rafał2011 12.02.2016 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Witam wszystkich zwolenników jak i przeciwników:) Dzisiaj napisałem wiadomość do doktora który wypowiada się w internecie w kwestii marihuany, oto ta wiadomość i odpowiedź.: Dzień Dobry. Widzę że udziela się Pan doktor na temat marihuany medycznej i dlatego chciałbym przedstawić Panu swój problem. Mam 32lata i od urodzenia jestem astmatykiem, do 15 roku życia przyjmowałem leki (z przerwami) później przez następne 15 lat astmy praktycznie nie odczuwałem, jakby się wyciszyła. Dwa lata temu zaczęło się znowu, ataki były bardzo silne, zmieniałem leki kilka razy w końcu oparło się na seretide 500 i doraźnie ventolin. Ventolin doraźnie musiałem przyjmować maksymalną dawkę żeby w miarę normalnie funkcjonować, aż do momentu kiedy zorganizowałem sobie marihuanę, od tamtej pory przez miesiąc czasu przyjmowania marihuany ventolin używałem może 1-2 razy, wcześniej jak pisałem 4razy dziennie! Jestem żywym dowodem na to, że marihuana jest substancją która pomaga na astmę niekontrolowaną-tak mam opisaną chorobę przez pulmonologa ze szpitala MSWiA. Postawi się Pan teraz w mojej sytuacji, jest lek który mi pomaga ale nie mam do niego dostępu, jedynie mogę kupić go z "ulicy" tylko że kupowanie na "ulicy" to loteria albo pomaga albo jest "syf" polany domestosem. I moje pytanie: co robiłby Pan na moim miejscu żeby normalnie funkcjonować? Powinien postarać się Pan o import_ docelowy preparatów marihuany, które mają określoną, standaryzowaną zawartość najważniejszych składników- THC i CBD. Powinien Pan to zrobić za pośrednictwem swojego lekarza leczącego. Pozdrawiam xxxxxx Mam nadzieję że temat się rozwinie sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.02.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Rafał bardzo dobrze, że poruszyłeś ten temat. Może coś dobrego z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 12.02.2016 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Czemu tylko medyczna? Jeśli boisz się ryzyka związanego z jakością, to nasiona są legalne i łatwo dostępne.Szanse na wykrycie przydomowej niewielkiej uprawy minimalne, no chyba że napiszesz o tym na jakimś popularnym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 12.02.2016 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Tylko skąd mam wiedzieć która odmiana jest najlepsza na astmę, w internecie nie idzie tego wyczytać, a ja nie będę siał każdej odmiany medycznej i czekał 4 miesiące aż będzie prawidłowo rozkwitnięta-chyba że w celach naukowych . Wolałbym dowiedzieć się od osób którzy mają wiedzę która odmiana na jakie schorzenie a w naszym pięknym kraju jest mało takich ludzi a jak już są, to wszyscy wiemy jak się kończy ich kariera kiedy to wychodzi na światło dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.02.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Mamy tu na FM byłego lekarza- Bogusław. Może porzuci swój kaloryferowy wątek zajrzy tutaj i wypowie się w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 12.02.2016 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 To czekamy na Bogusława i na innych którzy mają coś ciekawego do napisania. Może zna ktoś pulmonologa który eksperymentował z marihuaną? będzie łatwiej rozmawiać z człowiekiem który ma jakieś pojęcie o konopiach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.02.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 polecam wysłuchanie https://www.youtube.com/watch?v=mrQrYCmkSEU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 12.02.2016 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 (edytowane) Mądry człowiek, dzięki takim ludziom jest szansa że służba zdrowia w przyszłości wyzdrowieje. Warto obejrzeć też ten film: Petycja: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=11640 Edytowane 12 Lutego 2016 przez rafał2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 19.02.2016 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Znalazłem taki o to film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.03.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 nie moze być dopuszczone jako lek- bo klientów ubędzie i kasa przestanie płynać(zdrowy człowiek to zły klient) i do tego jeszcze brak skutków ubocznych!!!! i to jest problem dla farmyDroga przez mękę żeby to przeszłoale cuda sie zdarzają! Jestem dobrej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 29.03.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Czesi legalnie kupują takie leki w aptekach... cudowne uzdrowienie jakoś nie nastąpiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baumeister 29.03.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 hurt - detal import - export Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.03.2016 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zdun Darek BDo zdrowia trzeba kompleksowo- holistycznie czyli całościowo Organizm to jedna wielka fabryka i każdy trybik ma swoje miejsce i każdy musi dostać to co potrzebuje!Co ci po glinie jak nie masz kafelków a i tak nie zrobisz pieca jak nie masz wody.no i pewnie przydałoby sie jeszcze parę cegieł szamotowych itd....tak wiec sama marihuana nie wszystko zrobi, potrzeba jeszcze trochę wiedzy.Pomóż Sobie Sam to i Pan Bóg ci pomoże.jak mawia stare przysłowie (podobno angielskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts