Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Geodeta popełnił błąd ?

Recommended Posts

Witam sprawa ma się następująco odziedziczyłem w spadku działkę ,kiedy byłem jeszcze młody mało mnie to interesowało ale kiedy dorosłem do tego aby zdecydować się na budowę domu zainteresowałem się moją działka , pamiętam jak dziś że Geodeta dokładnie pokazywał mi w którym miejscu jest działka ,z ciekawości uzyłem http://www.geoportal.gov.pl żeby wyszukać swojej działki i okazuje się ze jest w całkiem innym miejscu . Jak to możliwe ze geodeta popelnił taki bład ?? . Odrazu mówie ze dobrze ja wyszukałem żeby nie było zbędnej dyskusji .

• 1 year później...

nie kompromituj się że informacje na temat działek bierzesz z geoportalu !

to jest portal robiony przez praktykantów studentów geodezji jako orientacyjna mapa, w miastach może i się zgadzają działki ale poza to już nie !

geodeci w PL są sprawdzani przez odpowiedni urząd i nie ma możliwości pomyłki.

bo jak geodeta się pomyli to inspektor to wychwyci !

zamów geodetę niech sprawdzi gdzie masz granice

nie kompromituj się że informacje na temat działek bierzesz z geoportalu !

to jest portal robiony przez praktykantów studentów geodezji jako orientacyjna mapa,

No popatrz. A mój dom i przyłącza pojawiły się jak geodeta zrobił mi inwentaryzację. Studentów nie wpuszczałem.

skąd wiesz kogo ci żona wpuściła do domu pod twoją nie obecność :D :p ;)

jakiś geodeta z tyczką przyszedł :x ;)

Nie ma kluczy do furtki ani pilota do bramy, to nie może nikogo wpuścić. Zresztą dostałbym powiadomienie z monitoringu i zobaczył, jakby ktoś łaził po działce :p