niktspecjalny 31.05.2017 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Witam. Kilka słów wyjaśnienia dla kupujących mięso na befsztyk.Zapachu krowy mlecznej kolego ...............spod foli nie uzyskasz.Skazany więc jesteś no to co ci sprzedający zaoferował.Ten w/w kawałek dojrzewającej wołowiny capił mlekiem.Czyli Krowa mleczna nie byk.Tak przyrządzony , w takich polskich warunkach smakował dobrze.Nie był żylasty ,taki stek-befsztyk do kielicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.06.2017 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Witam. Coś Państwu pokaże jak prosto uraczył mnie synio. Grzanka z chleba na zakwasie,karczek pieczony,bekon. Chciałem wkleić sałatkę wiosenną ponieważ jest odlotowa ale powiedział ,że po co.W następnej odsłonie sobie wkleisz i poopowiadasz. Edytowane 7 Czerwca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.06.2017 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Witam. w oczekiwaniu na pergole. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.06.2017 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Witam. Na głuszył mnie na powtórkę z rozrywki.Skrzydełka z grilla w marynacie z miodu,musztardy francuskiej,soku z limonki ,kminu i Vegety,szczypta chilli dopełni smaku,olej czosnkowy to zakończy.Frytki z młodych ziemniaków (polskich) i niezawodny doktor dip czosnkowy.:stirthepot: młoda kapusta z wołowina i kiełbasą cielęcą zakończy to dzieło. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.06.2017 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Mały błąd .W marynacie jest jeszcze piwo. tego loda i arbuza zostawiłem do t/z. konsumpcji bocznej. wspaniale komponuje się jako dodatek do moich wszelakich marynat.Nie wino al właśnie to piwo. ku pokrzepieniu duszy by porter znalazł miejsce drugie tak lekka zagryzaj-ka. Salami paprykowe delikatnie zeszklone, młody polski smażony na oliwie,młoda marchewka ,która idzie jak trala la, CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.06.2017 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Witam. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 12.06.2017 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 NS, wybacz ale opisanie zwykłego schaboszczaka na zasadzie: schab w panierce z jajek z dodatkiem soli, pieprzu, majeranku, czosnku oraz grubo mielonego ziela angielskiego, jest żenujące. To tylko kotlet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.06.2017 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 NS, wybacz ale opisanie zwykłego schaboszczaka na zasadzie: schab w panierce z jajek z dodatkiem soli, pieprzu, majeranku, czosnku oraz grubo mielonego ziela angielskiego, jest żenujące. To tylko kotlet! Pal gumkę. i nic ci nie wybaczam.Nie potrafisz gotować.Amen.Uwagę traktuje jako głęboka nieznajomość tematu w który chciałeś coś wybełkotać.Czytaj ze zrozumieniem.Wariacje kulinarne "znafco" , a skrzydełka w/w marynacie i grillowana papryka ,którą zużyje jako bazę do sosu są naprawdę bardzo smaczne.Skoro widzisz nawet w przenośni tu schabowego to w tym tkwij.Wariacje moje kulinarne maja nieco innych odbiorców.Ty jesteś zaprzeczeniem każdej ze stron.Wybacz tu kończy się moja odp.Debiutuj gdzie indziej tu elektoratu na wyzwiskach i poniżaniu mojej osoby nie zbudujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.06.2017 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 NS, wybacz ale opisanie zwykłego schaboszczaka na zasadzie: schab w panierce z jajek z dodatkiem soli, pieprzu, majeranku, czosnku oraz grubo mielonego ziela angielskiego, jest żenujące. To tylko kotlet!Ale on nic innego tu nie prezentuje. Kilometrowe posty o kartoflach. To topik dla baaaardzo wyrobionych smakoszy. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.06.2017 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Ale on nic innego tu nie prezentuje. Kilometrowe posty o kartoflach. To topik dla baaaardzo wyrobionych smakoszy. :D:D Pobudził cie bo sam nie miałeś odwagi by mnie obrażać.Miałeś nie zabierać głosu , tu w moich wariacjach kulinarnych.Żenua P. perm.Teraz wiem ,że nie masz charakteru.jesteś zbyt płytki by polemizować ze mną w wariacjach kulinarnych .Wystarczy popatrzeć na twoją porażkę w sprawie steków - befsztyków.Żenua.Nic nie wiesz na temat polskiego byka.Żenua.Nic nie potrafisz pokazać ,a jak już się eksponujesz to na kulinaria za bardzo ekspresyjny jesteś "znafco". Żenua.Nakręcił cie być wybuchł i udało ci się ośmieszyć.To wariacje kulinarne więc jak wariat ma coś do powiedzenia w kwestii gotowania to zawsze go wysłucham.Zawsze.:D:D.Choć nim jesteś słuchać się ciebie niestety nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 14.06.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Pal gumkę. i nic ci nie wybaczam.Nie potrafisz gotować.Amen.Uwagę traktuje jako głęboka nieznajomość tematu w który chciałeś coś wybełkotać.Czytaj ze zrozumieniem.Wariacje kulinarne "znafco" , a skrzydełka w/w marynacie i grillowana papryka ,którą zużyje jako bazę do sosu są naprawdę bardzo smaczne.Skoro widzisz nawet w przenośni tu schabowego to w tym tkwij.Wariacje moje kulinarne maja nieco innych odbiorców.Ty jesteś zaprzeczeniem każdej ze stron.Wybacz tu kończy się moja odp.Debiutuj gdzie indziej tu elektoratu na wyzwiskach i poniżaniu mojej osoby nie zbudujesz. Zauważam wysoce zaawansowaną frustrację oraz mocno rozwinięty kompleks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.06.2017 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Zauważam wysoce zaawansowaną frustrację oraz mocno rozwinięty kompleks. Pajacom z reguły nie odpowiadam.Zrobię wyjątek.Wszystko co bym powiedział to musiałbym cię obrazić, a o kompleksy już się postarałeś,Masz tu dowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 14.06.2017 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Pajacom z reguły nie odpowiadam.Zrobię wyjątek.Wszystko co bym powiedział to musiałbym cię obrazić, a o kompleksy już się postarałeś,Masz tu dowód. Czyli jednak posiadasz kompleks i to bardzo duży. Nie przyznasz się jednak, gdyż odwagi brak lub nawet o owym nie wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2017 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Czyli jednak posiadasz kompleks i to bardzo duży. Nie przyznasz się jednak, gdyż odwagi brak lub nawet o owym nie wiesz. Chłopie o czym z tobą dyskutować , a zakompleksiony i przesadnie uszczypliwy to ty jesteś.Włazisz w moje wariacje kulinarne by mi oznajmić ,że mam kompleksy.Któż ich nie ma.Śmieszny jesteś tak jak z tym schabowym.Święto dzisiaj i nie chce mi się odpisywać.Powiem ,że wyglądasz jak "idź stąd".:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2017 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Witam. Dwie odsłony z ziemniakami nie z kartoflami. Talarki , kalafior al dente skrzydełka z grilla i papryka z grilla. Wariacka shoarma z frytkami i obranym smażonym kurczakiem.Mamut z bułka tarta i młoda kapusta i surówka.Sos curry. Nie schabowy ale taka wariacja na talerzu jest apetyczna. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.06.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Chłopie o czym z tobą dyskutować , a zakompleksiony i przesadnie uszczypliwy to ty jesteś.Włazisz w moje wariacje kulinarne by mi oznajmić ,że mam kompleksy.Któż ich nie ma.Śmieszny jesteś tak jak z tym schabowym.Święto dzisiaj i nie chce mi się odpisywać.Powiem ,że wyglądasz jak "idź stąd".:stirthepot: Jak chcesz mieć swoje "wariacje" to wykup domenę i dokonuj selekcji wchodzących. Póki co, forum jest ogólnie dostępne. Edytowane 15 Czerwca 2017 przez Tomaszs131 Korekta linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.06.2017 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2017 Chłopie o czym z tobą dyskutować , a zakompleksiony i przesadnie uszczypliwy to ty jesteś.Włazisz w moje wariacje kulinarne by mi oznajmić ,że mam kompleksy.Któż ich nie ma.Śmieszny jesteś tak jak z tym schabowym.Święto dzisiaj i nie chce mi się odpisywać.Powiem ,że wyglądasz jak "idź stąd".:stirthepot:[/QUOT Jak chcesz mieć swoje "wariacje" to wykup domenę i dokonuj selekcji wchodzących. Póki co, forum jest ogólnie dostępne. Popraw cytowanie to po pierwsze.Po drugie wariacje kulinarne to nie żadna domena i takowej nie ma w regulaminie FM.Jeśli jest to mnie popraw.Jeśli natomiast nie ma to nic już tu nie pisz.Ośmieszasz się nadal i prowokujesz do kłótni.:cool:.Rozumiesz znaczenie słów."wyglądasz jak idź stad"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.06.2017 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Witam. Domowy hamburger wołowy z frytkami z młodych ziemniaków oczywiście i wczorajszy małosolny ogór-as. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.06.2017 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Wariacja kulinarna dedykowana dla opornych kartoflarzy i schabowych:p. Składniki : Natrętnemu pajacowi tłumacze ,że frytki to nie kartofle.Zaścianek tak miał tu są wariacje kulinarne na 1000 sposobów. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.06.2017 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Kilka wariackich fotek przed pitraszeniem.Ciekawe jak schabowy i kartofel maja na działce przed konsumpcją.:stirthepot: Pokazuję siebie.Te pajace nie pokazują nic null.Wiem ,że pajac to pajac ale ,że nie ma cywilnej odwagi by się przyznać ,że nie potrafi nic zrobić w kuchni w zamian za to krytykując tego co coś tam pokazuje. Pajacu schabowy.Masz inaczej,lepiej,konkretniej to uzewnętrznij się i to pokaż a nie pajacuj pajacu. CDN.... Edytowane 19 Czerwca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.