niktspecjalny 16.03.2017 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) A co mam zrobić w twoim czepianiem się Chef Paul'a? Chcesz abym napisał: - Różnica klas w formie i treści? Oczywistym jest, że bany dostajesz za darmo. Wszyscy wiedzą o zmowie forumowiczów, moderatorów, Redakcji i całego świata. Wielka różnica klas , to nie ulega żadnej wątpliwości .Zapytałbym gdzie ty się tu odnajdujesz i po co w tej klasie.Wrócimy i do tego .Jako normalny człowiek odpowiedz na postawione ci pytanie wyżej.Ustalmy coś.Jeżeli nie odpowiesz w tym wątku, nazwę go kulinarnym , by cię nie urazić w rzeczy samej,na postawione pytania uznam ,że: jesteś............................... Jeśli widzisz gów...o na fotach to tak napisz.Masz trzy fotki bez opisu.Napisz ,ze widzisz np. tam syf,sraczka itp.Ale napisz. Edytowane 16 Marca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.03.2017 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Czego oczekujesz?Napisać, że jadam lepiej podane, a mimo to nie widzę powodu do chwalenia się?Nie ma czym. Lepiej niż u ciebie jada się w setkach tysięcy domów w Polsce.------Kim jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Czego oczekujesz? Napisać, że jadam lepiej podane, a mimo to nie widzę powodu do chwalenia się? Nie ma czym. Lepiej niż u ciebie jada się w setkach tysięcy domów w Polsce. ------ Kim jestem? Nie rozumiesz .Tak jak ty będę oczekiwał konkretnej odpowiedzi w zadanym pytaniu.Nie odpowiedzenie będzie skutkowało z tym co wyżej opisałem.Posłuż się swoim słownictwem.Bełkot,gów...no,sraczka,syf , itp.to norma u ciebie więc nie będziesz miał z tym problemu. Ad1.............. Ad2.............. Ad3.............. To ,że lepiej jadasz i lepiej gotują w setkach domów ode mnie , to już wiemy i niepotrzebnie to przywołujesz.Czekam na odpowiedź.Za błędy ortograficzne i interpunkcje jakby co przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Zapomniałem o CD. Byś długo nie kombinował bo odpowiedzi twej niestety nie mamy ,mała podpowiedź kulinarna specjalnie dla ciebie byś szarymi ruszył i raczył odpowiedzieć.Tak wiesz.............jak np. w tematach o kominkach bo tam jesteś mocny.Tabelkę ze szkodliwymi substancjami wklej.......no to to umiesz . Popatrz: Słuchaj masz podpowiadaczy.Ale czekam ,że odpowiesz sam.Za błędy przepraszam . CDN.... Gdybyś pytał co za syf jest do zdjęcia w stopce to...woda i rzodkiew. Edytowane 16 Marca 2017 przez niktspecjalny rzodkiew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Wiem ,że potrzeba ci czasu ale w nieskończoność nie można czekać na odpowiedź.Umówmy się na godzinę odpowiedzi 13.00.Zawsze odpowiadasz szybko i konkretnie to tyle czasu ci wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 CD. Kolejna podpowiedź ........co tam widzisz: 1.syf 2.sraczkę 3.bełkot czy inne podobne ku temu. specjalnie dla ciebie greengaz taaaaaaaaaaaaka podpowiedź.Może spytaj perm.On w stekach i w sraczkach jest doskonały.Wiesz ,że nadal czekam na odpowiedź,12.36. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) Czego oczekujesz? Napisać, że jadam lepiej podane, a mimo to nie widzę powodu do chwalenia się? Nie ma czym. Lepiej niż u ciebie jada się w setkach tysięcy domów w Polsce. ------ Kim jestem? Może to ci pomoże.Wysłuchaj do końca..Tam wiele prawdy o tobie i twych osiągnięciach na FM.Wypisz wymaluj ty. Edytowane 16 Marca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 CD. Ad2. to boczus smażony z cebulą i czosnkiem. składniki: 1.kawałek boczusiu z tej części co nie ma chrząstek (powinien poleżeć 1h w w/w marynacie tej z miodem) 2.szalotka duża 3.ząbki czosnku Wykonanie. Smażymy wcześniej macerowany boczuś na rumiano.Dodajemy cebulkę i czosnek.Nie przyprawiamy.Dowolna sałatka może być z pomidorów w winegret.Pieczywo. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 CD. Ad3. Nototenia w panierce pikantnej składniki: 1.nototenia 4 szt. w w/w macerowaniu 2.młode ziemniaki Egipt blanszowane w wodzie z cukrem trzcinowym 3.blanszowany ogórek szklarniowy w wodzie z octu winnego i balsamicznego Wykonanie. Ryba panierowana w pianie z białek i bułki tartej bez użycia mąki.Frytki z w/w ziemniaków smażone na fryturze "Solo". Jako dodatek ogórek jak wyżej. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 CD. Na koniec zostawiłem to. Koniecznie w majonezie kieleckim :stirthepot: CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 (edytowane) CD. By odwrócić uwagę jaki ty to jesteś nieskazitelnie czysty ,masz chłopca do bicia mnie.Nakręcasz i prowokujesz by modowi dać pożywkę do bana by mi go dał.Odwlekasz od siebie wszystkie swoje pomówienia względem innych osób. Mając nachalną reklamę w ogłoszeniach drobnych i nie tylko , prowokujesz do potyczek słownych po to by od tego odwlec.Powiem ci ,że Redakcja nie ma z twojej działalności profitów.Nie ma nic tylko ten żałosny płacz ,że NS jest zły.Na tetrykach to forum nie zyskuje .Zyskuje tylko na młodych inwestorach.Na ludziach dobrej woli i tych co w dyskusji naprowadzą poważnie na szczytny cel.Ty tego nie masz .Prowadzisz swój prywatny biznes na FM mając przyzwolenie Redakcji.Teraz ja zapytam.Kim jesteś??? CDN.... Napisałem w ogłoszeniach drobnych ,że głupoty piszesz o cenach gazu.Ciachnąłeś to. Edytowane 16 Marca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.03.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 No widzisz jaki ten świat niesprawiedliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.03.2017 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Witam. By podtrzymać z tobą rozmowę powiem ,że znowu się mylisz.Tacka aluminiowa chroni przed nadmiernym przypalaniem ale grillowane z niej skrzydełka są , a raczej mogą być zawsze chrupiące gdy przed grillem stoi ktoś kto ma pojecie o grillowaniu .Szczapka trześni przepraszam edytowałem. Abstrahując od skrzydełek byś mi czegoś tam nie zarzucał.Zapytam Co widzisz na tych prezentowanych obrazkach. Zwróć uwagę na daty na fotkach.Swoim zdaniem powiedz teraz co widzisz na prezentowanych fotkach??? Posłuż się twoim własnym mottem to pomoże ci w ocenie w/w potraw. Zwróć proszę uwagę kto krytykuje i dlaczego.Zapewne jesteś lepszy ode mnie w takim prostym wariackim gotowaniu.Chylę czoła. Teraz pojechałeś odrobinę za daleko! Prosty to może jesteś Ty, nie koniecznie w gotowaniu. Z tacą nie masz racji, aluminium w połączeniu z obróbką wysoko temperaturową jest syfem i blokadą temperaturową. Stwierdzam jednoznacznie - musisz się doszkolić w kulinariach, bo gotowanie to jednak sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 No widzisz jaki ten świat niesprawiedliwy. Jesteś niekonsekwentny.Nie udzielasz logicznych odpowiedzi.Nie odpowiadasz na postawione ci pytania.W takim razie kim ty jesteś tu na FM.??? Tylko reklamującym się w ogłoszeniach drobnych akwizytorem??? Redakcja nie ma z ciebie nic.Ty za to masz reklamę i to darmową PROPAGANDĘ.Udzielając się na FM robisz prywatę i obrażając innych i ich prowokując doprowadzasz do tego by Redakcja nie widziała twojej darmowej reklamy. Mój szarcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Teraz pojechałeś odrobinę za daleko! Prosty to może jesteś Ty, nie koniecznie w gotowaniu. Z tacą nie masz racji, aluminium w połączeniu z obróbką wysoko temperaturową jest syfem i blokadą temperaturową. Stwierdzam jednoznacznie - musisz się doszkolić w kulinariach, bo gotowanie to jednak sztuka! Tyle mi wystarczyło.Odpowiedziałeś konkretnie na postawione pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.03.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Jesteś niekonsekwentny.Nie udzielasz logicznych odpowiedzi.Nie odpowiadasz na postawione ci pytania.W takim razie kim ty jesteś tu na FM.??? Tylko reklamującym się w ogłoszeniach drobnych akwizytorem??? Redakcja nie ma z ciebie nic.Ty za to masz reklamę i to darmową PROPAGANDĘ.Udzielając się na FM robisz prywatę i obrażając innych i ich prowokując doprowadzasz do tego by Redakcja nie widziała twojej darmowej reklamy. Po prostu jestem częścią tego niesprawiedliwego, otaczającego cię świata. Przy okazji. Co ma Redakcja z twojej obecności na FM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.03.2017 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Tyle mi wystarczyło.Odpowiedziałeś konkretnie na postawione pytania. Interesująca odpowiedź na stwierdzenie Teraz pojechałeś odrobinę za daleko! Prosty to może jesteś Ty, nie koniecznie w gotowaniu. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Interesująca odpowiedź na stwierdzenie Popatrz jak ty to wszystko kupujesz.Redakcja nie ma ze mnie nic a z ciebie??? 2006 rok w którym działo się.............6 lat później pojawiasz się ty.Niekumaty greengaz z nachalną reklamą. w ogłoszeniach drobnych.Widzisz tu różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2017 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Pamiętaj ,że masz jeszcze to czyli ban .Wytłumacz to tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 16.03.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 No widzisz.Z nas obu Redakcja nic nie ma, więc o co chodzi? Pierwszego bana dostałeś w 2006, czy dopiero w 2007 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts