z elementami drewna Tylko, gdzie znajdę podobne płytki? Na podłogę lepiej dać takie białe długie prostokątne, czy może duże kwadratowe? Edytowane 4 Lutego 2016 przez demolition89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.02.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 płytek drewnopodobnych jest na rynku od groma. IMHO lepiej wyglądają te w formacie deski niż kwadratowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts