niktspecjalny 26.11.2017 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 (edytowane) Sie pojawiłem to i grizli z gawra wylazł.:rotfl:Wylazł i kupsko zrobił.Przepraszam za kupsko .Bo kupsko ma honor. Smakują dobrze.Fiolet odstrasza ale smak powala.Sos z szynka w roli głównej. Tak życzyła sobie kochana. kacze udo z fioletem stąd wyszło na talerz. pizza z nowym sosem Honoru nie ma ta pukawka z pomarańczą. Edytowane 26 Listopada 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2017 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Jakaś epidemia się nam na FM wdziera. to ma tak wyglądać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.11.2017 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2017 Zapomniana wariacja którą młody dokończył . CDN.....może krewetki w maśle utaplane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2017 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 (edytowane) Witam w mych wariacjach kulinarnych po raz enty.Małe co nieco. Krewetki jak na moje wariacje kulinarne przystało zrobiłem niekonwencjonalnie. 1.rozmroziłem (świeżych w moim sklepie niestety nie ma) 2.oczyściłem z pancerzy i osuszyłem na suszarce. 3.posoliłem,popieprzyłem i dodałem wymieszany z czosnek z odrobiną chili,oprószyłem delikatnie mąką kukurydzianą i poddałem masłu klarowanemu. Z patelni bezpośrednio do paszczy smakują wybornie.Mąka nic nie przeszkadza są w środku soczyste , a aromaty z przypraw dzięki niej zostały nienaruszone.Czosnek się nie przypalił co widać. Edytowane 29 Listopada 2017 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2017 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Ciekawa wariacja i równie ciekawe połączenie okrzyczane niechybnie hitem wariackim.Tarty ziemniak i tarta biała rzodkiew , jajko i odrobina mąki pszennej i ziemniaczanej.Sól i pieprz.Do tego pieczony karczek na koniec liźnięty konfiturą ze śliwek, rozmieszana z odrobiną soku z cytryny powinna być limonka ale wyszła .Omasta równie Hicior.Musztarda rosyjska i konsumpcja. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2017 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Witam.To ja tu kuźwa walczę o naturalność niektórych wytworów kulinarnych , a tu pstryczek w nos.Wino do befsztyka.To nie befsztyk wołowy to winny kotlet - stek wołowy.Ale numer. Podlać to se mogę kurki z lasu winem by smakowały jak kurkowy kompot.Żal i smutek mnie ogarnął. Na pocieszenie zrobiłem wariację z wczorajszym plackiem i coś co zwie się chipsy ziemniaczane z dodatkami.Szybko zrobiłem bo ten tego se robi krewetki to ja w chipsy i placki.Jak małpa. ser krótki z czosnkiem. Wygląda jak wygląda ale smakuje dobrze.Musze coś wariackiego na jutro wymyślić bo pukawka z pomarańczą i to podłapie i zacznie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.12.2017 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Witam z serca płynąca jajacznica szynkowa z pieprzem jaja ze szczypiorem i skwarką boczusiową. Dla przypomnienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2017 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Wariacki mój "kaszkaj":D CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.12.2017 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Witam. Wkur........m się i muszę dla rozluźnienia wkleić coś by mi przeszło.:mad:. młodego cebularz na bogato z piekarnika przy okazji dla gotującego prezent niezobowiazujacy wariackie śniadanie z grzankami i parówkami wołowo-indyczymi. sznycel cielęcy po tyrolsku i ......resztę widać ,sałata parzona z bekonem Jak ja jego nie trawię............:mad:.Odreagowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.12.2017 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Witam w Wielkim Tygodniu . Bigos na drugi dzień Świąt.Na cielęcinie,łopatce, z suszonymi grzybami,śliwką wędzoną i podsuszaną - jałowcową kiełbasą krakowską.Bez zapalania.Cichociemny przyszedł w nocy i nie przedstawiając się ciachnął mi posta.Nic to przeżyjemy i ten nie obiektywizm.Czyli zanim obfitości stołu wigilijnego ,bożonarodzeniowego,Szczepan-owego najpierw bigos i test w gronie rodzinnym tych specyfików. Stoły obfitości jak nie zapomnę wkleję. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.01.2018 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Takie tam!!!!!! Masz wnuczkę Moja kochana wnuczka.......moje szczęście........moja miłość................masz takowe..........baranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.01.2018 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2018 Pierwszy raz jestem w Twoim wątku. Gratuluję wszystkiego i kulinariów ładnej posesji, gustu w prezentowaniu potraw i ślicznej kotki z małymi kotkami. Co teraz się z nimi dzieje? PS. jedyny mankament tego wątku to nie powinno się go oglądać na czczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.01.2018 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Pierwszy raz jestem w Twoim wątku. Gratuluję wszystkiego i kulinariów ładnej posesji, gustu w prezentowaniu potraw i ślicznej kotki z małymi kotkami. Co teraz się z nimi dzieje? PS. jedyny mankament tego wątku to nie powinno się go oglądać na czczo Zajrzałeś to powiem ci byś zaglądał jeśli już, po czczo , będziesz wtedy wiedział jak trafić do WC , a mankamenty znikną uwierz mi na słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.01.2018 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Pierwszy raz jestem w Twoim wątku. Gratuluję wszystkiego i kulinariów ładnej posesji, gustu w prezentowaniu potraw i ślicznej kotki z małymi kotkami. Co teraz się z nimi dzieje? PS. jedyny mankament tego wątku to nie powinno się go oglądać na czczo NP. Befsztyk jadasz??? Bigos jadasz??? sosy z ziemniakami jadasz??? wędliny i inne swoje wyroby jadasz??? a do WC to na czczo czy po czczo.Wyluzuj 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.01.2018 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) NP. Befsztyk jadasz??? Bigos jadasz??? sosy z ziemniakami jadasz??? wędliny i inne swoje wyroby jadasz??? a do WC to na czczo czy po czczo.Wyluzuj 2003. Nie rozumiem twojego wpisu bo chwaliłem Twój wątek a ty moderowano famazony i zachowujesz się jak nawalony cham. Jest mi po prostu przykro Nie ma znaczenia co jadam mnie zdjęcia potraw się po prostu spodobały szkoda że doszukujesz się złośliwości z mojej strony. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Tomaszs131 Wulgaryzmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.01.2018 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Może za dużo powiedziane bo gawiedź się z Prezesem ruszy.Nic nie moderowano jak to ładnie piszesz i farmazonów nie sprzedaję w przeciwieństwie do ciebie.To rzeczywiście jest bardzo miłe i stosowne gdy zagląda się by komuś dopiec.Winszuje nabytej kultury FM. Masz tak znawco kultury słownej: Wiesz co to takiego???.To galareta gotowana na łbach karpich. Wszystko wykonały moje ręce.Przepis w wariacjach zawsze mogę podać. Jak masz lepiej to to pokaż. Jeśli w nowym roku Cie uraziłem tak jak ty mnie to bardzo przepraszam ,życząc by ten był dużo lepszy i bardziej wyrozumiały.Podyskutujemy???????????????????? Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.01.2018 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Ja również przepraszam, że się uniosłem z chęcią podyskutuję. Podziwiam nowe zdjęcia i ich zawartość rewelacja jak dla mnie. A daj spokój ja się nawet nie porównuję , może jak coś fajnego upichcę i sfotografuję to wkleję, ale nie wiem czy wypada żeby nie psuć wątku. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez gawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek69 17.01.2018 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Udało Ci się uratować danie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2018 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 (edytowane) Mam nadzieje ,że gawel mi wybaczył i się nie gniewa.Zawsze jak ktoś opisuje co wklejam mam przed sobą adwersarzy , którzy źle mi życzą. Takie tam małe wariacje ] wołowina 3-ch smaków z sokiem z limonki. No i skończyłem póki co takie tam małe wariacje by odświeżywszy topik brnąc w nim dalej. Edytowane 5 Lutego 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2018 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 wariacja typu stek cielęcy siekany z cebulką, kopytka brokułowe,buraczki z gruszką i kapusta kiszona tylko z kminkiem. kiszka ziemniaczana-kalafiorowa-podgardle z cebulą-czosnkiem . Gosiuś chce z ćwikłą jak przyjdzie z pracy , a ja lipa.Ćwikły brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.