niktspecjalny 29.03.2018 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Szkoda ,że nie skopiował fotki wiem ,że się wstydzi, bo Chef Paul jest tylko jeden dla mnie to w/w człowiek na fotce. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjNdjHE-cAkMzBNP3vHEyVbIyseR_VUCDtPn8LJvnMVG3p6gWl Ale ciągnijmy to dalej. Witam mówi do Was ChefPaulNiktspecjalny :wiggle:dzisiaj w Wielkim Tygodniu czas na mięsne świąteczne wariacje , a czasu ciut ciut.. Najpierw by tradycje podtrzymać . Za oknami świta ,widać ,że rozkwita........itd. lazanie nigdy z mrożonym szpinakiem. Trochę mi się płaty makaronu rozjechały ale na wariacje może być.W smaku super. Ananas na przegryzkę Dwa różne spody pod pizzę.Jeden nawet z oregano. Placki ziemniaczane bez jajka ,cebuli tylko mąka kukurydziana.Ciekawy smak jak na wariacje kulinarne. Gołąbki cielęce ale z odrobina słoniny. Mięso z Selgros Lublin Polska.. Wafle do rolady ziemniaczane i do kaczki z jabłkami . CDN....ale Chef Paul jest tylko jeden ten wyżej. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.04.2018 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Mam dzisiaj swoje święto .urodzinki.Jedziemy na małe co nieco by wrócić i wkleić jakieś kulinarne wariacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 szybkie rozpoczęcie bo siostra wyjeżdżała. CDN.wariacje nadal trwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliczi 16.04.2018 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Czy to są te dobre zawijaski z biedronki? ja uwielbiam tą karkówkę w czarnym opakowaniu soczysta jest po upieczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.04.2018 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Czy to są te dobre zawijaski z biedronki? ja uwielbiam tą karkówkę w czarnym opakowaniu soczysta jest po upieczeniu To są "trofea z łowów" Miszcza ... a mówiąc ściślej ich odgrzewane resztki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) To są "trofea z łowów" Miszcza ... a mówiąc ściślej ich odgrzewane resztki Nie mendź modry starcze inaczej.Chcesz wojny???. Pytam chcesz???.Czego chcesz starcze.???.Wypad do wody.Jak patrzę jak się produkujesz to żal mi ciebie.Ten co na górze już cie ukarał.Nie przemyślałeś tego.Źle z tobą starcze.Znowu cie ukarał..Odebrał ci pomysł na życie..Mylisz topiki co jest jak najbardziej zrozumiałe ,bo skleroza nie odpuszcza.To co na tackach grillowych jest wariacją kulinarną ,półproduktem,spontanem szybkim na szybka kolację. 1.kiełbasa z szynki wieprzowej - regionalna 2.żeberka gotowane ,w miodzie panierowane 3.zawijany boczek nie z biedronki ale z groszka 4.podudzie z kurczaka w syropie klonowym mazane resztki to masz chyba w swoich protezach.Ubliżasz mi to i ja nie będę ci dłużny.Musisz być odseparowany do swojego świata. Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.04.2018 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Teraz to pojechałeś po bandzie. Zrobiłeś bardzo źle ,że tu.Takiego lajka nie chcę.:mad::cool: .Chciałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.04.2018 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Nie mendź modry starcze inaczej.Chcesz wojny???. Pytam chcesz???.Czego chcesz starcze.???.Wypad do wody.Jak patrzę jak się produkujesz to żal mi ciebie.Ten co na górze już cie ukarał.Nie przemyślałeś tego.Źle z tobą starcze.Znowu cie ukarał..Odebrał ci pomysł na życie..Mylisz topiki co jest jak najbardziej zrozumiałe ,bo skleroza nie odpuszcza.To co na tackach grillowych jest wariacją kulinarną ,półproduktem,spontanem szybkim na szybka kolację. 1.kiełbasa z szynki wieprzowej - regionalna 2.żeberka gotowane ,w miodzie panierowane 3.zawijany boczek nie z biedronki ale z groszka 4.podudzie z kurczaka w syropie klonowym mazane resztki to masz chyba w swoich protezach.Ubliżasz mi to i ja nie będę ci dłużny.Musisz być odseparowany do swojego świata. Jeżeli domagsz się "wojny" ... nie widzę problemu ... na moje posty w "Kulinariach" gdzie o tobie nawet nie wspominam ( bo I po co) odpowiadasz agresją Do tej pory reagowałem głòwnie ma twój kulinarny bełkot w przypadkach zagrażającym zatruciom pokarmowym. Od dziś jednak ( ponieważ usilnie się tego domagasz) będę odpowiadał ma wszystkie twoje kłamstwa, fantazje I bełkocik w obszarze szeroko pojętego tematu kulinariów Przy okzjii racz zauważyć, że nawet twój najnowszy gorący wielbiciel nie wypowiada się na temat twych wspaniałych kulinarnych odkryć , zwanych przez ciebie "wariacjami" .. zapewne z uwagi na możliwość rozwolnienia lub torsji Polecam zapoznanie się z zasadami gotownia I łączenia smaków Jak do tej pory "twe odkrycia" sprowadzają się do wesołej zabawy z nadpobudliwym dyletantem ps - proszę przekazać wyrazy współczucia, osobom doświadczanym twoimi kulinarnymi eksperymentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.04.2018 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Kto dał ci prawo do kontroli .Pytam kto???.Jesteś nikim na FM takim samym użytkownikiem jak ja.Bredzisz i się wywyższasz , a jesteś nikim wielkim.Nie masz prawa do kontroli , nawet nie jesteś moderatorem.Nie zrozumiałeś lekcji starcze. Ukradłeś wizerunek sławnej osobie i myślisz ,że to pozostanie bez echa???.Mylisz się.Pogubiłeś się i pozostaniesz sam.Powtarzam nie naginaj bo kary już doświadczyłeś. Będziesz zatem pokutował dalej.To będzie bolało nadal dopóki nie zrozumiesz jaką krzywdę czynisz starcze.Z wyrazami współczucia wstrzymaj się do tej ostatecznej rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.04.2018 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2018 Kto dał ci prawo do kontroli .Pytam kto???.Jesteś nikim na FM takim samym użytkownikiem jak ja.Bredzisz i się wywyższasz , a jesteś nikim wielkim.Nie masz prawa do kontroli , nawet nie jesteś moderatorem.Nie zrozumiałeś lekcji starcze. Ukradłeś wizerunek sławnej osobie i myślisz ,że to pozostanie bez echa???.Mylisz się.Pogubiłeś się i pozostaniesz sam.Powtarzam nie naginaj bo kary już doświadczyłeś. Będziesz zatem pokutował dalej.To będzie bolało nadal dopóki nie zrozumiesz jaką krzywdę czynisz starcze.Z wyrazami współczucia wstrzymaj się do tej ostatecznej rozgrywki. Skonsumowałeś jakąś nową swą "wariację" czy zapomniałeś o lekarstwie ? O jakiej "kontroli" bredzisz" ? Domagałeś się "wojny" będziesz miał moje komentarze na swój kulinarny bełkot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.04.2018 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Skonsumowałeś jakąś nową swą "wariację" czy zapomniałeś o lekarstwie ? O jakiej "kontroli" bredzisz" ? Domagałeś się "wojny" będziesz miał moje komentarze na swój kulinarny bełkot Nie życzę sobie twoich komentarzy na moje kulinarne wariacje.Jesteś nikim dla mnie.Żaden autorytet więc i komentarz jest zbyteczny i jeżeli jakąś potrawę tu w wariacjach nazwiesz bełkotem kulinarnym bez uzasadnienia wtedy będziesz ukarany.Mianujesz się na wielkiego znawcę , a jesteś a raczej lansujesz się na pospolitego kontrolera jak ten co bilety sprawdza. Oczywiście nie przeze mnie.Oto jedna z nich starcze. ChefpaulNiktspecjalny to pokazuje. 1.15 dkg mięsa gulaszowego w kostkę krojonego (4zł) 2.wołowina we własnym sosie (7zł) 3.dwie młode kapusty polskie (7zł x 2= 14zł) 4.koncentrat pomidorowy (2.50 zł) 5.młody szczypior (3zł) 6.dwie laski kiełbasy zwyczajnej z Poniatowej grubo mielonej (5 zł) 7.koperek 2.50zł) zrobiono jak na zdjęciu: Dlaczego właśnie w wariacjach , a to dlatego ,że znalazło się tu mięso gulaszowe. CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2018 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Nie życzę sobie twoich komentarzy na moje kulinarne wariacje.Jesteś nikim dla mnie.Żaden autorytet więc i komentarz jest zbyteczny i jeżeli jakąś potrawę tu w wariacjach nazwiesz bełkotem kulinarnym bez uzasadnienia wtedy będziesz ukarany.Mianujesz się na wielkiego znawcę , a jesteś a raczej lansujesz się na pospolitego kontrolera jak ten co bilety sprawdza. Oczywiście nie przeze mnie.Oto jedna z nich starcze. ChefpaulNiktspecjalny to pokazuje. ... 6.dwie laski kiełbasy zwyczajnej z Poniatowej grubo mielonej (5 zł) ... CDN.... Koncertu życzeń to możesz domagać się u siebie w domu Twoje groźby bawią mnie coraz bardziej (dlatego postanowiłem podjąć z tobą zabawę zwaną przez ciebie "wojną" - którą to mnie wypowiedziałeś ) ps - uprzednio kiełbasa "1.kiełbasa z szynki wieprzowej - regionalna" zmieniła nazwę ? Człowieku ja jestem sobą.Nawet gdy rozmijam się z prawdą o tym co na górze ... ... I o tym co na talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.04.2018 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Widzę że pajac wrócił z urlopu, z pięknym "pawiem" za 38 pln na talerzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 18.04.2018 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Widzę że pajac wrócił z urlopu, z pięknym "pawiem" za 38 pln na talerzu. A ja chętnie zobaczył bym co Ty jesz na co dzień. Ten "pajac" jak go nazwałeś, prezentuje życie i to bez zbędnego kolorowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.04.2018 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 A ja chętnie zobaczył bym co Ty jesz na co dzień. Ten "pajac" jak go nazwałeś, prezentuje życie i to bez zbędnego kolorowania. http://www.chefpaul.net/imprFL/DSC06616s.JPG http://chefpaul.net/blog/index.php/category/uncategorized/ Góru w akcji.To tłumaczy wszystko.Teraz to może pisać ,że marynuje ogórki kiszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2018 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) http://www.chefpaul.net/imprFL/DSC06616s.JPG http://chefpaul.net/blog/index.php/category/uncategorized/ Góru w akcji.To tłumaczy wszystko.Teraz to może pisać ,że marynuje ogórki kiszone. Zdjęcie z przed około 7-miu lat Zostało zrobione w kuchni klubu kubańskiego w tracie pakowania do piekarników przygotowanych wcześniej dań ma przyjęciu weselnym dla polskiej pary Coś jest w tym śmiesznego lub niestosownego ? Tutaj cały wpis z bloga z którego pochodzi ta fotografia http://chefpaul.net/blog/index.php/2009/08/12/wesele-polsko-amerykanskie-na-florydzie/ Jeżeli Miszczu zadajesz sobie trud czytania moich tekstów, może nauczył byś się czegoś wreszcie w tematach kulinarnych, miast bełkotać dyrdymały na temat gotowania o którym to nie masz żadnego pojęcia Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.04.2018 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 A ja chętnie zobaczył bym co Ty jesz na co dzień. Ten "pajac" jak go nazwałeś, prezentuje życie i to bez zbędnego kolorowania. A kwaśnica na mięsie bizonim może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.04.2018 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Czasami syfu się napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.04.2018 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Jak coś to jestem w tej chwili w Victori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.04.2018 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Nie da się 38 zlociszy przekroczyć, bo to 4 butelki. Jedna to przesada, co za syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.