Władca Przysmaków 20.04.2018 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ale pacjent.Pokaz aptekę i te leki na kaca. Nasze są wypasane na asfalcie baranie.:mad:.Nasze nie pachnie,nasze śmierdzi,śmietaną i mlekiem.Gdzieś ty się rodził pajacu.:mad:.Za dużo jesz tego masła bo ci cholesterol urósł i chlupie ci siano.Matko córka ale gościu. Trzeba być prawdziwym jełopem. : Całoroczny wypas. 365 dni na zielonych ciepłych słonecznych pastwiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.04.2018 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 No cóż, człowiek staje się tym co jada. Kulinaria to styl życia, bez mielonego indyka z piórami. Eko avocado, eko przepiórcze, boczek eko - świnka eko wolnowybiegowa, pierś indycza jak widać... Smaczna roladka, polecam. Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.04.2018 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 No cóż, człowiek staje się tym co jada. Kulinaria to styl życia, bez mielonego indyka z piórami. Eko avocado, eko przepiórcze, boczek eko - świnka eko wolnowybiegowa, pierś indycza jak widać... Smaczna roladka, polecam. Palce lizać! Ale surowy sy ..f:yes:.Wszystko z foli. Próżniowo pakowanych z przedłożonym terminem.Nie truj się chłopaku.Młody i głupi jesteś to nie rozumiesz jakości życia. Zapętliłeś jak Wieczor. Kłamiesz i szukasz jeleni na twoje syfa...te potrawy , śmierdzące folią. Bądź sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.04.2018 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ale surowy sy ..f:yes:.Wszystko z foli. Próżniowo pakowanych z przedłożonym terminem.Nie truj się chłopaku.Młody i głupi jesteś to nie rozumiesz jakości życia. Zapętliłeś jak Wieczor. Kłamiesz i szukasz jeleni na twoje syfa...te potrawy , śmierdzące folią. Bądź sobą. Free range to znaczy wolnowybiegowy, hodowany pod chmurką. Organiczny - każdy wie. Warto się uczyć języków obcych. Same ciekawostni można z etykiety wyczytać. Poluje na indyki i jestem ich smakoszem. Co za smak i zapach! Palce lizać! Mniam , mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.04.2018 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Free range to znaczy wolnowybiegowy, hodowany pod chmurką. Organiczny - każdy wie. Warto się uczyć języków obcych. Same ciekawostni można z etykiety wyczytać. Poluje na indyki i jestem ich smakoszem. Co za smak i zapach! Palce lizać! Mniam , mniam. Wieczor niedawno mówił ,że nie indyki bo mają pióra i kości.Ty ,że indyki są kul.Takie popaprane to to.Jestem Polakiem i mam w du..pie język obcy.Utarło się by mówić w tym nieznośnym języku.Ostygnij bo spłoniesz z tej głupoty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.04.2018 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 ...Tak chwalisz się i mianujesz na EKO jakbyś codziennie po sikaniu łapy mył.U ciebie to i mocz jest EKO. Lustro ci zbili???. Tylko śmierdzieli i brudasów dziwi każdorazowe dokładne mycie rąk po wyjściu z toalety ... grzebiąc później tym nieumytymi łapskami przy jedzeniu czy twoi konsumenci o tym wiedzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.04.2018 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Tylko śmierdzieli i brudasów dziwi każdorazowe dokładne mycie rąk po wyjściu z toalety ... grzebiąc później tym nieumytymi łapskami przy jedzeniu czy twoi konsumenci o tym wiedzą ? Higienę pozostawię tobie byś zawsze o niej pamiętał.Stary dziadek jesteś to i higiena ci idzie nie za-bardzo. ..............................................moja Pani Doktor postawiła wysoko poprzeczkę.Ty ten twój sy............z florydy chcesz pokazać tu w naszej Polsce.No pogięło cie starcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.04.2018 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Higienę pozostawię tobie byś zawsze o niej pamiętał.Stary dziadek jesteś to i higiena ci idzie nie za-bardzo. ..............................................moja Pani Doktor postawiła wysoko poprzeczkę.Ty ten twój sy............z florydy chcesz pokazać tu w naszej Polsce.No pogięło cie starcze. To powiedz Pani Doktor by zmuszała cię do mycia rąk po wyjściu z toalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.04.2018 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 To powiedz Pani Doktor by zmuszała cię do mycia rąk po wyjściu z toalety Tobie już ręce nie pozwalają na mycie .Człowieku mówisz do 50 -się-latka.Ty jesteś prawie 70 -się-latkiem.O czym my mówimy. 20 lat różnicy.Ten na górze cie rozliczy jaki byleś grzeszny.Ukarał cie za twoja pychę i będzie karał dopóki się nie zmienisz. Życia ci jednak zbraknie by pokutę odprawić starcze.Kłamliwy Jankes jesteś.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 20.04.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ogólnie rzecz biorąc, kuchnia amerykańska jest dość prymitywna, kraj ma krótką i mało ciekawą historię, naród jest otyły i myśli tylko o żarciu. Dlatego w zasadzie kazdy może dla nich gotować, oni są bardziej tempi od tucznika, który wbrew pozorom, wszystkiego nie zeżre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 20.04.2018 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ogólnie rzecz biorąc, kuchnia amerykańska jest dość prymitywna, kraj ma krótką i mało ciekawą historię, naród jest otyły i myśli tylko o żarciu. Dlatego w zasadzie kazdy może dla nich gotować, oni są bardziej tempi od tucznika, który wbrew pozorom, wszystkiego nie zeżre. I pisze to ktoś, kto nie wie co to dobre jajko, mleko, masło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.04.2018 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Tobie już ręce nie pozwalają na mycie .Człowieku mówisz do 50 -się-latka.Ty jesteś prawie 70 -się-latkiem.O czym my mówimy. 20 lat różnicy.Ten na górze cie rozliczy jaki byleś grzeszny.Ukarał cie za twoja pychę i będzie karał dopóki się nie zmienisz. Życia ci jednak zbraknie by pokutę odprawić starcze.Kłamliwy Jankes jesteś.:yes: Pomijając twój nieustanny bełkot o moim wieku i jakichś karach boskich wykaż gdzie ja kłamię ... wiem, że żal tobie dupę ściska bo też byś chciał ale (tutaj sam znajdź powód dlaczego nie masz lub nie umiesz) ... ... twoje kłamstewka i głupotę udowodnić łatwo ... wystarczą tylko cytaty z tego forum Będę tutaj dla ciebie niczym zadra, by cię "zniewolić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.04.2018 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ogólnie rzecz biorąc, kuchnia amerykańska jest dość prymitywna, kraj ma krótką i mało ciekawą historię, naród jest otyły i myśli tylko o żarciu. Dlatego w zasadzie kazdy może dla nich gotować, oni są bardziej tempi od tucznika, który wbrew pozorom, wszystkiego nie zeżre. Widać "kto z kim przystaje, takim się staje" Pojęcia nie masz ani o tym kraju, ani o jego mieszkańcach ... stajesz się powoli takim samym przygłupem jak twój "przyjaciel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.04.2018 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 ...oni są bardziej tempi...Możesz to stwierdzenie rozszerzyć? "Tempi", to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 22.04.2018 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 Możesz to stwierdzenie rozszerzyć? "Tempi", to znaczy? ...tępi. Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.04.2018 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2018 ...tępi. Pasuje?Co pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.04.2018 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Wariacje kulinarne największego ChefpaulNiktspecjalny muszą żyć spontanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.04.2018 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Oto i one.............te wariacje w rzeczy samej.:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.04.2018 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 (edytowane) Barani zestaw..poglądowy.:D:D W wodzie i głębokim tłuszczu niech barany zabeczą z radości.:D:D. Pamiętajcie odsączamy na ręczniku jednorazowym gdy cos poddajemy głębokiej fryturze. Te rzygowiny im pokażę temu podrabianemu i temu co nie ma nic. Przyssam Bogu ,że fasolka była moczona. Na koniec chwila refleksji. Tak mnie naszło aby tego znamienitego kucharza pokazać. Edytowane 24 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 24.04.2018 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Nie ma to jak w domu. Proste skromne śniadanko, na prawdzimym maśle i jajkach. Oczywiście uniquely delicious prawdziwe mleko z cudownym zapachem i smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.