Władca Przysmaków 12.10.2020 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Aż takich zasług bym mnie nie przypisywał "Pani Stomatolog" "sprowadziła na ziemię" ? Raczej nie . ps szykuje sie jakas super niebywala rewolucja, np. zupa na wieprzowinie (obornik swinski) , plus czekolada i kiszone ogorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.10.2020 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Wisła ta część jej nie zepsuta przez wiadomo kogo. Naturalna i czysta i jej dobra na patelni ..zaje.biste...............SZOK!!!! Proste i smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.10.2020 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Patafianowa kanapka i przygotowanie do świderków itp . Na kanię jeszcze wysyp to kultywujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2020 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Szukając inspiracji znalazłem takie cudeńka. Pomidorki greckie faszerowane bez mięsa Ryż ,ser ricotta ,cukinia itp. Faszerowane mięsem.....Przepis zawalisty . Faszerowane z mozzarella i nie tylko https://www.przepisy.pl/magazyn/sezonowe-owoce-i-warzywa/8-inspiracji-na-faszerowane-pomidory Dostałem cała tekturową skrzynkę Twoje zgniły ? ... "inspiracje" jak zwykle polizałeś z monitora Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.10.2020 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Twoje zgniły ? ... "inspiracje" jak zwykle polizałeś z monitora Smacznego Przepraszam za głupia................Twoja starość jest głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.10.2020 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Przepraszam za głupia................Twoja starość jest głupia. Upssss ... widać z "inspiracji" zostało jednak "polizanie monitora" ps - jak to było ? "tak powinno się to zrobić" ... nie przepraszaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 14.10.2020 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2020 Patafianowa kanapka i przygotowanie do świderków itp . Na kanię jeszcze wysyp to kultywujemy . Matko Boska, jak mozna tak zniszczyc grzyby?! Druga sprawa, to po nasaczeniu ich taka iloscia tluszczu, to maja kilka tysiecy kalorii. Na kanapke z pieczonych grzybow i dziczyzny zapraszam do watku obok. Prosto, super skromnie, super zdrowo i super super smacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.10.2020 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 Kania z lasu nie z hodowli i worka ze szpinakiem. Szpinak z cheddarem ,śmietana 30% ,cebulka i wyciśnięty czosnek . Pyszny polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.10.2020 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2020 .... Kania z lasu nie z hodowli i worka ze szpinakiem. Szpinak z cheddarem ,śmietana 30% ,cebulka i wyciśnięty czosnek . Pyszny polecam. "Kania z lasu", "macaroni and cheese" z pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.10.2020 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 "Kania z lasu", "macaroni and cheese" z pudełka Prosiłem ale nie dociera. No cóż widać drobnoustrój przyjął u niektórych inny charakter . Mutuje bardzo konkretnie. Oszukujesz nadal przy pomocy giermka i kłamliwej patafianiady ,wyśmiewania ,drwienia i szydzenia . Wszystko co pokazujesz jest sztuczne. Folie torebki ,pudła ,papier . Nie trzeba Ci nic udowadniać (wklejasz fotki) bo Twój cynizm jest niezastąpiony . Teraz to ja mam z tego ubaw jak to "miszcz złotawej patalachy " kreuje się na foliowego - plastykowego dyktatora kulinarnego. Ser jest bez folii ze szmatki babci Jadzi. Makaron wykręcił Bartek ,a boczek Gienek z Polichny .Kania z lasu nie z hodowli jak wasze grzyby z wolno biegu:lol2: . Używam bo nie jestem miszczem jak Ty. Zrobiłem świeżonkę na zapas bo takie czasy nastały. Schab , szynka i część ciała zwierzęcia znajdująca się po spodniej stronie szyi ,cebula ,czosnek ,pieprz i sól. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.10.2020 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 ... ... Szpinak z cheddarem ... ... Ser jest bez folii ze szmatki babci Jadzi. Makaron wykręcił Bartek , ... ... U "babci Jadzi" w szmatkach dojrzewa cheddar ? Resztę Twego żałosnego bełkociku pominę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.10.2020 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 U "babci Jadzi" w szmatkach dojrzewa cheddar ? Resztę Twego żałosnego bełkociku pominę Więc swoim kłamliwym po prostu się wyizoluj. W pandemii w starszym wieku czytanie ze zrozumieniem widać przynosi trudność. Cheddar jest dodatkiem do szpinaku , a kluski są z serem twarogowym wytworzonym przez bacie Jadzie z mleka od jej jedynej krowy. Krowy, nie bawołu ,aligatora czy bizona foliowany miszczuńku.:D:D. Świeżonkę zrób to Ci się witaminy wchłoną ,a potrzeba Ci ich coraz więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.10.2020 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 (edytowane) Więc swoim kłamliwym po prostu się wyizoluj. W pandemii w starszym wieku czytanie ze zrozumieniem widać przynosi trudność. Cheddar jest dodatkiem do szpinaku , a kluski są z serem twarogowym wytworzonym przez bacie Jadzie z mleka od jej jedynej krowy. Krowy, nie bawołu ,aligatora czy bizona foliowany miszczuńku.:D:D. Świeżonkę zrób to Ci się witaminy wchłoną ,a potrzeba Ci ich coraz więcej. Upssss ... przepraszam, moja wina (użyłem mikroskopu i cheddar znalazłem ... Bartek nadal kręci ? ps - mógłbyś to przetłumaczyć "Więc swoim kłamliwym po prostu się wyizoluj ..." ? Uzupełnienie: Przy okazji użycia mikroskopu znalazłem coś jeszcze: ... Wisła ta część jej nie zepsuta przez wiadomo kogo. Naturalna i czysta i jej dobra na patelni ..zaje.biste...............SZOK!!!! Proste i smaczne. Usmażyłeś rybki ze swego akwarium ? Edytowane 16 Października 2020 przez Chef Paul uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.10.2020 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Upssss ... przepraszam, moja wina (użyłem mikroskopu i cheddar znalazłem Bartek nadal kręci ? ps - mógłbyś to przetłumaczyć "Więc swoim kłamliwym po prostu się wyizoluj ..." ? Uzupełnienie: Przy okazji użycia mikroskopu znalazłem coś jeszcze: Usmażyłeś rybki ze swego akwarium ? Foliowy nauczycielu po co kłamiesz. Kiedyś miałem szacunek do twojego kulinarnego wszechobecnego zapędu. Teraz mam go gdzieś za twój stosunek do ludzi. Gdzie się pojawiasz jadem dajesz na ostro. Masz problemy Paweł ze swoją starością. Powtarzam ona jest głupia. p.s. znasz cheddar to wiesz ,że się fajnie rozpuszczalny i do szpinaku pasuje i że go wiele nie trzeba. Kitujesz zamożnością jak giermek. Tu jest Polska i polskie zwyczaje. Nie jesteś w stanie krewetkami ,małżami , aligatorami, bawołami ,bizonami tego zmienić. To są tradycje które gdzieś ci umknęły. Trujesz du...psko ideologiami .Po co ci to ? Pisałem ,że ukleje sa fantastyczne na głębokim tłuszczu. Wędzone to odlot i ich mały wymiar jest ci dlatego obcy bo masz cos innego .Z foli która tu nas katujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.10.2020 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Ze stomatologii przeniosłeś się na psychoanalizę ? ps - czyżby w Polsce zabrakło opakowań do produktów spożywczych i musisz nosić na plecach wieprze do swych świerzonek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.10.2020 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 (edytowane) Ze stomatologii przeniosłeś się na psychoanalizę ? ps - czyżby w Polsce zabrakło opakowań do produktów spożywczych i musisz nosić na plecach wieprze do swych świerzonek ? Panie bezzębny i bez smaku kulinarnego. Zaczepiasz stomatologie to odpowiem. Nie czujesz kwintesencji w swoim sztucznym uzębieniu masz w nim braki. Moja świeżonka przez "ż" jest z wieprza twoja przez "rz" nie istnieje więc gu.....k wiesz .Na wsi można kupić świeżyznę zapomniałeś . Ciebie w tym wieku należy omijać. Jesteś niepożyteczny dla mnie. Kiedyś byłeś autorytetem. Armia za tobą stała , a teraz masz giermka i jesteś pusty w kulinarnych powtórkach. Nie lubię cię i nie trawie twojej oszukańczej retoryki. Edytowane 16 Października 2020 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.10.2020 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Wow! Co to jest? Wedle zasady, co wieksze od wszy przytargam do domu. U mnie rozpoczyna sie smaczny piateczek, wczoraj zbieranymi darami ... Prosto, skromnie, super szybko. Sniadanko palce lizac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.10.2020 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 ŁoŁ :eek:Patafieni coś giermek .Histeryzuje z tymi paluchami na ekranie . Dezynfekcja nie przeprowadzona i te brązowe przypalone paluchy w moim wątku. Przypalić to sobie można coś innego. Jakie to wstrętne i nieczyste, jak kubeł z plastykami nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 16.10.2020 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 ŁoŁ :eek:Patafieni coś giermek .Histeryzuje z tymi paluchami na ekranie . Dezynfekcja nie przeprowadzona i te brązowe przypalone paluchy w moim wątku. Przypalić to sobie można coś innego. Jakie to wstrętne i nieczyste, jak kubeł z plastykami nad morzem. Do stomatologii i psychoanalizy dodajesz gabinet kosmetyczny? Gdzie podstawowe zasady wedkarskie? Jak mozna zabierac narybek do domu? Jak? Narybek wielkosci koncowki widelca! Jak? Matko Boska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.10.2020 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 Panie bezzębny i bez smaku kulinarnego. Zaczepiasz stomatologie to odpowiem. Nie czujesz kwintesencji w swoim sztucznym uzębieniu masz w nim braki. Moja świeżonka przez "ż" jest z wieprza twoja przez "rz" nie istnieje więc gu.....k wiesz .Na wsi można kupić świeżyznę zapomniałeś . Ciebie w tym wieku należy omijać. Jesteś niepożyteczny dla mnie. Kiedyś byłeś autorytetem. Armia za tobą stała , a teraz masz giermka i jesteś pusty w kulinarnych powtórkach. Nie lubię cię i nie trawie twojej oszukańczej retoryki. Wróciłem właśnie z wędkowania, lubię to swoje atlantyckie bajorko ... wiele w nim dobra (muszę Cię ucieszyć, żadnego "leszcza" nie złowiłem, nawet mikroskopijnej "uklei" - które ponoć są tak smaczne) ... i co widzę ... faktycznie "orta" popełniłem (choć rzadko ale i mnie się zdarza - dzięki za zwrócenie uwagi) ... poprawisz swoje ? ... Cos tam na smarkałeś na talerzu . ... Czy mnie "lubisz" lub cokolwiek "trawisz" (w Twoim przypadku to niełatwe tego co tam "kuchcisz"), jest mi absolutnie obojętne, tym bardziej jako opinia "kulinarnego dyletanta" Polecam omijać, będzie to dla Ciebie być może bardziej "pożyteczne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.