wg39070 18.06.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Kilka wariackich fotek przed pitraszeniem.Ciekawe jak schabowy i kartofel maja na działce przed konsumpcją.:stirthepot: Pokazuję siebie.Te pajace nie pokazują nic null.Wiem ,że pajac to pajac ale ,że nie ma cywilnej odwagi by się przyznać ,że nie potrafi nic zrobić w kuchni w zamian za to krytykując tego co coś tam pokazuje. Pajacu schabowy.Masz inaczej,lepiej,konkretniej to uzewnętrznij się i to pokarz a nie pajacuj pajacu. CDN.... Hehe, frustracji emeryta ciąg dalszy. Nie ma to jak widok z podwórka na jakąś fabrykę. Suuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 18.06.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 ......... Pokazuję siebie.Te pajace nie pokazują nic null.Wiem ,że pajac to pajac Pajacu schabowy.Masz inaczej,lepiej,konkretniej to uzewnętrznij się i to pokarz a nie pajacuj pajacu. CDN.... Pajac pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2017 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Pajac pokazał Starcze mileńki ty mnie nadal czytasz.Nie możesz przeżyć porażki.Błąd ortograficzny poprawiłem przepraszam.Widziałem ,że coś kulawo z twoim gazem.Kit ludziom sprzedajesz to i kulawo.Popatrz.W moich wariacjach wariat wie jak udzielać odpowiedzi.:DTo jest topik o wariacjach kulinarnych , a ty to taki forumowy lingwista ..Z twoim charakterem też coś na bakier.Też miałeś omijać mnie.Porażki z góry trudno się przyjmuje.No musi boleć.Stąd twe frustracje , ................że tobie w tym wieku chce się tak zachowywać zamiast siedzieć przed domem na zydlu i łupać orzechy i kręcić kogla mogla. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2017 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Witam. Befsztyk i wszystko jasne.Pajacom mówię stanowcze nie!!! Dojrzewa do grillowania.Na przekór wszystkim regułom z nim związanym usmażę go na zwykłej patelni.Biało-kamionkowej. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2017 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 (edytowane) Tak jak ty piermie wkleję bez entuzjazmu niedokończone jak jest w twym zwyczaju pajacu.:cool:. Bez kartofli jak je nazywasz.Befsztyk z innymi dodatkami o których nawet nie śnisz. Edytowane 19 Czerwca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.06.2017 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 a jednak pajacykowi wkleję. popatrz bo smakuje wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.06.2017 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Pajacyk-owo cześć dalsza , a w wariacjach kulinarnych mych to już norma.Chciałem się z Państwem podzielić kilkoma spostrzeżeniami.O to i one. Dokończyłem befsztyk dla ........ Utłuczony kawałek schabu pięścią w innej niż zawsze postaci.Dostał bana schabowy to dla innych użytkowników wariacji kulinarnych. i z innej beczki ale równie smaczne. zrobiłem córci do Warszaaaawy chłodnik litewski bez jajka.Proszę popatrzeć na kolor. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.06.2017 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2017 Witam. Droga Redakcjo apeluje tu w wątku kulinarnym by jak najszybciej zamknąć watek polityczny" i po bólu". Co tam się dzieje to zgroza.:mad:. Nie schabowy ale także fajne mięsko. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.06.2017 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Wariackie zapomniane śniadanko.Bez kartofli i schabowych. Parówki cielęce,ogórek małosolny prze kiszony, musztarda własnej roboty niekoniecznie mi smakowała ,pomidory z miodem lipowym i sokiem z limonki, lekkie grzanki z masłem czosnkowym i Vegetą i kminkiem. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.06.2017 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Małe co nieco z cielęca kiełbaską w cienkim jelicie. w roli głównej. Na kolacje sałatka owocowa. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.07.2017 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 (edytowane) Witam. Przed wyjściem do lasu widok z boku.Zrobiłem kanapkę i pojechałem .Zebrałem trochę grzybów ( w Lublinie na targu 50 zł kg kurek) z blanszowałem i zamroziłem.Zrobiłem sałatę i zabieram się za obiad.Ugotowałem wczoraj i trochę dzisiaj rosół na szponder-ku i oczku wołowym oraz porcji rosołowej.Pycha. Ugotowaną wołowinkę posiekałem delikatnie i zrobię z tego danko. Wołowinka z cebulką młodą już czeka. Mamut zielony się gotuje. Ziemniaki także. Widoczki takie tam jak to na wariacje moje kulinarne przystało. Nowe pergole z drewnianymi donicami już przyszły. Truskaweczki z własnej działeczki już się kończą. arbuz bardzo słodki w lodówce czeka na drelowanie pestek. CDN.... Arbuz oczyszczony, a do obiadu czas schłodzić Belwederka. Przepraszam zapełniałem odwrócić. CDN.... Edytowane 2 Lipca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.07.2017 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 CD. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2017 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witam. Chciałem podzielić się z czytającymi w ukryciu pewnym moim spostrzeżeniem i odpowiedzieć . To danie jest P.Modesta Amaro ze źródła :http://froblog.pl/atelier-amaro/http://froblog.pl/wp-content/uploads/2013/03/Atelier-Amaro-Amuse-bouche-Dzika-marchewka.jpg i ze źródła :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?246997-Wariacje-kulinarne-NS/page20 Danie Mistrza Kulinarnego cudownie się prezentuje i jest to "Amuse bouche: Dzika marchewka z kandyzowanymi orzechami i papierem z buraka". Danie Z Wariacji Kulinarnych NS-a nie prezentuje się cudownie i jest to "Niedzielne drugie danie : mamut w lekkiej miodowo solnej kąpieli , zaprawiony paloną tartą grahamką i masłem klarowanym ,sałata rodem z działki i rzodkiewka także w rzadkim jogurcie ,polski młody ziemniak kraszony masłem i tartym koperkiem ,wołowina z rosołu na pierzynce z młodej cebuli we własnym sosie". Zdradzę państwu.Pojadłem i rodzinka także i to bardzo smacznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2017 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Witam. Obiadek z jednego danka dla mojego synia. Karkówka panierowana w tartej paryskiej,talarki z młodych,czyszczenie patelni czyli jajko z panierowania na tłuszczyk po smażeniu kotleta, lodowa w ostrej papryce,oleju czosnkowym i soku z limonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2017 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Nazywa się go niekiedy w moich okolicach "Ptakiem Hrabiego";). To bardzo złożone danie ma w sobie tyle wspólnego z ptakiem ale więcej z gołębiem. .Na razie nie powiem jaki farsz ma gołąb. Zestaw baaaaaardzo oryginalny ,powiedziałbym niespotykany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2017 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Najpierw by odstraszyc złe duchy. Sałatka mojego mentora.Zawsze on nigdy podróbki.Czyli Chef Paul Prudhomme 1 żółta papryka, pocięto na kwadraty 1 cala 1 średnia dojrzałe mango, obrane, zaszczepiono i pocięte na kostki ¾ cala 1 średnia dojrzałe papaja, obrane, zaszczepiono i pocięte na kostki ¾ cala 1 jabłkowy, rdzeniem i tnie na trzy czwarte cala kostki 2 banany, niezbyt dojrzałe, obrane i pokrojone into¾ calowe rund 1 pęczek dużych nasion winogron 1 wapno, pocięte na kawałki 8 8 łyżeczki Salmon Chef Paul Prudhomme Magic ™ 8 (12-calowe) szaszłyki Ananas Glaze * !important]jak przygotować Przełóż owoce na 8 (12-calowe) szaszłyków na przemian kawałki owoców, aby uczynić atrakcyjną prezentację. Top każdy patyku o ćwierć wapienną. Szczotkować każdy kebab z ananasa Glaze i sezon na wszystkich stronach z 1 łyżeczką Salmon Magii ™ na każdym szpikulec, upewniając się, wszystkie boki są przyprawione równomiernie. Kucharz na grillu drzewnym (lub lekko natłuszczonej patelni lub lekko natłuszczonej patelni) na dużym ogniu, często obracając i polewanie z ananasa Glaze na złoty kolor w miejscach i gotowane przez. Ułożyć szaszłyki w koszu do prezentacji, jeśli jest to pożądane. Podawać natychmiast z ananasa Glaze z boku na zanurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.07.2017 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 (edytowane) Sałatka w wariacjach kulinarnych.Nie wiem Wariat zrozumiał to ten co nie rozumie??? Pamiętamy o owocach Złe demony wygonione to i sałatkę z kukurydzą,estragonem ,piersią kurczaka,jajem na twardo, ananasem,sokiem do smażenie kurki zrobiłem. CDN.... Edytowane 4 Lipca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.07.2017 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Śniadanie góralskie czyli wczorajsza pizza z mozzarellą , bekonem , oscypkiem i żurawiną.Do tego ketchup z Macdonalda i kuban napoju jabłkowego i oczywiście brzoskwinia. Dlaczego góralska ponieważ ma oscypek. Pergole wstawione to wariacje kulinarne można już robić na świeżym powietrzu. Mam korytko ,które gdzieś umknęło moim wariacjom kulinarnym.Zabezpieczone olejem stoi w drewutni. CDN.... Edytowane 6 Lipca 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.07.2017 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Polecę Państwu w mych wariacja kulinarnych jak [moderowano].........poleca tego czego nie potrafi polecać.Widzicie Państwo oto tu na talerzu oprócz talerzu:D , gdybyście byli w sklepie - markecie to nie kupujcie badziewia bo badziew was dogoni,macie na talerzu i w opakowaniu ,opakowanie i patelnie bez patelni..Kuźwa chory pacjent. Dobrze ,że nie czyta bo by zwymiotował. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Tomaszs131 Wyzwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.07.2017 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Się wykonało dzisiaj.Sos chrzanowy i pulpeciki cielęce z domieszką mielonego boczku.Własny koncentrat. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.