Władca Przysmaków 18.04.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 A na deser wiadomo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 18.04.2018 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Ty władco przysmaków jednak płytki jesteś a słoma ci z butów wylazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.04.2018 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Ty władco przysmaków jednak płytki jesteś a słoma ci z butów wylazła. Najlepszego dania na ten moment znajdzie sie w Krajowej Szkole Sadownictwa i Prokuratury. Polecam! Palce lizać i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 18.04.2018 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Najlepszego dania na ten moment znajdzie sie w Krajowej Szkole Sadownictwa i Prokuratury. Polecam! Palce lizać i ... Możesz rozszyfrować ten wpis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 18.04.2018 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Możesz rozszyfrować ten wpis? Zapytaj złotego zęba z kolczykiem w uchu. On wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2018 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Wita Was ChefpaulNiktspecjalny Nie jeden kolczyk tylko dwa , srebro z czarnym obsydianem z Meksyku patafianku-pajacu.Spadaj bo mendzisz jak twój wujek i ośmieszasz się.Na takich kretynów nie ma tu miejsca tym bardziej ,że ubliżasz mi ,a nie masz powodu.Wiesz co to takiego.??? CDN.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 19.04.2018 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Festiwal czynników ryzyka chorób sercowo naczyniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 19.04.2018 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Festiwal czynników ryzyka chorób sercowo naczyniowych Ale jaki smaczny! Swoją drogą to jeść, żeby było zdrowo? Trawę i sałatę? Bez przesady. Co zjem i wypiję oraz zobaczę to moje i nikt mi tego nie zabierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 19.04.2018 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Byle z umiarem. Liści i brukselki też trzeba trochę zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.04.2018 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 serio! . A tymczasem w hotelowym zakamarku frytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2018 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Byle z umiarem. Liści i brukselki też trzeba trochę zjeść serio! . A tymczasem w hotelowym zakamarku frytki...[ATTACH=CONFIG]411378[/ATTACH] nie liczy się ... jeżeli nie pływa wszystko w tłuszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.04.2018 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) nie liczy się ... jeżeli nie pływa wszystko w tłuszczu Jak widać są tacy, którzy uwielbiają jak tłuszcz kapie z łokci przy jedzeniu. No to mamy problem, bo u mnie "jedzonko" nie pływa w tłuszczu. Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2018 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 https://theculturetrip.com/europe/ireland/articles/the-10-best-restaurants-in-limerick-eating-out-for-locals/ Takie:yes: faux-pas zdarza się i kretynom.Ja bym tak nie wkleił i jeszcze ten kłamliwy opis.Fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.04.2018 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 https://theculturetrip.com/europe/ireland/articles/the-10-best-restaurants-in-limerick-eating-out-for-locals/ Takie:yes: faux-pas zdarza się i kretynom.Ja bym tak nie wkleił i jeszcze ten kłamliwy opis.Fe. coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.04.2018 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 I kłamliwy opis. Krem rybny z kurkami i krewetkami. Tłuszcz , to oliwka dziewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.04.2018 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Co za smak, co za pychota.[ATTACH=CONFIG]411381[/ATTACH] O frytkach i mięsiwie w innym wpisie, teraz rozkoszujemy się zupką. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.04.2018 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 ... O frytkach i mięsiwie w innym wpisie, teraz rozkoszujemy się zupką. Palce lizać! Tylko nie przypal marchewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.04.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Tylko nie przypal marchewki Oczywiście! A teraz przystawka do kremu rybnego. W tym przypadku homar z kurkami duszonymi na irlandzkim maśle. Sos winno-śmietankowy i kapary... Palce lizać, cudo smakowe, mniam , mniam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 19.04.2018 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Niebo w ustach! OMG co za rozkosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2018 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Tylko nie przypal marchewki Jak już tu wlazłeś to przypominam. Jest tylko jeden ChefPaul on http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSjMV3vJ0ABFXZq4gv4KNhvARlCYfpCDhRX_tazEV9kbTAwi_m8 http://www.chefpaul.net/interview/interview01.jpg http://www.chefpaul.net/interview/netbird_interview.html Podróby to już nie to ,no zobacz i porównaj.Bądź obiektywny.No na wygląd trzeba sobie zapracować.Przemyśl to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.