Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A co mam zrobić w twoim czepianiem się Chef Paul'a?

Chcesz abym napisał: - Różnica klas w formie i treści?

Oczywistym jest, że bany dostajesz za darmo. Wszyscy wiedzą o zmowie forumowiczów, moderatorów, Redakcji i całego świata.

Wielka różnica klas , to nie ulega żadnej wątpliwości .Zapytałbym gdzie ty się tu odnajdujesz i po co w tej klasie.Wrócimy i do tego .Jako normalny człowiek odpowiedz na postawione ci pytanie wyżej.Ustalmy coś.Jeżeli nie odpowiesz w tym wątku, nazwę go kulinarnym , by cię nie urazić w rzeczy samej,na postawione pytania uznam ,że: jesteś...............................;)

Jeśli widzisz gów...o na fotach to tak napisz.Masz trzy fotki bez opisu.Napisz ,ze widzisz np. tam syf,sraczka itp.Ale napisz.

30939dfff8a8c788.jpg

60acf5bed4ed2d49.jpg

a60a46977f0eaa67.jpg

Edytowane przez niktspecjalny

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czego oczekujesz?

Napisać, że jadam lepiej podane, a mimo to nie widzę powodu do chwalenia się?

Nie ma czym. Lepiej niż u ciebie jada się w setkach tysięcy domów w Polsce.

------

Kim jestem?

Nie rozumiesz .Tak jak ty będę oczekiwał konkretnej odpowiedzi w zadanym pytaniu.Nie odpowiedzenie będzie skutkowało z tym co wyżej opisałem.Posłuż się swoim słownictwem.Bełkot,gów...no,sraczka,syf , itp.to norma u ciebie więc nie będziesz miał z tym problemu.

Ad1..............

Ad2..............

Ad3..............

To ,że lepiej jadasz i lepiej gotują w setkach domów ode mnie , to już wiemy i niepotrzebnie to przywołujesz.Czekam na odpowiedź.Za błędy ortograficzne i interpunkcje jakby co przepraszam.

Zapomniałem o CD.

Byś długo nie kombinował bo odpowiedzi twej niestety nie mamy ,mała podpowiedź kulinarna specjalnie dla ciebie byś szarymi ruszył i raczył odpowiedzieć.Tak wiesz.............jak np. w tematach o kominkach bo tam jesteś mocny.Tabelkę ze szkodliwymi substancjami wklej.......no to to umiesz . Popatrz:

fb61c6f47da364a7.jpg

d09c6ebbb0c26b25.jpg

e50c9212159b9cb9.jpg

Słuchaj masz podpowiadaczy.Ale czekam ,że odpowiesz sam.Za błędy przepraszam .

CDN....

Gdybyś pytał co za syf jest do zdjęcia w stopce to...woda i rzodkiew.

rzodkiew.

CD.

Kolejna podpowiedź ........co tam widzisz:

1.syf

2.sraczkę

3.bełkot

czy inne podobne ku temu.

a6fd3f10fd414408.jpg

31faa4539bcebb74.jpg

a0e0561d3d98e6db.jpg

specjalnie dla ciebie greengaz taaaaaaaaaaaaka podpowiedź.Może spytaj perm.On w stekach i w sraczkach jest doskonały.Wiesz ,że nadal czekam na odpowiedź,12.36.

CDN....

Czego oczekujesz?

Napisać, że jadam lepiej podane, a mimo to nie widzę powodu do chwalenia się?

Nie ma czym. Lepiej niż u ciebie jada się w setkach tysięcy domów w Polsce.

------

Kim jestem?

Może to ci pomoże.Wysłuchaj do końca.;):).Tam wiele prawdy o tobie i twych osiągnięciach na FM.Wypisz wymaluj ty.

CD.

Ad2. to boczus smażony z cebulą i czosnkiem.

składniki:

1.kawałek boczusiu z tej części co nie ma chrząstek (powinien poleżeć 1h w w/w marynacie tej z miodem)

2.szalotka duża

3.ząbki czosnku

Wykonanie.

Smażymy wcześniej macerowany boczuś na rumiano.Dodajemy cebulkę i czosnek.Nie przyprawiamy.Dowolna sałatka może być z pomidorów w winegret.Pieczywo.

5f82792bfb621978.jpg

92d33c5a1c24f5a0.jpg

CDN....

CD.

Ad3. Nototenia w panierce pikantnej

składniki:

1.nototenia 4 szt. w w/w macerowaniu

2.młode ziemniaki Egipt blanszowane w wodzie z cukrem trzcinowym

3.blanszowany ogórek szklarniowy w wodzie z octu winnego i balsamicznego

Wykonanie.

Ryba panierowana w pianie z białek i bułki tartej bez użycia mąki.Frytki z w/w ziemniaków smażone na fryturze "Solo". Jako dodatek ogórek jak wyżej.

b208917cee9e7567.jpg

733eabac97afb953.jpg

CDN....

CD.

By odwrócić uwagę jaki ty to jesteś nieskazitelnie czysty ,masz chłopca do bicia mnie.Nakręcasz i prowokujesz by modowi dać pożywkę do bana by mi go dał.Odwlekasz od siebie wszystkie swoje pomówienia względem innych osób. Mając nachalną reklamę w ogłoszeniach drobnych i nie tylko , prowokujesz do potyczek słownych po to by od tego odwlec.Powiem ci ,że Redakcja nie ma z twojej działalności profitów.Nie ma nic tylko ten żałosny płacz ,że NS jest zły.Na tetrykach to forum nie zyskuje .Zyskuje tylko na młodych inwestorach.Na ludziach dobrej woli i tych co w dyskusji naprowadzą poważnie na szczytny cel.Ty tego nie masz .Prowadzisz swój prywatny biznes na FM mając przyzwolenie Redakcji.Teraz ja zapytam.Kim jesteś???

258ad0d1b6c34e4a.jpg

CDN....

Napisałem w ogłoszeniach drobnych ,że głupoty piszesz o cenach gazu.Ciachnąłeś to.

Witam.

By podtrzymać z tobą rozmowę powiem ,że znowu się mylisz.Tacka aluminiowa chroni przed nadmiernym przypalaniem ale grillowane z niej skrzydełka są , a raczej mogą być zawsze chrupiące gdy przed grillem stoi ktoś kto ma pojecie o grillowaniu .Szczapka trześni przepraszam edytowałem.

df0c231ef0856102.jpg

c8246874b60569ab.jpg

Abstrahując od skrzydełek byś mi czegoś tam nie zarzucał.Zapytam Co widzisz na tych prezentowanych obrazkach.

30939dfff8a8c788.jpg

60acf5bed4ed2d49.jpg

a60a46977f0eaa67.jpg

Zwróć uwagę na daty na fotkach.Swoim zdaniem powiedz teraz co widzisz na prezentowanych fotkach???:rolleyes:

Posłuż się twoim własnym mottem to pomoże ci w ocenie w/w potraw.

Zwróć proszę uwagę kto krytykuje i dlaczego.Zapewne jesteś lepszy ode mnie w takim prostym wariackim gotowaniu.Chylę czoła.

Teraz pojechałeś odrobinę za daleko! Prosty to może jesteś Ty, nie koniecznie w gotowaniu. Z tacą nie masz racji, aluminium w połączeniu z obróbką wysoko temperaturową jest syfem i blokadą temperaturową. Stwierdzam jednoznacznie - musisz się doszkolić w kulinariach, bo gotowanie to jednak sztuka!

No widzisz jaki ten świat niesprawiedliwy.

Jesteś niekonsekwentny.Nie udzielasz logicznych odpowiedzi.Nie odpowiadasz na postawione ci pytania.W takim razie kim ty jesteś tu na FM.??? Tylko reklamującym się w ogłoszeniach drobnych akwizytorem??? Redakcja nie ma z ciebie nic.Ty za to masz reklamę i to darmową PROPAGANDĘ.Udzielając się na FM robisz prywatę i obrażając innych i ich prowokując doprowadzasz do tego by Redakcja nie widziała twojej darmowej reklamy.

a5083f3b16c7c5ce.jpg

Mój szarcio

Teraz pojechałeś odrobinę za daleko! Prosty to może jesteś Ty, nie koniecznie w gotowaniu. Z tacą nie masz racji, aluminium w połączeniu z obróbką wysoko temperaturową jest syfem i blokadą temperaturową. Stwierdzam jednoznacznie - musisz się doszkolić w kulinariach, bo gotowanie to jednak sztuka!

Tyle mi wystarczyło.Odpowiedziałeś konkretnie na postawione pytania.:cool:

Jesteś niekonsekwentny.Nie udzielasz logicznych odpowiedzi.Nie odpowiadasz na postawione ci pytania.W takim razie kim ty jesteś tu na FM.??? Tylko reklamującym się w ogłoszeniach drobnych akwizytorem??? Redakcja nie ma z ciebie nic.Ty za to masz reklamę i to darmową PROPAGANDĘ.Udzielając się na FM robisz prywatę i obrażając innych i ich prowokując doprowadzasz do tego by Redakcja nie widziała twojej darmowej reklamy.

Po prostu jestem częścią tego niesprawiedliwego, otaczającego cię świata.

Przy okazji.

Co ma Redakcja z twojej obecności na FM?

Interesująca odpowiedź na stwierdzenie

Popatrz jak ty to wszystko kupujesz.Redakcja nie ma ze mnie nic a z ciebie???

2006 rok w którym działo się.............6 lat później pojawiasz się ty.Niekumaty greengaz z nachalną reklamą. w ogłoszeniach drobnych.Widzisz tu różnicę.