mt26321 06.02.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Poszukuję doświadczonego instalatora powietrznej pompy ciepła (powietrze-powietrze), który za rozsądne pieniądze zamontuje takie to urządzenie wraz z instalacją wewnętrzną w kilku pokojach pensjonatu. Możliwa dalsza współpraca. http://olx.pl/oferta/pompa-ciepla-klima-mitsubishi-20kw-oraz-inwerter-daikin-CID628-IDd6m6n.html Z gory dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzy Młodawski 10.02.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Poszukuję doświadczonego instalatora powietrznej pompy ciepła (powietrze-powietrze), który za rozsądne pieniądze zamontuje takie to urządzenie wraz z instalacją wewnętrzną w kilku pokojach pensjonatu. Możliwa dalsza współpraca. http://olx.pl/oferta/pompa-ciepla-klima-mitsubishi-20kw-oraz-inwerter-daikin-CID628-IDd6m6n.html Z gory dziękuję i pozdrawiam Ja tez szukam pompy ciepla do domu 170m2. Slyszalem ze dobra jest Rotaberg RDI-12S. Chyba robiona jest w Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.02.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ja tez szukam pompy ciepla do domu 170m2. Slyszalem ze dobra jest Rotaberg RDI-12S. Chyba robiona jest w Szwecji. Dlaczego uparłeś się akurat na tą pompę? Ja o takiej marce nigdy nie słyszałem. Jest tyle dobrych pomp na rynku a Ty w każdym ze swoich 4 postów pytasz o właśnie tą markę, Trochę to dziwne, firma stara się z hukiem wejść na rynek czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzy Młodawski 19.02.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Dlaczego uparłeś się akurat na tą pompę? Ja o takiej marce nigdy nie słyszałem. Jest tyle dobrych pomp na rynku a Ty w każdym ze swoich 4 postów pytasz o właśnie tą markę, Trochę to dziwne, firma stara się z hukiem wejść na rynek czy jak? Tez nie znam. Widzialem na internecie ze maja bardzo dobry COP i produkują pompy ciepla powietrze-woda inverterowe. Do tego typu split. Czy ktoś ma jakies doświadczenie z tymi pompami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
varmepump 21.02.2016 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Ja tez szukam pompy ciepla do domu 170m2. Slyszalem ze dobra jest Rotaberg RDI-12S. Chyba robiona jest w Szwecji. Dobra pompa ciepla produkowana w Polsce przez szwedzka firme. DC Inverter Split. Czyli taka która dopasowuje się do zapotrzebowania na cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi64 22.02.2016 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Eksploatuje tę pompe RDI 12 od 2 lat . Pracuję na starej czyli najgorszej instalacji c.o. i daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eko_Plus 28.02.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Witam,Jestem instalatorem pomp ciepła powietrze-woda, zajmuje się tym od kilku lat. Jeśli jesteś zainteresowany współpracą, proszę o kontakt mailowy [email protected] lub prywatną wiadomość.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 04.03.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Jeśli zdecydowałbyś się na produkty firmy Viessmann to polecam sprawdzić najbliższego partnera: TUTAJ A jeśli masz jakieś pytania - jestem do dyspozycji!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Junkers 18.03.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Poszukuję doświadczonego instalatora powietrznej pompy ciepła (powietrze-powietrze), który za rozsądne pieniądze zamontuje takie to urządzenie wraz z instalacją wewnętrzną w kilku pokojach pensjonatu. Możliwa dalsza współpraca. http://olx.pl/oferta/pompa-ciepla-klima-mitsubishi-20kw-oraz-inwerter-daikin-CID628-IDd6m6n.html Z gory dziękuję i pozdrawiam Witam, Jeżeli jeszcze nie zdecydował się Pan na wybór instalatora oraz pompy ciepła zachęcam do zapoznania się z ofertą marki Junkers. Na stronie internetowej http://www.junkers.pl znajduje się wyszukiwarka instalatorów w zależności od miejsca zamieszkania, którzy pomogą z doborem odpowiedniego urządzenia oraz wykonają instalację. Można również skorzystać z całodobowej infolinii pod numerem telefonu: 801 600 801. Więcej informacji o pompie ciepła można znaleźć na stronie internetowej: http://www.junkers.pl/produkty/pompy-ciepla/powietrzne-pompy-ciepla/. Chętnie odpowiem na pozostałe pytania. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Junkers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.03.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 ogłoszenia proszę umieszczać we właściwym dziale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts