Berylo 16.02.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Cześć, Chcę zrobić kuchnie za około 25 tysięcy z AGD i staję przed wyborem między dwoma firmami w Krakowie. Jopp Design lub Kuchnie Format. Cenowo wygląda to dość podobnie więc pytanie do was, czy macie jakieś dobre lub złe doświadczenia z którąś z wymienionych firm? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestka 16.02.2016 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 25 tysięcy to sporo pieniędzy na kuchnię. ja proponuję się jeszcze zastanowić nad wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2016 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 serio? Przecież to zależy od wielkości kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berylo 25.02.2016 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 no pewnie dałoby się zrobić za 10 nawet jakby się uparł ale nam nie o to chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feliz009 19.11.2018 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Cześć, Chcę zrobić kuchnie za około 25 tysięcy z AGD i staję przed wyborem między dwoma firmami w Krakowie. Jopp Design lub Kuchnie Format. Cenowo wygląda to dość podobnie więc pytanie do was, czy macie jakieś dobre lub złe doświadczenia z którąś z wymienionych firm? Pozdrawiam Witam, na ktora firme zdecydowales/as sie? Jak finalnie oceniasz wspolprace z tymi firmami i ich jakosc? Z gory dziekuje za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berylo 19.11.2018 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, na ktora firme zdecydowales/as sie? Jak finalnie oceniasz wspolprace z tymi firmami i ich jakosc? Z gory dziekuje za odpowiedz! Ostatecznie wybrałem Jopp Deisgn. Trochę taniej i fajniejszy projekt. Czy jestem zadowolony? W sumie to tak średnio, bo o wiele spraw musiałem toczyć boje. - okap wyspowy był za nisko i trzeba było go docinać laserowo. Sprawa ciągnęła się długie dni podczas gdy remont dobiegał końca. - siłowniki do szafek były za mocne i jak poprosiłem o regulacje to "fachowcy" zrobili ją poprzez przywiercenie w innych punktach zostawiając dziury w meblach. Próbowali to łatać ale z mizernym skutkiem. Tragedia - łączenie blatu zaprojektowali przy samym zlewie i szpara chłonie wilgoć i puchnie Ostatecznie zaoferowali nam bodajże 600zł rabatu z tytułu tych punktów. Być może są to wady, których ciężko uniknąć. Szwagierka właśnie wykańcza mieszkanie i niezależnie wybrali właśnie Jopp Design, nie odradzałem ich, bo nie uważam że powinienem. Kolega robił z Formatem i też miał spore problemy. Wydaje mi się, że pewnych problemów nie unikniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berylo 12.12.2018 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2018 Zmieniam zdanie. To co Jopp Design zrobił u szwagierki woła o pomstę do nieba. Jeśli zastanawiasz się czy brać Jopp - odpowiadam, nie bierz. Nie chce mi się teraz tego opisywać ale jeśli chcesz znać szczegóły ze zdjęciami to napisz tutaj posta. Mam notyfikacje na maila to odpiszę choćby to było i w 2020. W skrócie, robią kuchnie już miesiąc i do świąt się nie wyrobią bo masę rzeczy zepsuli (pękniete blaty, rozwalone szafki, pęknięta zmywarka itp) Szwagierka musi odwołać organizacje świąt u siebie w nowym mieszkaniu przez nich. Szczerze nie polecam, myślałem, że tylko u nas były problemy ale to co było u nas to nic w porównaniu z tą fuszerą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts