tycoous 16.02.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Witam sprawa ma się następująco odziedziczyłem w spadku działkę ,kiedy byłem jeszcze młody mało mnie to interesowało ale kiedy dorosłem do tego aby zdecydować się na budowę domu zainteresowałem się moją działka , pamiętam jak dziś że Geodeta dokładnie pokazywał mi w którym miejscu jest działka ,z ciekawości uzyłem http://www.geoportal.gov.pl żeby wyszukać swojej działki i okazuje się ze jest w całkiem innym miejscu . Jak to możliwe ze geodeta popelnił taki bład ?? . Odrazu mówie ze dobrze ja wyszukałem żeby nie było zbędnej dyskusji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bracianka 16.02.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Numeracja mogła się zmienić. Najlepiej iść do starostwa. Poza tym wypadałoby sprawdzić, co jest w księdze wieczystej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shagy 21.09.2017 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 nie kompromituj się że informacje na temat działek bierzesz z geoportalu ! to jest portal robiony przez praktykantów studentów geodezji jako orientacyjna mapa, w miastach może i się zgadzają działki ale poza to już nie ! geodeci w PL są sprawdzani przez odpowiedni urząd i nie ma możliwości pomyłki. bo jak geodeta się pomyli to inspektor to wychwyci ! zamów geodetę niech sprawdzi gdzie masz granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 21.09.2017 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 nie kompromituj się że informacje na temat działek bierzesz z geoportalu ! to jest portal robiony przez praktykantów studentów geodezji jako orientacyjna mapa, No popatrz. A mój dom i przyłącza pojawiły się jak geodeta zrobił mi inwentaryzację. Studentów nie wpuszczałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 21.09.2017 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 No popatrz. A mój dom i przyłącza pojawiły się jak geodeta zrobił mi inwentaryzację. Studentów nie wpuszczałem. Może z entuzjastkami studiuje skrycie Kamasutrę :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shagy 22.09.2017 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 No popatrz. A mój dom i przyłącza pojawiły się jak geodeta zrobił mi inwentaryzację. Studentów nie wpuszczałem. skąd wiesz kogo ci żona wpuściła do domu pod twoją nie obecność jakiś geodeta z tyczką przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 22.09.2017 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Odrazu mówie ze dobrze ja wyszukałem żeby nie było zbędnej dyskusji . No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 22.09.2017 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 skąd wiesz kogo ci żona wpuściła do domu pod twoją nie obecność jakiś geodeta z tyczką przyszedł Nie ma kluczy do furtki ani pilota do bramy, to nie może nikogo wpuścić. Zresztą dostałbym powiadomienie z monitoringu i zobaczył, jakby ktoś łaził po działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 22.09.2017 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2017 Zaufania do żony Kaizen to dużego nie masz oj nie. Ps. a wychodzić żona może bez twojej zgody ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shagy 23.09.2017 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Zaufania do żony Kaizen to dużego nie masz oj nie. Ps. a wychodzić żona może bez twojej zgody ?? pewnie ma podstawy :D: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts