niktspecjalny 11.02.2021 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Nie pytałem o nazewnictwo (błędne zresztą) a o produkt (czyli w tym przypadku ser) gdyż to na twoim obrazku nie jest tym co opisujesz Ponadto, gdzie Ciebie "zwyzywałem" ? ps - gdzie te krewetki "sprawdzone" "...Wystarczy na rozgrzanej oliwie z dodatkiem masła podsmażyć (jak steka po 3 min. z każdej strony) krewetki uprzednio posolone i popieprzone ..." ? Nie chcę cię cytować bo śmieszny jesteś . Nic nie muszę ci udowadniać .Kuźwa kupiłem zapakowanego grujera a ty mi mówisz ,że nie grujer. ten twój wypasiony bełkot musi tu mieć popas ? Dobra kupiłem sera twardego x 2 i zrobiłem domowej roboty Fondue na prycie za 5 zł. Zjadłem i żyję.:cool:. Twoje ukryte inwektywa mam w du...e .Tak widać być musi skoro wielki moderator Finlandia dopuszcza do tego .:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.02.2021 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Nie chcę cię cytować bo śmieszny jesteś . Nic nie muszę ci udowadniać .Kuźwa kupiłem zapakowanego grujera a ty mi mówisz ,że nie grujer. ten twój wypasiony bełkot musi tu mieć popas ? Dobra kupiłem sera twardego x 2 i zrobiłem domowej roboty Fondue na prycie za 5 zł. Zjadłem i żyję.:cool:. Twoje ukryte inwektywa mam w du...e .Tak widać być musi skoro wielki moderator Finlandia dopuszcza do tego .:cool: Jakie "inwektywa" ? Co Ty znowu wymyślasz ? To, iż wskazuję, że znowu zaczynasz "fantazjować" ? Gdzie te krewetki "sprawdzone" smażone 6 minut "niczym steki" ... jesteś chyba jedyną osobą na świecie która w ten sposób przygotowuje krewetki ... rozumiem, że to "wariacje" ale żeby z krewetek robić na patelni suche, twarde wiórki to już chyba przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.02.2021 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 (edytowane) Jakie "inwektywa" ? Co Ty znowu wymyślasz ? To, iż wskazuję, że znowu zaczynasz "fantazjować" ? Gdzie te krewetki "sprawdzone" smażone 6 minut "niczym steki" ... jesteś chyba jedyną osobą na świecie która w ten sposób przygotowuje krewetki ... rozumiem, że to "wariacje" ale żeby z krewetek robić na patelni suche, twarde wiórki to już chyba przesada człowieku czep się innych potraw ,a nie krewetki sobie wymyśliłeś. Obiecałem ale nie muszę tego wklejać .Zrobię ci na złość i nie pokażę tych krewetek. Nie przeżyjesz . Popatrz ,że nie jedyny jestem i tym bardziej ośmieszasz się . https://gotujmy.pl/krewetki-z-delikatnym-sosem-holenderskim,przepisy-owoce-morza-przepis,170033.html Rozgrzewamy patelnię, skrapiamy oliwą, osolone i przyprawione pieprzem krewetki smażymy z każdej strony po około 3 minuty, podczas smażenia dodajemy drobno posiekany czosnek i delikatnie skrapiamy cytryną. Gotowe krewetki przekładamy w ciepłe miejsce i szybko przygotowujemy sos holenderski. W miseczce ubijamy dokładnie żółtka z sokiem z cytryny, solą i pieprzem, nie przerywamy ubijania dodając rozpuszczone gorące masło. Sos musimy doprowadzić do konsystencji majonezu. Pamiętajmy zawsze aby przed ubijaniem żółtek delikatnie je ogrzać. Na duży biały talerz wlewamy sos holenderski, układamy krewetki, dekorujemy pomidorkami, oliwkami, zieloną częścią cebuli oraz paluchem pszenicznym. Wszystko delikatnie skrapiamy oliwą, pieprzymy do smaku i posypujemy suszoną pietruszką. Nie mędź i nie bełkocz tak po twojemu. Moja wariacja jest inna . Co się czepiasz ,ty nic nie rozumiesz. Chyba samego siebie .Co ty znowu wymyślasz . Edytowane 11 Lutego 2021 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.02.2021 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 (edytowane) człowieku czep się innych potraw ,a nie krewetki sobie wymyśliłeś. Obiecałem ale nie muszę tego wklejać .Zrobię ci na złość i nie pokażę tych krewetek. Nie przeżyjesz . Popatrz ,że nie jedyny jestem i tym bardziej ośmieszasz się . https://gotujmy.pl/krewetki-z-delikatnym-sosem-holenderskim,przepisy-owoce-morza-przepis,170033.html Nie mędź i nie bełkocz tak po twojemu. Moja wariacja jest inna . Co się czepiasz ,ty nic nie rozumiesz. Chyba samego siebie .Co ty znowu wymyślasz . No i widzisz ... sprawa się wyjaśniła ... to nie ja "sobie wymyśliłem krewetki", tylko Ty. (wymyśliłeś to prawidłowe określenie). Skopiowałeś debilny pomysł, napisałeś, że tak zrobiłeś i dalej w tym trwasz "robiąc mi na złość" Teraz "po cichutku" idź do sklepu, kup krewetki i zrób wg przepisu którego link tutaj wkleiłeś ps - krewetki jeżeli po sześciu minutach prażenia na patelni będą zbyt twarde, podlewaj hiszpańskim wynalazkiem i duś niczym gulasz ... może zmiękną ps2 - dzięki za "linka" ... szukaj więcej kulinarnych ignorantów ... Edytowane 11 Lutego 2021 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.02.2021 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Witam . Nie widzę powodu by tłumaczyć jak prosty i sprawdzony jest w/w przepis do którego pije Pałł . Rzeczą jasne jest ,że inspiracji w sieci jest bardzo dużo .Inspiracji od znajomych czy przyjaciół . Przepisy zaciągnięta od babć ,ciotek itp. to nazwał ich kulinarnymi ignorantami. Znaczy się jak wkleję jego przepis to śmiało mogę zrobić tak samo . Takie proste i takie głupie.:cool: .Ale czas udowadniać i czas zastąpić istniejącą nomenklaturę na nowy swobody przekaz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.02.2021 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Witam . Nie widzę powodu by tłumaczyć jak prosty i sprawdzony jest w/w przepis do którego pije Pałł . Rzeczą jasne jest ,że inspiracji w sieci jest bardzo dużo .Inspiracji od znajomych czy przyjaciół . Przepisy zaciągnięta od babć ,ciotek itp. to nazwał ich kulinarnymi ignorantami. Znaczy się jak wkleję jego przepis to śmiało mogę zrobić tak samo . Takie proste i takie głupie.:cool: .Ale czas udowadniać i czas zastąpić istniejącą nomenklaturę na nowy swobody przekaz . Powodem prostowania twych "kulinarnych wariacji" może być choćby zaoszczędzenie forumowiczom wyrzucenie krewetek prażonych na patelni przez 6 minut, jak to proponujesz wraz z jakimś internetowym kulinarnym ignorantem, pisząc dodatkowo "sprawdzone" ... Zaczynasz na powrót fantazjować w temacie składników jak to miało swego czasu miejsce w okresie "szalotki" Zamiast "zastępowania istniejącej nomenklatury" pozostań raczej "w swobodnym przekazie" w bardziej znanej tobie krainie, kurzęcych korpusów, parówek i cebuli. ps - kto to jest "Pałł" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2021 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Mój znajomy Pałl od Grujera . Powiadał także .że : składniki : 1. 250 g mrożonych krewetek królewskich lub tygrysich 2. 2-3 łyżki masła klarowanego 3. ząbki czosnku 4. pęczek natki pietruszki (opcja) 5. sól wykonanie : Obrane ząbki czosnku kroimy w cienkie plasterki. Umytą i osuszoną natkę pietruszki drobno siekamy. Na patelni z rozgrzanym masłem krótką chwilę podsmażamy pokrojony czosnek, następnie dodajemy odmrożone, opłukane i odsączone z wody krewetki, wsypujemy posiekaną natkę, całość oprószamy solą i bardzo delikatnie razem łączymy. Krewetki smażymy po 3 minuty z obu stron, nie mieszamy tylko odwracamy na drugą stronę ( 3 min. na każdą stronę ) . Usmażone krewetki zdejmujemy z patelni i od razu podajemy .Tak jak w sprawdzonym przepisie smażymy po 3 min. z każdej strony. Sprawdzony super przepis doskonały jako alternatywa dla mięsa ,warzyw surowych jako "maczanda" do Fondue .Gorąco polecam. Zamiast masła ,oliwy można wrzucać je na wrzątek na 3 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2021 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 (edytowane) Witam . Małe przekąski i wytrawne i na słodko. Mini przekąska z krewetkami za chwilę . Zdrówka i smaczności. p.s Na fotkach jest na pewno : 1. kiełbasa barania 2. szalotka z pomidorkami koktajlowymi i 30 % śmiet. 3. puree z kopytek 4. siekany stek 1/2 pierś i 1/2 karczek (te proporcje ) 5. pizza włoska bardzo cienka ze szpinakiem i szynka parmeńską i suszonymi pomidorami 6. młoda marchew i młody groszek z zasmażką na maśle clarowanym 7. galaretka z ananasem i brzoskwiniowym z bitą śmietana z maskarpone ciastem Edytowane 14 Lutego 2021 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2021 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Mój znajomy Pałl od Grujera . Powiadał także .że : składniki : 1. 250 g mrożonych krewetek królewskich lub tygrysich 2. 2-3 łyżki masła klarowanego 3. ząbki czosnku 4. pęczek natki pietruszki (opcja) 5. sól wykonanie : Obrane ząbki czosnku kroimy w cienkie plasterki. Umytą i osuszoną natkę pietruszki drobno siekamy. Na patelni z rozgrzanym masłem krótką chwilę podsmażamy pokrojony czosnek, następnie dodajemy odmrożone, opłukane i odsączone z wody krewetki, wsypujemy posiekaną natkę, całość oprószamy solą i bardzo delikatnie razem łączymy. Krewetki smażymy po 3 minuty z obu stron, nie mieszamy tylko odwracamy na drugą stronę ( 3 min. na każdą stronę ) . Usmażone krewetki zdejmujemy z patelni i od razu podajemy .Tak jak w sprawdzonym przepisie smażymy po 3 min. z każdej strony. Sprawdzony super przepis doskonały jako alternatywa dla mięsa ,warzyw surowych jako "maczanda" do Fondue .Gorąco polecam. Zamiast masła ,oliwy można wrzucać je na wrzątek na 3 min. Zamiast powielać głupotę z internetu, przygotuj krewetki wg tych przepisów ... później napisz "sprawdzone" ps - możesz również wstawić kilka linków na dowód płaskiej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2021 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Przecież napisałem ciężki ludzie ,że sprawdzony czyli robię go. Na ciebie to nie ma lekarstwa. bełkoczesz te prawidłowości kulinarne ,czepiasz ,oskarżasz ,a sam babole puszczasz na FM. Tylko ni mów bym ci je wskazał bo to jeszcze śmieszniejsze. Nawet nie kumasz ciężki ludzie ile jest tu zmodyfikowanych przepisów od ciebie ,inspiracji w wariackiej wersji , z twojej strony z której zabroniłeś korzystać . Powielam ciebie czyli głupotę z Internetu to wierutna prawda .Głupi powielił głupiego ,a może mądry powielił głupiego , mądry powielił mądrego ,wybierz właściwą. . Nazywasz większe od ciebie znamienitości z sieci Zamiast powielać głupotę z internetu Tego tam na górze w sercu nie masz to wiem . naciągaj rzeczywistość która jak widzisz jest coraz bardziej indywidualna . Kruszysz się jak skała i zostajesz sam .Sam na świecie pełnym szyderstwa, pomówień ,inwektyw , prowokacji , pozbawionych ciepła dialogów i swojej obłudy . Tu już nie potrafisz z ludźmi normalnie .Ech...........!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2021 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Przecież napisałem ciężki ludzie ,że sprawdzony czyli robię go. Na ciebie to nie ma lekarstwa. bełkoczesz te prawidłowości kulinarne ,czepiasz ,oskarżasz ,a sam babole puszczasz na FM. Tylko ni mów bym ci je wskazał bo to jeszcze śmieszniejsze. Nawet nie kumasz ciężki ludzie ile jest tu zmodyfikowanych przepisów od ciebie ,inspiracji w wariackiej wersji , z twojej strony z której zabroniłeś korzystać . Powielam ciebie czyli głupotę z Internetu to wierutna prawda .Głupi powielił głupiego ,a może mądry powielił głupiego , mądry powielił mądrego ,wybierz właściwą. . Nazywasz większe od ciebie znamienitości z sieci Tego tam na górze w sercu nie masz to wiem . naciągaj rzeczywistość która jak widzisz jest coraz bardziej indywidualna . Kruszysz się jak skała i zostajesz sam .Sam na świecie pełnym szyderstwa, pomówień ,inwektyw , prowokacji , pozbawionych ciepła dialogów i swojej obłudy . Tu już nie potrafisz z ludźmi normalnie .Ech...........!!!!!!! Napisał kulinarny płaskoziemca ... fotek parówek, cebuli i drobiowych korpusów w twoich wątkach spore ilości ... krewetek brak (prócz fantazyjnych tekstów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2021 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 (edytowane) Są są i to z twojego bloga , przerobione. Mam obawy by je wklejać ,bo możesz to bardzo nieładnie wykorzystać co niniejszym czynisz non stop . Masz