carbonicum 31.08.2016 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Tomkowa, dziekuje slicznie za inspiracje! Masz racje skora na podlodze naturalny kolor!! Co do okna: nie to nie wyjscie na balkon, okno takie dwuczesciowe, dol jest staly nie otwierany, gora to okno. Przesunelam tam fotel.....nie bardzo to bedzie, bo robi sie male przejscie meidzy fotelem a lozkiem, nie mozna otworzyc okna i zakryty jest przycisk to rolet na zewnatrz, no i ten fotel sie taki wcisniety tam wydaje:( A i wtedy powstaje wielka "dziura" pod skosem:( W tym fotelu nikt nie siada:) ja tam czasem siadalam jak karmilam dziecko....a teraz sluzy raczej jako miejsce na rzeczy meza:)) pomysl z badylami mi sie podoba!!! bede myslec....szkoda bym mi bylo chowac te pudelka...chyba ze postawie je tam pod skosem...ale znowu chce miec jak najmniej rzeczy stojacych na podlodze ze wzgledu na jej mycie(nie chce mi sie tego przesuwac i podnosic:)) Moj pomysl z ramkami....nie, nie chce drobnicy:)) tylko wlasnie takie surowe ramki dosc duze z jakimis kamieniami(odnosnik do skal i gor) OK, to musi wszystko jakos jeszcze dojrzec:)) Ave, dziekuje! swiece mi sie podobaja ale tylko jak mozna je palic:)) a raczej tego nie bede robic w sypialni:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts