wg39070 18.06.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Kilka wariackich fotek przed pitraszeniem.Ciekawe jak schabowy i kartofel maja na działce przed konsumpcją.:stirthepot: Pokazuję siebie.Te pajace nie pokazują nic null.Wiem ,że pajac to pajac ale ,że nie ma cywilnej odwagi by się przyznać ,że nie potrafi nic zrobić w kuchni w zamian za to krytykując tego co coś tam pokazuje. Pajacu schabowy.Masz inaczej,lepiej,konkretniej to uzewnętrznij się i to pokarz a nie pajacuj pajacu. CDN.... Hehe, frustracji emeryta ciąg dalszy. Nie ma to jak widok z podwórka na jakąś fabrykę. Suuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7367416 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.06.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 ......... Pokazuję siebie.Te pajace nie pokazują nic null.Wiem ,że pajac to pajac Pajacu schabowy.Masz inaczej,lepiej,konkretniej to uzewnętrznij się i to pokarz a nie pajacuj pajacu. CDN.... Pajac pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7367455 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2017 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Pajac pokazał Starcze mileńki ty mnie nadal czytasz.Nie możesz przeżyć porażki.Błąd ortograficzny poprawiłem przepraszam.Widziałem ,że coś kulawo z twoim gazem.Kit ludziom sprzedajesz to i kulawo.Popatrz.W moich wariacjach wariat wie jak udzielać odpowiedzi.:DTo jest topik o wariacjach kulinarnych , a ty to taki forumowy lingwista ..Z twoim charakterem też coś na bakier.Też miałeś omijać mnie.Porażki z góry trudno się przyjmuje.No musi boleć.Stąd twe frustracje , ................że tobie w tym wieku chce się tak zachowywać zamiast siedzieć przed domem na zydlu i łupać orzechy i kręcić kogla mogla. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7367570 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2017 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Witam. Befsztyk i wszystko jasne.Pajacom mówię stanowcze nie!!! Dojrzewa do grillowania.Na przekór wszystkim regułom z nim związanym usmażę go na zwykłej patelni.Biało-kamionkowej. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7367724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2017 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Tak jak ty piermie wkleję bez entuzjazmu niedokończone jak jest w twym zwyczaju pajacu.:cool:. Bez kartofli jak je nazywasz.Befsztyk z innymi dodatkami o których nawet nie śnisz. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7367734 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2017 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 a jednak pajacykowi wkleję. popatrz bo smakuje wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7367749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.06.2017 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Pajacyk-owo cześć dalsza , a w wariacjach kulinarnych mych to już norma.Chciałem się z Państwem podzielić kilkoma spostrzeżeniami.O to i one. Dokończyłem befsztyk dla ........ Utłuczony kawałek schabu pięścią w innej niż zawsze postaci.Dostał bana schabowy to dla innych użytkowników wariacji kulinarnych. i z innej beczki ale równie smaczne. zrobiłem córci do Warszaaaawy chłodnik litewski bez jajka.Proszę popatrzeć na kolor. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7368297 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.06.2017 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Witam. Droga Redakcjo apeluje tu w wątku kulinarnym by jak najszybciej zamknąć watek polityczny" i po bólu". Co tam się dzieje to zgroza.:mad:. Nie schabowy ale także fajne mięsko. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7368939 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.06.2017 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Wariackie zapomniane śniadanko.Bez kartofli i schabowych. Parówki cielęce,ogórek małosolny prze kiszony, musztarda własnej roboty niekoniecznie mi smakowała ,pomidory z miodem lipowym i sokiem z limonki, lekkie grzanki z masłem czosnkowym i Vegetą i kminkiem. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7369067 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.06.2017 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Małe co nieco z cielęca kiełbaską w cienkim jelicie. w roli głównej. Na kolacje sałatka owocowa. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7370009 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.07.2017 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 (edytowane) Witam. Przed wyjściem do lasu widok z boku.Zrobiłem kanapkę i pojechałem .Zebrałem trochę grzybów ( w Lublinie na targu 50 zł kg kurek) z blanszowałem i zamroziłem.Zrobiłem sałatę i zabieram się za obiad.Ugotowałem wczoraj i trochę dzisiaj rosół na szponder-ku i oczku wołowym oraz porcji rosołowej.Pycha. Ugotowaną wołowinkę posiekałem delikatnie i zrobię z tego danko. Wołowinka z cebulką młodą już czeka. Mamut zielony się gotuje. Ziemniaki także. Widoczki takie tam jak to na wariacje moje kulinarne przystało. Nowe pergole z drewnianymi donicami już przyszły. Truskaweczki z własnej działeczki już się kończą. arbuz bardzo słodki w lodówce czeka na drelowanie pestek. CDN.... Arbuz oczyszczony, a do obiadu czas schłodzić Belwederka. Przepraszam zapełniałem odwrócić. CDN.... Edytowane 2 Lipca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7373871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.07.2017 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 CD. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7373966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2017 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witam. Chciałem podzielić się z czytającymi w ukryciu pewnym moim spostrzeżeniem i odpowiedzieć . To danie jest P.Modesta Amaro ze źródła :http://froblog.pl/atelier-amaro/http://froblog.pl/wp-content/uploads/2013/03/Atelier-Amaro-Amuse-bouche-Dzika-marchewka.jpg i ze źródła :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?246997-Wariacje-kulinarne-NS/page20 Danie Mistrza Kulinarnego cudownie się prezentuje i jest to "Amuse bouche: Dzika marchewka z kandyzowanymi orzechami i papierem z buraka". Danie Z Wariacji Kulinarnych NS-a nie prezentuje się cudownie i jest to "Niedzielne drugie danie : mamut w lekkiej miodowo solnej kąpieli , zaprawiony paloną tartą grahamką i masłem klarowanym ,sałata rodem z działki i rzodkiewka także w rzadkim jogurcie ,polski młody ziemniak kraszony masłem i tartym koperkiem ,wołowina z rosołu na pierzynce z młodej cebuli we własnym sosie". Zdradzę państwu.Pojadłem i rodzinka także i to bardzo smacznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7374145 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2017 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witam. Obiadek z jednego danka dla mojego synia. Karkówka panierowana w tartej paryskiej,talarki z młodych,czyszczenie patelni czyli jajko z panierowania na tłuszczyk po smażeniu kotleta, lodowa w ostrej papryce,oleju czosnkowym i soku z limonki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7374371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2017 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Nazywa się go niekiedy w moich okolicach "Ptakiem Hrabiego";). To bardzo złożone danie ma w sobie tyle wspólnego z ptakiem ale więcej z gołębiem. .Na razie nie powiem jaki farsz ma gołąb. Zestaw baaaaaardzo oryginalny ,powiedziałbym niespotykany Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7375052 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2017 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Najpierw by odstraszyc złe duchy. Sałatka mojego mentora.Zawsze on nigdy podróbki.Czyli Chef Paul Prudhomme 1 żółta papryka, pocięto na kwadraty 1 cala 1 średnia dojrzałe mango, obrane, zaszczepiono i pocięte na kostki ¾ cala 1 średnia dojrzałe papaja, obrane, zaszczepiono i pocięte na kostki ¾ cala 1 jabłkowy, rdzeniem i tnie na trzy czwarte cala kostki 2 banany, niezbyt dojrzałe, obrane i pokrojone into¾ calowe rund 1 pęczek dużych nasion winogron 1 wapno, pocięte na kawałki 8 8 łyżeczki Salmon Chef Paul Prudhomme Magic ™ 8 (12-calowe) szaszłyki Ananas Glaze * !important]jak przygotować Przełóż owoce na 8 (12-calowe) szaszłyków na przemian kawałki owoców, aby uczynić atrakcyjną prezentację. Top każdy patyku o ćwierć wapienną. Szczotkować każdy kebab z ananasa Glaze i sezon na wszystkich stronach z 1 łyżeczką Salmon Magii ™ na każdym szpikulec, upewniając się, wszystkie boki są przyprawione równomiernie. Kucharz na grillu drzewnym (lub lekko natłuszczonej patelni lub lekko natłuszczonej patelni) na dużym ogniu, często obracając i polewanie z ananasa Glaze na złoty kolor w miejscach i gotowane przez. Ułożyć szaszłyki w koszu do prezentacji, jeśli jest to pożądane. Podawać natychmiast z ananasa Glaze z boku na zanurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7375090 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2017 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) Sałatka w wariacjach kulinarnych.Nie wiem Wariat zrozumiał to ten co nie rozumie??? Pamiętamy o owocach Złe demony wygonione to i sałatkę z kukurydzą,estragonem ,piersią kurczaka,jajem na twardo, ananasem,sokiem do smażenie kurki zrobiłem. CDN.... Edytowane 4 Lipca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7375092 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.07.2017 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Śniadanie góralskie czyli wczorajsza pizza z mozzarellą , bekonem , oscypkiem i żurawiną.Do tego ketchup z Macdonalda i kuban napoju jabłkowego i oczywiście brzoskwinia. Dlaczego góralska ponieważ ma oscypek. Pergole wstawione to wariacje kulinarne można już robić na świeżym powietrzu. Mam korytko ,które gdzieś umknęło moim wariacjom kulinarnym.Zabezpieczone olejem stoi w drewutni. CDN.... Edytowane 6 Lipca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7375670 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.07.2017 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Polecę Państwu w mych wariacja kulinarnych jak [moderowano].........poleca tego czego nie potrafi polecać.Widzicie Państwo oto tu na talerzu oprócz talerzu:D , gdybyście byli w sklepie - markecie to nie kupujcie badziewia bo badziew was dogoni,macie na talerzu i w opakowaniu ,opakowanie i patelnie bez patelni..Kuźwa chory pacjent. Dobrze ,że nie czyta bo by zwymiotował. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Tomaszs131 Wyzwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7375871 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.07.2017 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Się wykonało dzisiaj.Sos chrzanowy i pulpeciki cielęce z domieszką mielonego boczku.Własny koncentrat. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/209286-wariacje-kulinarne-ns/page/20/#findComment-7375959 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.