jakieś inne określenia twoich wylewek frustracyjnych ,fobii ? Płaskoziemcy do których także się zaliczasz znudziły się. To bardzo dawno ale jest i znowu kłamiesz. Prosty dowód jest tutaj .https://forum.muratordom.pl/showthread.php?235096-Posmakowa%C5%82y-mi-krewetki https://forum.muratordom.pl/showthread.php?235096-Posmakowa%C5%82y-mi-krewetki&p=6774854&viewfull=1#post6774854 Nawet nie kumasz płaskoziemco ile dobroci płynie z paróweczek ,korpusów kurzęcych ,cebuli . Zmieniasz na siłę swój przestarzały świat. Edytowane 14 Lutego 2021 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2021 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 (edytowane) Są są i to z twojego bloga , przerobione. Mam obawy by je wklejać ,bo możesz to bardzo nieładnie wykorzystać co niniejszym czynisz non stop . Masz jakieś inne określenia twoich wylewek frustracyjnych ,fobii ? Płaskoziemcy do których także się zaliczasz znudziły się. Witam (krewetki będą ) .Przygotowuje ciekawa wariację . ... ... .Wystarczy na rozgrzanej oliwie z dodatkiem masła podsmażyć (jak steka po 3 min. z każdej strony) krewetki uprzednio posolone i popieprzone .Jak przewrócimy dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i skrapiamy sokiem z np. limonki - cytryny. Sprawdzone .Realizacja w toku. Zdrowia. ... Mini przekąska z krewetkami za chwilę . ... bla, bla, bla ... kłamczuchu ps - jeżeli mam chwilę czasu na zabawę z tobą, chętnie wskazuję twoje kulinarne kłamstwa i fantazje oraz ostrzegam forumowiczów by nie marnowali jedzenia korzystając z twoich poronionych pomysłów, nazywanych przez ciebie "wariacjami" ps2 - właśnie przeczytałem ... świetne https://forum.muratordom.pl/showthread.php?362093-KORONAWIRUS-przydatne-informacje-walka-z-mitami-i-plotkami&p=8024074&viewfull=1#post8024074 Edytowane 14 Lutego 2021 przez Chef Paul ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2021 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Nawet wstrętny w tych fobiach nie jesteś . Wykorzystasz wszystko by pomawiać pluć jadem. Sam zostałeś na tym chorym świecie to i nie masz prawa do takich posunięć .Współczuję jednak ,a i ja mam kupę zabawy gdy się sam pojawiasz i mędzisz bełkocząc swój problem . Tak oczywisty truizm zamieniasz właśnie na swój śmieszny kulinarny bełkot. Zaraz będą crewetki ala Pałl , czyli obiecane mini danko .One na szybko są odlotowe. Nie potrafię w tekście pisanym przedstawić stopnia smaczności ,ale powiem ,że w skali od 1 do 10 smakują 8 będąc skromnym. Wiecie ile musiałem zużyć kliszy by adwersarzowi w podeszłym wieku tłumaczyć ,że kłamie i nie ma racji ? Dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.02.2021 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 (edytowane) ... To bardzo dawno ale jest i znowu kłamiesz. Prosty dowód jest tutaj . https://forum.muratordom.pl/showthread.php?235096-Posmakowa%C5%82y-mi-krewetki https://forum.muratordom.pl/showthread.php?235096-Posmakowa%C5%82y-mi-krewetki&p=6774854&viewfull=1#post6774854 Nawet nie kumasz płaskoziemco ile dobroci płynie z paróweczek ,korpusów kurzęcych ,cebuli . Zmieniasz na siłę swój przestarzały świat. Przepraszam za nieścisłą wypowiedź Kulinarny, żałosny ignorancie wątek 6-cio letni ma udowodnić jaki to z ciebie ekspert i praktyk w przygotowywaniu krewetek ... wtedy również przypiekałeś na patelni ("niczym steki") przez sześć minut ? Nawet wstrętny w tych fobiach nie jesteś . Wykorzystasz wszystko by pomawiać pluć jadem. Sam zostałeś na tym chorym świecie to i nie masz prawa do takich posunięć .Współczuję jednak ,a i ja mam kupę zabawy gdy się sam pojawiasz i mędzisz bełkocząc swój problem . Tak oczywisty truizm zamieniasz właśnie na swój śmieszny kulinarny bełkot. Zaraz będą crewetki ala Pałl , czyli obiecane mini danko .One na szybko są odlotowe. Nie potrafię w tekście pisanym przedstawić stopnia smaczności ,ale powiem ,że w skali od 1 do 10 smakują 8 będąc skromnym. Wiecie ile musiałem zużyć kliszy by adwersarzowi w podeszłym wieku tłumaczyć ,że kłamie