adapter211 10.03.2016 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Witam forumowiczów, Otóż remontuje mały domek po dziadku, jest to domek parterowy. Po wstępnych demontarzach przyszedł czas na kanalizację. Chciałem trochę przerobić łazienkę i kuchnie, odległość od szamba do ostatniego przybory czyli zlewozmywaka i pralki w kuchni wynosi ok 18m. Domek jest parterowy łazienka znajduje się najbliżej szamba a kuchnia najdalej od szamba. Wszystko jest na parterze, piętra nie mam więc tak jak by nie mam pionu kanalizacyjnego, Niea mam dużych możliwości poprowadzenia poprowadzenia wywiewki ponad dach,ale czy jest taka potrzeba? Pomyślałem że wystarczył by zawór napowietrzajacy fi 70 pod zlewem w kuchni. Co o tym sądzicie? Link do schematu http://pokazywarka.pl/ah1kq9/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 11.03.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Można dać zawór pod umywalką ale musi on się znajdować 10 - 15 cm powyżej dolnego poziomu syfonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts