niktspecjalny 26.10.2020 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Swoją "panią doktor" ucałuj "zarażony" nie jestem (wiem, że Tobie smutno z tego powodu i zaklinasz rzeczywistość) Rozpocząłeś dyskusję o produktach z "jelenia" no więc przypominam Twoje praktyki. Może kogoś te dzieła zainspirują np Czy to kiełbasa z "jelenia albinosa" (takiego z kręconym ogonkiem) ? Nie chcesz wskazać gdzie kłamię (o co ostatnio notorycznie mnie oskarżasz) więc przypomnę Tobie twoje "osiągnięcia" w tej materii ... sporo tego Wszędzie kłamiesz gdzie się za mną pojawiasz .Pokrętnie to wykorzystujesz Jak łazisz za mną to nie widzisz tego .Popatrz "znafco" jak wyglądają kiełbasy i długo i namiętnie czytaj o ich marynacie . Boże co za człowiek. https://www.doradcasmaku.pl/przepis-kielbasa-z-jelenia-355323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.10.2020 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2020 (edytowane) Porównaj więc kiełbasę ze zdjęcia z tą którą przedstawiłeś CD. Pomysł na wariacje śniadaniową i pieczenie kiełbasy z jelenia. Sucha z dużą ilością czosnku i pieprzu.Do kopytek pasowała jak ulał. ... Wszędzie kłamiesz gdzie się za mną pojawiasz .Pokrętnie to wykorzystujesz Jak łazisz za mną to nie widzisz tego .Popatrz "znafco" jak wyglądają kiełbasy i długo i namiętnie czytaj o ich marynacie . Boże co za człowiek. ... Twoi "dostawcy" Cię oszukują Wskażesz gdzie kłamię, czy wycofasz te swoje bezpodstawne oskarżenia ? Nie o "jeleniach" ale również "ciekawe" ... Nowością w moich Zimowych Rewolucjach jest calzone po polsku z własnym sprawdzonym sosem i to pizzowe ciasto z którego je wykonałem. ... ... http://images78.fotosik.pl/265/b26b5449fa0845c0.jpg http://images76.fotosik.pl/265/2912574ed6492102.jpg ...kęski kurczęcia z pieczywem czosnkowym i serem, ... moje ulubione calzone z szynka dojrzewającą,rukolą, a w środku szynka pieczarki i sos śmietanowy. Chwilowa zmiana "ceramiki" do podawania posiłków ? cdn Edytowane 26 Października 2020 przez Chef Paul był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.10.2020 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Porównaj więc kiełbasę ze zdjęcia z tą którą przedstawiłeś Twoi "dostawcy" Cię oszukują Wskażesz gdzie kłamię, czy wycofasz te swoje bezpodstawne oskarżenia ? Nie o "jeleniach" ale również "ciekawe" Chwilowa zmiana "ceramiki" do podawania posiłków ? cdn Skoro chcesz okłamywać przed banem brać formową w tej pandemii to proszę. Myślałem ,że jesteś inny typ ale ty jesteś typ . Wiesz co to jest ? To jest filet z leszcza mojego złowionego na Wiśle .To jeszcze nie aligator i nie baran czy jeleń. Wiesz co to za zupa .......zanim mikroskop włączysz. To jelenianka dla jeleni którzy nie wiedzą jak wyglądać może jeleń w potrawie . Stek z jelenia bo mnie wrukwiłeś . Rozkrój go kłamco i udowodnij ,że to nie jeleń . Zimne nóżki z aligatora kłamco udowodnij ,że nie z aligatora. Może z flądry z twojej wody.:lol2:. Ośmieszasz się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.10.2020 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Skoro chcesz okłamywać przed banem brać formową w tej pandemii to proszę. Myślałem ,że jesteś inny typ ale ty jesteś typ . Wiesz co to jest ? To jest filet z leszcza mojego złowionego na Wiśle .To jeszcze nie aligator i nie baran czy jeleń. ... Wiesz co to za zupa .......zanim mikroskop włączysz. To jelenianka dla jeleni którzy nie wiedzą jak wyglądać może jeleń w potrawie . ... Stek z jelenia bo mnie wrukwiłeś . ... Rozkrój go kłamco i udowodnij ,że to nie jeleń . ... Zimne nóżki z aligatora kłamco udowodnij ,że nie z aligatora. Może z flądry z twojej wody.:lol2:. Ośmieszasz się . Zwieracze zaczynają Tobie puszczć ? W międzyczasie o higienie: Napisał niktspecjalny ...Tak chwalisz się i mianujesz na EKO jakbyś codziennie po sikaniu łapy mył.U ciebie to i mocz jest EKO. Lustro ci zbili???. Wskażesz gdzie kłamię, czy wycofasz te swoje bezpodstawne oskarżenia ? Ciąg dalszy Twojego "bajkopisarstwa w kulinariach" już niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.10.2020 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Zwieracze zaczynają Tobie puszczć ? W międzyczasie o higienie: Wskażesz gdzie kłamię, czy wycofasz te swoje bezpodstawne oskarżenia ? Ciąg dalszy Twojego "bajkopisarstwa w kulinariach" już niebawem Podtrzymam, bo jesteś zakłamanym człowiekiem wykorzystującym czyjąś słabość. Nie rozumiesz normalnych ludzi. Bo jesteś nie......................y. P. Paweł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 26.10.2020 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Podtrzymam, bo jesteś zakłamanym człowiekiem wykorzystującym czyjąś słabość. Nie rozumiesz normalnych ludzi. Bo jesteś nie......................y. P. Paweł !!! Czyli gdzie kłamię, wskazać nie możesz, innymi słowy pomawiasz mnie swymi nieprawdziwymi oskarżeniami. W Twoich tekstach "kulinarnego bajkopisarstwa" sporo i na czas jakiś wystarczy. Będę więc kontynuował pokazywanie tej Twojej "twórczości" cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.10.2020 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Stany paranoidalne również występują Przepyszny ale drogi.Wołowina z własnego wołu zajefajna i te sosy.Szok dla kubków smakowych. CDN.... Własna hodowla bydła rzeźnego Wskażesz gdzie kłamię, czy wycofasz te swoje bezpodstawne oskarżenia i przeprosisz ? ... czy preferujesz ciąg dalszy Twego "bajkopisarstwa" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2020 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 Witojcie piękne gospodynie i gospodarze . Sandacz z cebularzem z przepisu regionalnego .Poezja smaku bo sandacz złapany - filtrowany w Kamieniu z Wisły . Nauczę się pieczenia tych bułek z makiem i będą wyglądały - smakowały jeszcze ładniej ,lepiej. Dzisiaj na obiadokolację znowu pizza ale z farszem z piersi kurczaka ,papryki , cebuli i jednego wynalazku i do tego sałatka ze szpinakiem ,feta i suszonymi pomidorami .Deser nie uwierzycie kochani . Galaretka z mrożonymi owocami . Na razie wiśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 29.10.2020 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2020 (edytowane) Wskażesz gdzie kłamię, lub wycofasz te swoje bezpodstawne oskarżenia i przeprosisz ? lub, ... będę kontynuował pokazywanie forumowiczom Twego "kulinarnego bajkopisarstwa" Sentencja Napisał niktspecjalny Człowieku ja jestem sobą.Nawet gdy rozmijam się z prawdą ... Przypalona cebula w roli "szalotki" Krakowska podsuszana z pieprzem, szalotka na maśle lubelski cebularz z masłem 82 % + dodatki. ... "Szalotka" # 2 ... Jaja przepiórcze z kurkami jedne z szalotką drugie bez. ... Tutaj niespecjalny przykład (jest tego sporo) "umysłowego rozwolnienia" ... Witam mówi do Was ChefPaulNiktspecjalny ... . ... CDN....ale Chef Paul jest tylko jeden ten wyżej. Możesz nazywać się jak chcesz, np "ChefPaulNiespecjalneWariacjeKulinarnegoIgnoranta" Poniżej bełkotu ciąg dalszy. Nie mendź modry starcze inaczej.Chcesz wojny???. Pytam chcesz???.Czego chcesz starcze.???.Wypad do wody.Jak patrzę jak się produkujesz to żal mi ciebie.Ten co na górze już cie ukarał.Nie przemyślałeś tego.Źle z tobą starcze.Znowu cie ukarał. .Odebrał ci pomysł na życie... ... i "cebulowa filozofia" ... ...Naucz się z tym starcem ,że wy nie jesteście Polakami.Takie gnid...y co uciekły z Polski i mają zawsze dużo do powiedzenia... Edytowane 29 Października 2020 przez Chef Paul "szalotka" # 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2020 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Witojcie gospodynie i gospodarze .Dzisiaj obiecana pizza z farszem w którego skład wchodzi pierś z kurczaka . Ciekawa jest prosta marynata .2 łyż .sosu tatarskiego na bazie majonezu kieleckiego .Przekładam w/w pokrojoną pierś i polędwiczki cebulą prawie szalotką .Następnie odkładam do lodówki na kilka h. Potem farsz podsmażę i ląduje na sosie pomidorowym na cieście .Przypomnę ,że ciasto (ponieważ mi zostało ) zamroziłem . Wykorzystałem je do tej właśnie pizzy. Różne wypieki z niego można robić . Pozdrawiam smakowicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2020 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 (edytowane) Witojcie gospodynie i gospodarze . Zapomniałem o sałatce .Mam trzy składniki ,szpinak , fetę i pomidory suszone w zalewie .Wykorzystam ja do zrobienia sosu . Składniki : 1. op. fety 2. paczka szpinaku 3. kilka suszonych w zalewie pomidorów 4. łyż. miodu 5. łyż musztardy 6. sok z cytryny do smaku Przygotowanie : Szpinak myję i wykładam na talerz. Suszone pomidory ze słoika kroję na małe kawałki i układam na szpinaku. Ser feta kroję w drobną kostkę i układam na szpinaku i suszonych pomidorach. Z musztardy, miodu, oliwy ze słoika i soku z cytryny robię dressing i polewam po sałatce. Proszę Redakcje by frustracje Pawła zostawić w spokoju . Trudne mamy czaszy to i za mocno wylewni jesteśmy .On jest tego przykładem to i mu współczujmy. Robię swoje by forumowicze mieli trochę ubawu z mojego gotowania bez niepotrzebnej impertynencji tej persony . Pozdrawiam smakowicie ,a fotki z sałatki wkleję . Edytowane 30 Października 2020 przez niktspecjalny składniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2020 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Witojcie gospodynie i gospodarze i nie zapominajcie o kanapkach ze szpinakiem . Pozdrawiam smakowicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.10.2020 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Witojcie gospodynie i gospodarze i nie zapominajcie o kanapkach ze szpinakiem . ... . "fake" ... brak cebuli cdn (bajkopisarstwa kulinarnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.10.2020 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Witojcie i pamiętojcie. Sałatka jarzynowa dla odwiedzających groby . Pozdrawiam smakowicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.11.2020 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Witojcie gospodynie i gospodarze . Paluszki rybne z dorsza . Sałatka pyszna .Prosta i pyszna . Bigos urywa głowę . Taki z grzybami ,łopatką ,cebulą .Prosty . Ona smakuje z nią rewelacyjnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.11.2020 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2020 Witojcie gospodynie i gospodarze . Paluszki rybne z dorsza . ... Widzę, że byłeś w jakiejś bardzo ekskluzywnej restauracji i należało to odnotować na Twym "blogu" "Paluszki z dorsza" to danie "wielogwiazkowe" cd Twoich "kulinarnych banialuków" niebawem ... chyba, że odszczekasz pomówienia i przeprosisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2020 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 Dla największego oszusta w historii FM. Powtórzę. Kłamie i jest w tym wielki i coś mu przygotowałem. Dziecko by się tak nie zachowywało ale niestety na wrodzoną ociężałość umysłową nie mamy wpływu . Pozostawmy niech ten kłamca w tym tkwi . Przyglądajmy się nadal na jego ogłupienie im więcej się ośmiesza tym bardziej ogłupia . Kilka fotek z fajnego żarełka .Na 1/2 litr . wody 2 łyż . octu winnego .Nie wygląda obiecująca ale efekt końcowy jaja po wiedeńsku jest powalający .Delikatnie wylane na wrzątek jajko po 3 min. będzie smacznie ścięte . Majonez kielecki będzie tylko dopełnieniem. Pozdrawiam smakowicie z sernikowym deserem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.11.2020 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2020 To cię pomówię ..... ... Dla największego oszusta w historii FM. Powtórzę. Kłamie i jest w tym wielki i coś mu przygotowałem. Dziecko by się tak nie zachowywało ale niestety na wrodzoną ociężałość umysłową nie mamy wpływu . Pozostawmy niech ten kłamca w tym tkwi . Przyglądajmy się nadal na jego ogłupienie im więcej się ośmiesza tym bardziej ogłupia . ... "To co na wystawie, to i w sklepie" ... ... ... te oczka "tęskniące za rozumem" w tej "twarzo - czasce" Wskażesz gdzie kłamię, czy wycofasz te swoje bezpodstawne oskarżenia i przeprosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.11.2020 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 "To co na wystawie, to i w sklepie" ... te oczka "tęskniące za rozumem" w tej "twarzo - czasce" Wskażesz gdzie kłamię, czy wycofasz te swoje bezpodstawne oskarżenia i przeprosisz ? Prośba do Redakcji żeby ten zza wielkiej wody poszedł precz .To chory człowiek .Czas mu współczuć .:mad::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.11.2020 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Prośba do Redakcji żeby ten zza wielkiej wody poszedł precz .To chory człowiek .Czas mu współczuć .:mad::cool: Przestań beczeć i wskaż gdzie kłamię, lub wycofaj te swoje bezpodstawne oskarżenia i przeproś. ... a tymczasem forumowy Pinokio przedstawił: ... ... W butelce po alkoholu przechowujesz jakieś "specjalne marynaty" czy być może oddałeś "mocz do ekspertyzy" ? cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.