Władca Przysmaków 07.01.2020 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Pisałem to wyżej i będę powtarzał jak mantrę : Co piszesz to kazdy widzi. Nie pompuj sie tak zloscia bo pekniesz. U mnie po ludzku sledz jest sledziem, i robie go jak sledzia. Ty mozesz improwizowac sledzia kurczakiem, nawet w zasypce cementowo-wapiennej, ale dalej jest to kurczak. Proste? Rozumiesz? Czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2020 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Co piszesz to kazdy widzi. Nie pompuj sie tak zloscia bo pekniesz. U mnie po ludzku sledz jest sledziem, i robie go jak sledzia. Ty mozesz improwizowac sledzia kurczakiem, nawet w zasypce cementowo-wapiennej, ale dalej jest to kurczak. Proste? Rozumiesz? Czy nie? Rozumiem ale ty zapominasz o tym że ktoś tak ma: i to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2020 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 (edytowane) NS przypadkowo i na siłę miesza różne rzeczy, które najczęściej do siebie nie pasują , do tego podane nieraz jak psu do miski, czyli byle jak , jak dla świń. Rosół i tylko tyle.Zrozumiesz ten syf.Kasza manna moich dziadków z natką pietruszki Ten serwis, spanachany ma przeszło 40 lat.Można go myć po imprezie tylko ręcznie. Edytowane 7 Stycznia 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2020 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 NS przypadkowo i na siłę miesza różne rzeczy, które najczęściej do siebie nie pasują , do tego podane nieraz jak psu do miski, czyli byle jak , jak dla świń. Coś Wam wkleję.Popatrzcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.01.2020 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 NS przypadkowo i na siłę miesza różne rzeczy, które najczęściej do siebie nie pasują , do tego podane nieraz jak psu do miski, czyli byle jak , jak dla świń. Rosół i tylko tyle.Zrozumiesz ten syf.Kasza manna moich dziadków z natką pietruszki Ten serwis, spanachany ma przeszło 40 lat.Można go myć po imprezie tylko ręcznie. Czasy czworakow dawno juz minely, teraz kazdego stac na jajko aby zrobic makaron zamiast kaszy z pietruszka. Wysokogatunkowe organicze kury lub wolowina na rosol nie sa czym drogim, jak za czasow biedoty czworakowej. Ludzie maja dostep do szerokiej gamy produktow i chca z tego korzystac. Kultura zycia nie jest na poziomie zabiedzonej biedoty, a wszystkie produkty sa tanie i szerokodostepne. Czy to ostrygi , dobry szampan za kilkaset lub kilka tysiecy. XXI wiek, i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.01.2020 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 NS przypadkowo i na siłę miesza różne rzeczy, które najczęściej do siebie nie pasują , do tego podane nieraz jak psu do miski, czyli byle jak , jak dla świń. Coś Wam wkleję.Popatrzcie. Lubie buraczki, wlasnie zabieram sie za tatre i siekane. Oczywiscie wszystko swieze i organiczne jak przystalo na szerokodostepna kuchnie XXI wieku, czyli organicznie , swiezo i zdrowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2020 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Czasy czworakow dawno juz minely, teraz kazdego stac na jajko aby zrobic makaron zamiast kaszy z pietruszka. Wysokogatunkowe organicze kury lub wolowina na rosol nie sa czym drogim, jak za czasow biedoty czworakowej. Ludzie maja dostep do szerokiej gamy produktow i chca z tego korzystac. Kultura zycia nie jest na poziomie zabiedzonej biedoty, a wszystkie produkty sa tanie i szerokodostepne. Czy to ostrygi , dobry szampan za kilkaset lub kilka tysiecy. XXI wiek, i tyle. Nie to żebym Cie nie cierpiał i miał cię w .................gdzieś ale bardzo pięknie to opisałeś.Czasy czworakow dawno juz minely, teraz kazdego stac na jajko aby zrobic makaron zamiast kaszy z pietruszka. Wysokogatunkowe organicze kury lub wolowina na rosol nie sa czym drogim, jak za czasow biedoty czworakowej. Ludzie maja dostep do szerokiej gamy produktow i chca z tego korzystac. Kultura zycia nie jest na poziomie zabiedzonej biedoty, a wszystkie produkty sa tanie i szerokodostepne. Czy to ostrygi , dobry szampan za kilkaset lub kilka tysiecy. XXI wiek, i tyle. Może się mylę ale ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.01.2020 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Nie to żebym Cie nie cierpiał i miał cię w .................gdzieś ale bardzo pięknie to opisałeś. Może się mylę ale ............. Kocham wszystko co swieze i dobre, w tym przypadku bez chemicznego syfu. Buraczki beda za chwile gotowe, teraz zajadam sie swiezymi przysmakami ... Polecam, dobre, swieze i nie to co czworakowa kasza twoich dziadkow. Palce lizac! Zjadlem 16 sztuk, mniami mniami... Edytowane 7 Stycznia 2020 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2020 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Kocham wszystko co swieze i dobre, w tym przypadku bez chemicznego syfu. Buraczki beda za chwile gotowe, teraz zajadam sie swiezymi przysmakami ... Polecam, dobre, swieze i nie to co czworakowa kasza twoich dziadkow. Palce lizac! Zjadlem 16 sztuk, mniami mniami... Ok to wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2020 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Nie potrafię Ci coś pokazać równie pięknego ale pokaże coś co może Cię zainteresuje.Gdybym był w Twojej okolicy czy mógłbym Cie odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 07.01.2020 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Nie potrafię Ci coś pokazać równie pięknego ale pokaże coś co może Cię zainteresuje.Gdybym był w Twojej okolicy czy mógłbym Cie odwiedzić? Nie jestem wielbicielem fajansowych zastaw w stylu "Pozny Gierek". Moja rodzinna zasatawa jest z drugiej polowy XIX wieku, wiec bez zachwytu nawet po twoim recznym myciu. ps nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2020 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Nie jestem wielbicielem fajansowych zastaw w stylu "Pozny Gierek". Moja rodzinna zasatawa jest z drugiej polowy XIX wieku, wiec bez zachwytu nawet po twoim recznym myciu. ps nie Ok zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.01.2020 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Coś mogę ugrać choć wiem ,że to jest ciężkie do zrobienia. Nie nawiedzisz mnie ...................ale ..Dobrze nie będę pierdzielił głupot. Wklejaj swoje doskonałości ja odejdę z tym syfem na bok. Coś tam wkleję jak będzie ładnie wyglądało . Pozdrawiam Cie NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 07.01.2020 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Co tu się dzieje?Jeśli to prawda, to jest koniec pewnej epoki. Jeszcze nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.01.2020 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Co tu się dzieje? Jeśli to prawda, to jest koniec pewnej epoki. Jeszcze nie wierzę. Wygląda to tak, jakby ktoś włamał się NS-owi na forumowe konto i je całkowicie przejął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 08.01.2020 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 08.01.2020 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 [ATTACH=CONFIG]439153[/ATTACH] Taka pierdołka. Krewetki tygrysie w tempurze oraz wodorosty wakame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2020 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Nie jestem wielbicielem fajansowych zastaw w stylu "Pozny Gierek". Moja rodzinna zasatawa jest z drugiej polowy XIX wieku, wiec bez zachwytu nawet po twoim recznym myciu. ps nie Obiecałem wklejam.Ładnie wygląda ale wiesz co to za kawałek mięsiwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2020 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Upiekłem karczek i co dalej by został jakimś daniem.Pomyślałem ,że to na wisus będzie nawet ładne.WP co Ty na to ?.Nie czytałem książek kucharkich by upiec karczek ,tylko zaciągnąłem przepis od swojej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2020 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Nie wygląda ale fajnie smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.