miss_piggy 03.07.2017 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 No i przyszedł ten czas kiedy udało mi się kupić ekspres do kawy. Zdecydowałam się na etapie projektowania mebli kuchennych zrobić szafkę w której się go ukryje. Oto efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotyDwa 03.07.2017 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Czy ten słupek w kuchni to jakiś nośny czy to tylko "ozdoba"? Nośny Czy w ścianie między jadalnią a korytarzem jest szafa? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Ja nie mam tej ściany co była w projekcie z szafą, powiększyłam wiatrołap i tam ma być szafa. Czekam na nią. Dzięki za wszystkie odpowiedzi Odnośnie tej ściany z szafą to właśnie na zdjęciach nie znalazłam u ciebie tego miejsca dom A jakiej masz szerokości łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 04.07.2017 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 160 cm Dzięki za wszystkie odpowiedzi Odnośnie tej ściany z szafą to właśnie na zdjęciach nie znalazłam u ciebie tego miejsca dom A jakiej masz szerokości łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata-W 04.07.2017 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Hej! My też budujemy kasjope za tydzień będą robić strop na piętrze, a następnie dach. Bardzo mi się podoba kolor Twoich okien, też takich szukam. Czy one są w środku jaśniejsze, a na zewnątrz ciemniejsze? Tak wygląda na zdjęciach. Możesz mi powiedzieć jakiej firmy są te okna i jaki to kolor? Ostatnio mam faze na oglądanie domów przy drodze i nie widział u nikogo jasnych ram, tylko ciemne brązowe lub grafitowe lub białe. A pomysł z ekspresem w szafce super, skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 04.07.2017 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Oknoplast Winergetic Standard kolor wewnątrz - Sheffield Oak, zewnątrz - Winchester Hej! My też budujemy kasjope za tydzień będą robić strop na piętrze, a następnie dach. Bardzo mi się podoba kolor Twoich okien, też takich szukam. Czy one są w środku jaśniejsze, a na zewnątrz ciemniejsze? Tak wygląda na zdjęciach. Możesz mi powiedzieć jakiej firmy są te okna i jaki to kolor? Ostatnio mam faze na oglądanie domów przy drodze i nie widział u nikogo jasnych ram, tylko ciemne brązowe lub grafitowe lub białe. A pomysł z ekspresem w szafce super, skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol1460 08.07.2017 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Witam. Zauważyłam że w sypialni przy łóżku masz aż 3 włączniki świateł. Możesz napisać co jest tam dokładnie załączane? I w jakiej one są odległości od ściany? I napisz czy tak jest wygodnie i czy coś byś zmieniła w tej kwestii... Z góry dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 10.07.2017 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Witam. Zauważyłam że w sypialni przy łóżku masz aż 3 włączniki świateł. Możesz napisać co jest tam dokładnie załączane? I w jakiej one są odległości od ściany? I napisz czy tak jest wygodnie i czy coś byś zmieniła w tej kwestii... Z góry dzięki wielkie Mam trzy źródła światła. Centralnie lampę , halogeny nad łóżkiem i kolejna grupa halogenów po przeciwnej stronie. Teraz uważam, że wyłączniki powinny być niżej i dobrze byłoby mieć wyłącznik do lampki na stoliku, bo czasami szukanie wyłącznika po kablu wkurza mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakatari 11.07.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Od dłuższego czasu śledzę całe forum ale do tej pory byłam tylko biernym użytkownikiem. Teraz zaczęłam budowę wersji 1. Dla odmiany nie mam żadnych pytań do Ciebie Jedynie trzy stwierdzenia: Gratuluję bardzo ładnego domu. Super że jest taka osoba jak Ty która zawsze pomaga i odpowiada każdemu i po trzecie uważaj na ten ekspres umieszczenie go w szafce może spowodować puchnięcie płyty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 12.07.2017 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2017 Od dłuższego czasu śledzę całe forum ale do tej pory byłam tylko biernym użytkownikiem. Teraz zaczęłam budowę wersji 1. Dla odmiany nie mam żadnych pytań do Ciebie Jedynie trzy stwierdzenia: Gratuluję bardzo ładnego domu. Super że jest taka osoba jak Ty która zawsze pomaga i odpowiada każdemu i po trzecie uważaj na ten ekspres umieszczenie go w szafce może spowodować puchnięcie płyty. Pozdrawiam Kasiu dziękuję za uwagi. Zobaczymy, będę obserwować szafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 19.09.2017 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Jakiś czas temu padła tutaj propozycja, żebym kupiła dywan do salonu. No i udało się. Dodatkowo kupiłam stolik pomocnik. Dywan --> https://sklep24.dywanywitek.pl/9833,dywan-premium-lalee-500-silver-wiskoza.html Stolik Nyboda Ikea --> http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60342642/#/20342644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eveline 24.09.2017 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2017 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 03.10.2017 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2017 (edytowane) Chyba każdy słyszał o Henryku Sawce, ale kto słyszał o Janie Sawka??? Kolejne plakaty dołączyły do domowej galerii. Dwa autorstwa Jana Sawki przygotowane na festiwal jazzowy - Jazz nad Odrą 1975 r. i 1978 r. (sam festiwal organizowany jest we Wrocławiu od 1964 r.) oraz jeden Rafała Olbińskiego z 1981 r. przedstawiającego trębacza (pewnie jazzowego). Edytowane 3 Października 2017 przez miss_piggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemxx 09.10.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 Witam.Rownież planujemy budowę kasjopei 3 albo 7.Jest może szansa żeby obejrzeć u kogoś stan surowy zamknięty w woj.pomorskim,warm-mazurskim lub mazowieckim?:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 13.11.2017 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Mamy już otynkowany dom Ceresit et 74 etna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakatari 15.11.2017 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Bardzo ładny, Gratuluję Przez padający deszcz nie widzę - dach ma kolor czarny czy grafitowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.11.2017 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 super salon wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 16.11.2017 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Bardzo ładny, Gratuluję Przez padający deszcz nie widzę - dach ma kolor czarny czy grafitowy?? Bardzo dziękuję. Dach jest taki grafit, ale jak jest suchy i słonecznie to można powiedzieć, że wpada w brąz. Generalnie tynk miał być ciepłego koloru. Trochę ciała dałam z kominem, którego tynk wybierałam na szybko i dość dawno temu i widzę, że źle go wybrałam. Może przy jakiś poprawkach się go przemaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 16.11.2017 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 super salon wygląda. Bardzo dziękuję. Obecnie pracujemy na drugą częścią salonu czyli salonu dla dzieci, który jest w miejscu gdzie większość osób ma dodatkowy pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 24.01.2018 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_piggy 24.01.2018 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Garaż: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts