niktspecjalny 29.08.2017 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Zacznę od tego ,że się posikałem ze śmiechu.:D:D. Moskalik na zagrychę + seta kuranta +desperados 7% na dobitkę :D:D. CD. możne być opóźniony.:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.08.2017 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Przed kolacją.Zachód nad Zelende. na brak towarzystwa nigdy nie narzekamy wręcz przeciwnie. nauka gry na gitarze elekt. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.08.2017 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Obiadek z sosem chrzanowym.Chrzanem tartym(jeszcze mnie oczy pieką) na zasmażce i z pulpetami cielęco - łopatkowymi z chrum chrum..Mizeria z ogórków z własnej uprawy i kopytka smażone na rumiano tym razem bardzo małe bo mnie synio skrytykował ,że duże to tylko leniwe. zatopione i gotowane w sosie. CDN....Jutro wariacja moja zaniepokoi wa-wę spod jułesej..Zdrowo i na miarę naszych możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.08.2017 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Witam Państwa.Dzisiaj w tak piękny słoneczny dzień lata miętus brotola, pure i kiszona kapusta własna.Tusze się macerują i zostaną poddane obróbce cieplnej ,głębokiej , na oleju ryżowym.Surówka ze szczypiorkiem ,marchewką ,koperkiem,pietruszką ,jabłkiem i cebulką.Pure ziemniaczane kraszone słoninka ze skwarką nr2. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.08.2017 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Kanapka bez zbędnej syfiastej obfitości. dodatki bez zbędnego syfu Młody stwierdził ,że z miętusa wybiera paluszki z fileta z dorady. Nie rzucim ziemi skąd nasz ród. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.08.2017 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witam W wariacjach mych kulinarnych nie może zabraknąć spontaniku.Pierogi ruskie w mej mutacji będą do pozazdroszczenia tym bardziej ,że nie ma na nie przepisu w sieci. CDN....ale to już było i się wywiniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.08.2017 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Pierogów ruskich czar. Pół na pól ser kozi i krowi. Słoninka o zapachu czosnku i cebuli CDN....sery także od rogatych.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.08.2017 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) CD. Mój podręczny barek w każdej chwili dostępny.:D:D. Taka chłopska piwniczka publiczna z opłata fryc-ową. W moich wariacjach na popitkę do pierożków też musi coś być.Nędznym winiarniom mówimy stanowcze "NIE"!!!!:D:D p.s ryby się nam już przejadły uderzamy w nabiał bo ponoć zdrowszy.Pamiętajmy syfiastych wielu rodzai ryb w wymieszanych smakach nigdy nie serwujemy.Jak dorada to dorada , jak dorsz to dorsz , jak miętus królewski to miętus. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez niktspecjalny syf rybny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.08.2017 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) mały przerywnik na karmienie Zalecane smażenie na oleju ryżowym. Palce lizać i CDN.... Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.09.2017 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Myślę nad śniadankiem coby zaskoczyć moich milusińskich.Jak na moje wariacje kulinarne przystało spontan będzie gonił spontan http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gifhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif. Już wiem.Na patelnię wysypujemy nie do końca wytopione skwarki ze słoniny . Wbijamy na nie jajo i szybko na jajo posypujemy trochę skwarek.Jakaś pierzynka dla jajeczka i coś dla uzupełnienia.Idę czynić wariację.http://forum.muratordom.pl/images/smilies/stirthepot.gif Uczyniłem. CDN....http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wave.gif Edytowane 2 Września 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.09.2017 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 My przed prezentacja jaja myjemy , a pomidorami chwalimy się jak są dorodne.Niniejszym to czynię.Specjalnie je przechowujemy by mieć radość z wydłużonego jej czasu. Poleciałem szybko w grzędy by Państwu pokazać pozostałości po konsumpcji. Ogóreczki mi zakwitły i są już małe korniszon-ki. podciąłem tuje w międzyczasie. CDN... p.s lecę się komponować bo trzeba nadrobić czas w wątku z knajpek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.09.2017 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Zostawiły mi małpy moje mały trójkącik ale odgrzana w piekarniku jest równie przepyszna.Młody zrobił sałatką z młodych warzyw groszkiem ze strąga i kukurydza wprost z kolby.Odrobina jogurtu naturalnego i oczywiście majonez który sam uczynił.Powiem ,że idzie przywyknąć.Sałatka smakuje inaczej ale coś w tym smaku jest. Tak mi się spodobał marmurek ,że się skusiłem. ma być potraktowany curry. kurka dla uzupełnienia.Och kurkowo się zrobiło. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.09.2017 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Mam czutkę na przepiórkę faszerowana cielęciną i pęczakiem.Bez chałki bo za słodka.Taka chałka w dup...e..No niedziela będzie obfitować w konkretne moje wariacje kulinarne.Jak na moje wariacje przystało.Najpierw jednak odwiedziny w IKEA Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.09.2017 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Jak zobaczyłem plagiata to wszedłem w zimne nóżki. Według jego sposobu zaraz zobaczymy galaretę z osran......h kurek i du.....p indyczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.09.2017 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Zimne nóżki część 2 udziec z indyka i noga ze świnki,marchew,pietruszka, czosnek,bez grama żelatyny.Wczoraj zaczęto gotować skończono dzisiaj.Do lodówki. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.09.2017 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Mój młody będzie czynił dzisiaj pod moim okiem innego tatara.Jadę po polędwicę.Małża chce zupę krem z pieczarek plus zestaw warzyw gotowaną na szponder-ku.Hajda na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.09.2017 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) witam Prawie wszystko na zupę krem z pieczarek z mojego starego wysłużonego thermomixu. Będzie jeszcze tatar (polędwica zakupiona i zmielona). Następnie kurczak faszerowany i stek.Zapomniałem dodać zupa to istny raj dla podniebienia.Bardzo ale to bardzo prosta po prostu (by nie plagiatować) piekło w dupce jako odwrotność nieba w gębie..Ciekawy jestem jak napisze ,że zrobię schamińdzory. http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif CDN.... Edytowane 4 Września 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.09.2017 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 zupka kremik. Kurczak ma w dupce cuda.Otwarcie pupci nastąpi gdy małża przybędzie z pracy. CDN.....tatarek się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.09.2017 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Oprócz gotowania uzupełniam korę i podcinam co nieco.Boże przestraszyłem się i poszedłem w grzędę.Zrobiłem foty bo myślałem ,ze mam ręce pomarszczone od uprawy pomidorów.Ufff jest dobrze. Matulu idę zaczyniać tatarka. CDN....ale najadłem się strachu. , aż zegarek mi bardziej sczerniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.09.2017 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Potraktuję się przy Tatarku stopką Dębowej.Poprawie browarkiem:popcorn:. Pamiętajmy ,że jajka przed okazaniem myjemy z kupki kurki. Na deser potraktujemy się prosto ale dwojako. Na koniec mordki potraktujemy cukierami. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts