jarekpolak 21.11.2016 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 reklama? spójrz ile ludzi reklamuje się na FM gratisowo, że niby dobrą radą służy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaboberr 06.02.2017 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zobacz w czym jesteś dobry i spróbuj na tym zarabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 22.03.2017 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Najlepiej otworzyć coś w miarę zwykłego , nie wymyślać za bardzo . Najważniejsze jest zapotrzebowanie ludzi na towar . Ja chętnie otworzyłabym sklep z częściami samochodowymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karola12cc 31.07.2018 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 (edytowane) Sam pomysł to nic trudnego, problemy zaczynają się gdy trzeba rozreklamować i stale rozwijać swoją firmę. Na przyszłość polecam ci poczytać co nieco o networkingu :spam:Obecnie to chyba najskuteczniejszy sposób na zyskanie nowych klientów. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 31.07.2018 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Najlepszy biznes to sprzedawanie tego co nie istnieje. Mistrzowie w tym fachu funkcjonują od kilku tysięcy lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek2211 14.07.2020 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2020 (edytowane) Jaki macie dobry pomysł na biznes?Co można zrobić?Na czym zarobić? Pewnie Cię nie zdziwię, ale dobrym pomysłem na biznes jest otwarcie firmy budowlanej/ wykończeniowej. Jeden ważny warunek - trzeba znać się na temacie. Ale jak się człowiek zna na temacie i solidnie robi swoją robotę to dobry pieniądz zarobi. Ale zespołem trzeba umieć zarządzać no i zaplecze finansowe mieć na maszyny, sprzęt i wypłaty dla ludzi, bo różne terminy platności są. No i najbezpieczniej to na jak najkrótsze terminy robić, żeby Cię nie zrobili w bambuko. Tylko jak będziesz firmę otwierać to sobie na facebukach i inncyh duperelach pozakładaj konta bo teraz ludzie to wszystko w internecie szukają, wszystko sprawdzają nawet ile czasu jajko gotować Zlecenia można z przetargów publicznych brać. Jak masz jakieś znajomości w mniejszych gminach to wogóle bajer. Stronę internetową sobie załóż, to wizytówka dobra, teraz każda firma mieć powinna. Ja mogę od siebie polecić Agencję SF [sPAMl] tanio robią strony i solidne. Reklame Ci całą zrobią. Dużo klientów z tego co mnie dzwoni bo mówia na starcie, że stronę znaleźli często stąd wiem a i sam pytam. To samo z wykończeniówką, zlecenia szukać w internecie, a i mozna się uśmiechnąć do jakiegoś dewelopera, żeby polecał twoją firmę za jakiś % że odpalisz. Sposobów jest dużo, trzeba tylko dobrze wszystko obmyślić. Edytowane 14 Lipca 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbla 10.09.2020 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2020 (edytowane) Teraz wszystkie firmy uciekają z oferowaniem się w internecie to tam trzeba szukać pomysłów na reklamę i rozwój - polecam poczytać o - Obecnie najlepsza opcja dla każdej firmy. Edytowane 11 Września 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raminiek 19.07.2022 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) Sam mam dobrze prosperującą firmę i oczywiście sporo czasu na nią poświęcam, ale tak uważam że warto iść w tym kierunku bo lubię to co robię i przynosi mi to sporo satysfakcji jak i oczywiście pieniędzy Jakiś czas temu zainwestowałem w coś takiego jak i to też jak się okazało jest spora oszczędność czasu na pracowników. Edytowane 19 Lipca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts