Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich

Forum odwiedzam od dłuższego czasu. za jakieś czas będę budował dom. Na chwilę obecną nr1 dla mnie to m3 system.

Przeglądałem forum ale znalazłem tylko jedną osobę która pisała o swoich doświadczeniach.

Czy naprawdę nikt z forumowiczów nie budował z tą firmą?

Rozmawiałem z pracownikami firmy ale informacje od osób już mieszkających w takim domu byłyby bezcenne.

Zapraszam do dyskusji tutaj lub na priv.

Pozdrawiam

Leszek

• 5 months później...
Ta firma ma biuro w moim mieście.Byłem, oglądałem kilka domów , rozmawiałem z kilkoma właścicielami i wszyscy są zadowoleni.Nawet sprzedałem kilka drzwi do tych domów.Plusów jest dużo ale jest jeden okropny minus.Projekty barakowe trochę oderwane od teraźniejszości gdyby nie to pewnie stałby u mnie na działce.Nie chce robić reklamy firmie bo jest to tutaj nie mile widziane więc jak ktoś ma pytania zapraszam na pw

• 4 weeks później...
  • 2 months później...

Gdyby nie wygląd i aranżacja domu pewnie bym u nich kupił dom.Właściciele( p.Asia i p.Marcin) mają profesjonalną wiedzę na temat swojego produktu i o dziwo nie reklamują się wcale ostatnio.Świadczy to o tym iż pewnie samo się sprzedaje bez drogiej reklamy.Rozmawiałem z mieszkańcami tych domów ( bo na moim terenie jest ich sporo) i wszyscy są zadowoleni z wyboru.

Więc jesli komuś taki projekt odpowiada to polecam, na pewno koszty eksploatacji są bardzo niskie.

Jakieś 4-5 lat temu rozmawiałem z p.Marcinem to rozradzał pompę ciepła z uwagi na małe zapotrzebowanie na energię i wysokie koszty pompy a znów miał w planie wprowadzić piec na pellet z ogromnym zbiornikiem wkopanym w ziemię który uzupełniany jest wielką przyczepą raz na kilka lat.