i nie ma racji ? Dużo. Te już ugotowane krewetki, jak długo przypiekałeś na patelni ? Gdzie tutaj udawadniasz, że krewetki smażymy ("niczym steki") przez 6 minut ? Od czterech dni brniesz coraz dalej w swych żałosnych kłamstwach. Witam (krewetki będą ) .Przygotowuje ciekawa wariację ... ... ... .Wystarczy na rozgrzanej oliwie z dodatkiem masła podsmażyć (jak steka po 3 min. z każdej strony) krewetki uprzednio posolone i popieprzone .Jak przewrócimy dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i skrapiamy sokiem z np. limonki - cytryny. Sprawdzone .Realizacja w toku. Zdrowia. To czy robisz z siebie tutaj coraz większego idiotę, niech ocenią czytający Edytowane 14 Lutego 2021 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2021 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Witam. Starość wygrywa .Ale jak idioci rozmawiają to już dobry omen czyli pierogi które nie są pierogami i zupa cebulowa która nią nie jest , crewetki które są ugotowane nie są nimi bo są krewetkami rozmrożonymi .Można tak bez końca i w pandemii czasu by zbrakło wystarczy mi ,że "Śmieje się jak Filip na jelito " tłumacząc tą zabawę . Zupa cebulowa z cebulą na korpusie kurzęcim . Cebula , masło klarowane ,czosnek ,zioła ,cukier ,bulion na w/w korpusie , wytrawne wino (może być półwytrawne ) ,grujer i grzanki .W związku z tym iż nie jest to cebulowa po francusku ale za to jest prosta i wykwintna . Karkówka pieczona i pierogi cebulowe. smaczności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2021 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2021 Witam. Dzisiaj Roku Pańskiego 2021 zrobię gołąbki cebulowe na prośbę mojej kochanej małży. Przewidywany skład : 1. cebula szt . 5 2. kasza jaglana 3. 1/2 kg mielonej cielęciny 4. sos pomidorowy 5. kapusta włoska 6. przyprawy 7. koper ,kolendra i nać pietruszki Będą pyszota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2021 04:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Witam . Przyznaje ,że wariacja mi nie wyszła wizualnie .;)Mimo to jest bardzo smaczna i ją polecam .Kupiłem j/w : W międzyczasie upiekłem boczunio . Zdrówka i smaczności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.02.2021 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) Poniżej podsumowanie "dyskusji" na temat "6-cio minutowego, sprawdzonego, pieczenia na patelni, z masłem i oliwą, krewetek (niczym steków)": Witam. Starość wygrywa .Ale jak idioci rozmawiają to już dobry omen czyli pierogi które nie są pierogami i zupa cebulowa która nią nie jest , crewetki które są ugotowane nie są nimi bo są krewetkami rozmrożonymi .Można tak bez końca i w pandemii czasu by zbrakło wystarczy mi ,że "Śmieje się jak Filip na jelito " tłumacząc tą zabawę . ... ps - taki sam efekt uzyskamy gdy: ... Zamiast masła ,oliwy można wrzucać je na wrzątek na 3 min. ... już bez "przewracania na drugą stronę" ? Przecież napisałem ciężki ludzie ,że sprawdzony czyli robię go. Na ciebie to nie ma lekarstwa. bełkoczesz te prawidłowości kulinarne ... "... Zmieniasz na siłę mój przestarzały świat ..." Edytowane 17 Lutego 2021 przez Chef Paul dopisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2021 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) Poniżej podsumowanie "dyskusji" na temat "6-cio minutowego, sprawdzonego, pieczenia na patelni, z masłem i oliwą, krewetek (niczym steków)": ps - taki sam efekt uzyskamy gdy: ... już bez "przewracania na drugą stronę" ? "... Zmieniasz na siłę mój przestarzały świat ..." Wiesz już nie widzisz jak mądrzejsi od ciebie lekcji ci dają ,tłumacza ,że czas jest tu konkretem i widać to na fotkach to wybacz ale idiocie nie można się przeciwstawiać . Tak to ująłem po twojemu. Zastanawiam się czy będąc idiotą za bardzo się nie przeceniasz . To czy robisz z siebie tutaj coraz większego idiotę, niech ocenią czytający Tak po mojemu . Ty już nie gotujesz li tylko idiotyzujesz po swojemu . Edytowane 17 Lutego 2021 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.