Verso79 10.02.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witam wszystkich Forum odwiedzam od dłuższego czasu. za jakieś czas będę budował dom. Na chwilę obecną nr1 dla mnie to m3 system. Przeglądałem forum ale znalazłem tylko jedną osobę która pisała o swoich doświadczeniach.Czy naprawdę nikt z forumowiczów nie budował z tą firmą? Rozmawiałem z pracownikami firmy ale informacje od osób już mieszkających w takim domu byłyby bezcenne. Zapraszam do dyskusji tutaj lub na priv. Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilb1987b 14.02.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 W tej technologii są ograniczone możliwości projektowe przez które nie wybierzesz sobie dowolnego projektu i zrobisz tą metodą tylko ograniczasz się do tego co ta firma oferuje. Jeżeli ich projekty Ci odpowiadają to buduj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verso79 15.02.2016 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Dziękuję za komentarz. Projekty tej firmy odpowiadają mi w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sar.Adamus 15.02.2016 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Dla mnie to raczej rodzaj styropianowego namiotu niż dom. Ale każdy "buduje" co mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 20.07.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Ta firma ma biuro w moim mieście.Byłem, oglądałem kilka domów , rozmawiałem z kilkoma właścicielami i wszyscy są zadowoleni.Nawet sprzedałem kilka drzwi do tych domów.Plusów jest dużo ale jest jeden okropny minus.Projekty barakowe trochę oderwane od teraźniejszości gdyby nie to pewnie stałby u mnie na działce.Nie chce robić reklamy firmie bo jest to tutaj nie mile widziane więc jak ktoś ma pytania zapraszam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Verso79 18.08.2016 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Ostatnio budowali dom, zwykły prostokąt ale inaczej wykonany. Doszły wiaty i zadaszenia tarasu. Dodatkowo dach nie pokrywa całości budynku. Dom prezentuje się naprawdę rewelacyjnie. Bardzo nowoczesna surowa stylistyka, jak dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 23.10.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 Gdyby nie wygląd i aranżacja domu pewnie bym u nich kupił dom.Właściciele( p.Asia i p.Marcin) mają profesjonalną wiedzę na temat swojego produktu i o dziwo nie reklamują się wcale ostatnio.Świadczy to o tym iż pewnie samo się sprzedaje bez drogiej reklamy.Rozmawiałem z mieszkańcami tych domów ( bo na moim terenie jest ich sporo) i wszyscy są zadowoleni z wyboru.Więc jesli komuś taki projekt odpowiada to polecam, na pewno koszty eksploatacji są bardzo niskie.Jakieś 4-5 lat temu rozmawiałem z p.Marcinem to rozradzał pompę ciepła z uwagi na małe zapotrzebowanie na energię i wysokie koszty pompy a znów miał w planie wprowadzić piec na pellet z ogromnym zbiornikiem wkopanym w ziemię który uzupełniany jest wielką przyczepą raz na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts