Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Kilka słów wyjaśnienia dla kupujących mięso na befsztyk.Zapachu krowy mlecznej kolego ...............spod foli nie uzyskasz.Skazany więc jesteś no to co ci sprzedający zaoferował.Ten w/w kawałek dojrzewającej wołowiny capił mlekiem.Czyli Krowa mleczna nie byk.Tak przyrządzony , w takich polskich warunkach smakował dobrze.Nie był żylasty ,taki stek-befsztyk do kielicha.:yes:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam.

Coś Państwu pokaże jak prosto uraczył mnie synio.

545d5615912ea1a0.jpg

f5c784fbdbdf25d2.jpg

1a87e1f451317163.jpg

2d0bc677388e7e42.jpg

08ccc24210783308.jpg

90057ed90110ce35.jpg

Grzanka z chleba na zakwasie,karczek pieczony,bekon.

Chciałem wkleić sałatkę wiosenną ponieważ jest odlotowa ale powiedział ,że po co.W następnej odsłonie sobie wkleisz i poopowiadasz.

Edytowane przez niktspecjalny

Witam.

Na głuszył mnie na powtórkę z rozrywki.Skrzydełka z grilla w marynacie z miodu,musztardy francuskiej,soku z limonki ,kminu i Vegety,szczypta chilli dopełni smaku,olej czosnkowy to zakończy.Frytki z młodych ziemniaków (polskich) i niezawodny doktor dip czosnkowy.:yes::D:stirthepot:

11e1b93b5ce023ac.jpg

8f816f64bc52277b.jpg

młoda kapusta z wołowina i kiełbasą cielęcą zakończy to dzieło.

CDN....

Mały błąd .W marynacie jest jeszcze piwo.

58fe89c184204594.jpg

tego loda i arbuza zostawiłem do t/z. konsumpcji bocznej.:D

232864a966e9dfff.jpg

6cb8a19c79f6e467.jpg

wspaniale komponuje się jako dodatek do moich wszelakich marynat.Nie wino al właśnie to piwo.

88126332ce48f375.jpg

ku pokrzepieniu duszy by porter znalazł miejsce drugie tak lekka zagryzaj-ka.:D

a8f1d0903e4cf407.jpg

Salami paprykowe delikatnie zeszklone, młody polski smażony na oliwie,młoda marchewka ,która idzie jak trala la,

CDN....

NS, wybacz ale opisanie zwykłego schaboszczaka na zasadzie: schab w panierce z jajek z dodatkiem soli, pieprzu, majeranku, czosnku oraz grubo mielonego ziela angielskiego, jest żenujące. To tylko kotlet!

Pal gumkę:yes::D. i nic ci nie wybaczam.Nie potrafisz gotować.Amen.Uwagę traktuje jako głęboka nieznajomość tematu w który chciałeś coś wybełkotać.Czytaj ze zrozumieniem.Wariacje kulinarne "znafco" , a skrzydełka w/w marynacie i grillowana papryka ,którą zużyje jako bazę do sosu są naprawdę bardzo smaczne.Skoro widzisz nawet w przenośni tu schabowego to w tym tkwij.Wariacje moje kulinarne maja nieco innych odbiorców.Ty jesteś zaprzeczeniem każdej ze stron.Wybacz tu kończy się moja odp.Debiutuj gdzie indziej tu elektoratu na wyzwiskach i poniżaniu mojej osoby nie zbudujesz.

NS, wybacz ale opisanie zwykłego schaboszczaka na zasadzie: schab w panierce z jajek z dodatkiem soli, pieprzu, majeranku, czosnku oraz grubo mielonego ziela angielskiego, jest żenujące. To tylko kotlet!
Ale on nic innego tu nie prezentuje. Kilometrowe posty o kartoflach. To topik dla baaaardzo wyrobionych smakoszy. :D:D:D

Ale on nic innego tu nie prezentuje. Kilometrowe posty o kartoflach. To topik dla baaaardzo wyrobionych smakoszy. :D:D:D

Pobudził cie bo sam nie miałeś odwagi by mnie obrażać.Miałeś nie zabierać głosu , tu w moich wariacjach kulinarnych.Żenua P. perm.Teraz wiem ,że nie masz charakteru.jesteś zbyt płytki by polemizować ze mną w wariacjach kulinarnych .Wystarczy popatrzeć na twoją porażkę w sprawie steków - befsztyków.Żenua.Nic nie wiesz na temat polskiego byka.Żenua.Nic nie potrafisz pokazać ,a jak już się eksponujesz to na kulinaria za bardzo ekspresyjny jesteś "znafco". Żenua.Nakręcił cie być wybuchł i udało ci się ośmieszyć.To wariacje kulinarne więc jak wariat ma coś do powiedzenia w kwestii gotowania to zawsze go wysłucham.Zawsze.:D:D:D.Choć nim jesteś słuchać się ciebie niestety nie da.:mad:

Pal gumkę:yes::D. i nic ci nie wybaczam.Nie potrafisz gotować.Amen.Uwagę traktuje jako głęboka nieznajomość tematu w który chciałeś coś wybełkotać.Czytaj ze zrozumieniem.Wariacje kulinarne "znafco" , a skrzydełka w/w marynacie i grillowana papryka ,którą zużyje jako bazę do sosu są naprawdę bardzo smaczne.Skoro widzisz nawet w przenośni tu schabowego to w tym tkwij.Wariacje moje kulinarne maja nieco innych odbiorców.Ty jesteś zaprzeczeniem każdej ze stron.Wybacz tu kończy się moja odp.Debiutuj gdzie indziej tu elektoratu na wyzwiskach i poniżaniu mojej osoby nie zbudujesz.

Zauważam wysoce zaawansowaną frustrację oraz mocno rozwinięty kompleks.

Czyli jednak posiadasz kompleks i to bardzo duży. Nie przyznasz się jednak, gdyż odwagi brak lub nawet o owym nie wiesz.

Chłopie o czym z tobą dyskutować , a zakompleksiony i przesadnie uszczypliwy to ty jesteś.Włazisz w moje wariacje kulinarne by mi oznajmić ,że mam kompleksy.Któż ich nie ma.Śmieszny jesteś tak jak z tym schabowym.Święto dzisiaj i nie chce mi się odpisywać.Powiem ,że wyglądasz jak "idź stąd".:yes::D:stirthepot:

Witam.

Dwie odsłony z ziemniakami nie z kartoflami.;):p

c7dcfa1daeb49e3c.jpg

f21a8ae514a43292.jpg

Talarki , kalafior al dente skrzydełka z grilla i papryka z grilla.

a9955379978e3eea.jpg

8020cf1c3fe2dbde.jpg

89344dc7e5978d44.jpg

Wariacka shoarma z frytkami i obranym smażonym kurczakiem.Mamut z bułka tarta i młoda kapusta i surówka.Sos curry.

Nie schabowy ale taka wariacja na talerzu jest apetyczna.

CDN....

Chłopie o czym z tobą dyskutować , a zakompleksiony i przesadnie uszczypliwy to ty jesteś.Włazisz w moje wariacje kulinarne by mi oznajmić ,że mam kompleksy.Któż ich nie ma.Śmieszny jesteś tak jak z tym schabowym.Święto dzisiaj i nie chce mi się odpisywać.Powiem ,że wyglądasz jak "idź stąd".:yes::D:stirthepot:

Jak chcesz mieć swoje "wariacje" to wykup domenę i dokonuj selekcji wchodzących. Póki co, forum jest ogólnie dostępne.

Edytowane przez Tomaszs131
Korekta linku

Chłopie o czym z tobą dyskutować , a zakompleksiony i przesadnie uszczypliwy to ty jesteś.Włazisz w moje wariacje kulinarne by mi oznajmić ,że mam kompleksy.Któż ich nie ma.Śmieszny jesteś tak jak z tym schabowym.Święto dzisiaj i nie chce mi się odpisywać.Powiem ,że wyglądasz jak "idź stąd".:yes::D:stirthepot:[/QUOT

Jak chcesz mieć swoje "wariacje" to wykup domenę i dokonuj selekcji wchodzących. Póki co, forum jest ogólnie dostępne.

Popraw cytowanie to po pierwsze.Po drugie wariacje kulinarne to nie żadna domena i takowej nie ma w regulaminie FM.Jeśli jest to mnie popraw.Jeśli natomiast nie ma to nic już tu nie pisz.Ośmieszasz się nadal i prowokujesz do kłótni.:cool::cool::cool:.Rozumiesz znaczenie słów."wyglądasz jak idź stad"???:D

Kilka wariackich fotek przed pitraszeniem.Ciekawe jak schabowy i kartofel maja na działce przed konsumpcją.:yes::D:stirthepot:

27a8982c23518304.jpg

c15510078e4a4467.jpg

Pokazuję siebie.Te pajace nie pokazują nic null.Wiem ,że pajac to pajac ale ,że nie ma cywilnej odwagi by się przyznać ,że nie potrafi nic zrobić w kuchni w zamian za to krytykując tego co coś tam pokazuje.

3db7ac1cee6668b8.jpg

42ab9a81fcf04c6d.jpg

57c99032d2749128.jpg

87707de6d9d5d34d.jpg

8c5b7f8207cc6623.jpg

daddd17efe921d1b.jpg

7e31bff432200207.jpg

c646e395b9d45d07.jpg

b3aa60fcaf3778f9.jpg

Pajacu schabowy.Masz inaczej,lepiej,konkretniej to uzewnętrznij się i to pokaż a nie pajacuj pajacu.:yes::stirthepot::D

CDN....

Edytowane przez niktspecjalny