Władca Przysmaków 27.04.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Zapomniałem o śniadaniu, czas się zabrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.04.2018 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Pate robię widelcem z dodatkami jak widać. Śledź małosolny w oleju. Moskaliki z octem jabłkowym. Prosto, bardzo skromnie, bardzo szybko i ze smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 27.04.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Mniam mniam... Palce lizać! Co za smak! Co za zapach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hun19 27.04.2018 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Dodatkiem będzie sos jogurtowo-koperkowy. Jogurt z pełnego mleka. Zawsze z odkładającym sie kremem na powierzchni. A ten "krem" to czasem nie jest po polsku śmietanka? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alfa1 27.04.2018 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Wielkopolska, powiat gnieźnieński, sklepy firmowe "Bystry". Dlaczego kłamiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 27.04.2018 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Dlaczego kłamiesz ? Dlaczego tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.04.2018 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Dlaczego tak twierdzisz? Siemka , z krótkim także nie wchodź w dyskusję to tylko 8 postów "0" wiarygodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2018 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 niezłe wariacje Potrafisz zaprezentować coś innego niż wołowina? Wszędzie tylko steki i steki. Jednak nie myliłem się pisząc, że Ameryka ma prymitywną kuchnię z krótką i marna historią. Ale cóż, pozostała wołowina z hodowli bo bizony już wytłukli i zeżarli. Przecież ostatnio cały czas prezentuję opiekanie barana ... ... "wytłuczone i zeżarte" bizony zastąpić można będzie teraz parą baranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.04.2018 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Stary już bez honoru ubliża na całego ale widać w tym kierunku się starzeje mówię to ja prawdziwy ChefpaulNiktspecjalny , a to małe co nieco z drobnym opisem.:stirthepot:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.04.2018 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) ChefpaulNiktspecjalny. :spontaniczne wariacje,takie zdrowe inaczej.To podpucha.. placki ziemniaczane z młodych chyba greckich i sos gulaszowy po węgiersku.Kapucha kiszona na dokładkę. dla przypomnienia Ruszyło z kopyta. cielęca ze szpinakiem i gorgonzolą nic takiego w tych frytkach z pomidorem, moze tylko to ,że 1. z młodych nie naszych 2.pomidor nasz szklarniowy 3.szczypior nasz szklarniowy 4.bez ketchupu ale coś innego do polania 5.wyciskany sok z tego pomidora 6.taka zdrowa natura wariacja kulinarna,upiększanie tarasu,wariacja ,taras itd........ wszystko budzi się do życia. po wiejsku z rukolą taka fajna wariacja pulpeciki cielęce w sosie koperkowym winnym(białe wino z Mołdawii, półwytrawne. kąpanie skrzydełek w oleju kokosowym moje oczko w głowie,moje ukochane wnuczę,moja najdoższa dziewczynka pięknie je pizzę stek syfiasty to nie owoc (syfiastego steka jadam dwa razy w miesiącu) XXXL "Baltazar i Margarita ":lol2: sadzone z papką z suszonych borowików korniszony i żytni chlebek regionalny ten człenio pilnuje wariacji ma chrapkę na dwóch za tych baranów. CDN............. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.04.2018 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 A ten "krem" to czasem nie jest po polsku śmietanka? ;> Tak i nie, ale więcej na tak. Czyli śmietna w kremowym odcieniu bieli. Kocham ten jorurt! Jedzonko Bogów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.04.2018 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 ChefpaulNiktspecjalny. :spontaniczne wariacje,takie zdrowe inaczej.To podpucha.. placki ziemniaczane z młodych chyba greckich i sos gulaszowy po węgiersku.Kapucha kiszona na dokładkę. dla przypomnienia Ruszyło z kopyta. cielęca ze szpinakiem i gorgonzolą nic takiego w tych frytkach z pomidorem, moze tylko to ,że 1. z młodych nie naszych 2.pomidor nasz szklarniowy 3.szczypior nasz szklarniowy 4.bez ketchupu ale coś innego do polania 5.wyciskany sok z tego pomidora 6.taka zdrowa natura wariacja kulinarna,upiększanie tarasu,wariacja ,taras itd........ wszystko budzi się do życia. po wiejsku z rukolą taka fajna wariacja pulpeciki cielęce w sosie koperkowym winnym(białe wino z Mołdawii, półwytrawne. kąpanie skrzydełek w oleju kokosowym moje oczko w głowie,moje ukochane wnuczę,moja najdoższa dziewczynka pięknie je pizzę stek syfiasty to nie owoc (syfiastego steka jadam dwa razy w miesiącu) XXXL "Baltazar i Margarita ":lol2: sadzone z papką z suszonych borowików korniszony i żytni chlebek regionalny ten człenio pilnuje wariacji ma chrapkę na dwóch za tych baranów. CDN............. wskocz do piekarnika, bo jak widać nie jesteś jeszcze gotowy . Szkoda mi tego małego dziecka, co z tego chłopca wyrośnie jak będziesz go tak karmił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.04.2018 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 wskocz do piekarnika, bo jak widać nie jesteś jeszcze gotowy . Szkoda mi tego małego dziecka, co z tego chłopca wyrośnie jak będziesz go tak karmił? Co wyrośnie? Na pewno będzie to ogarnięty człowiek, bo nie je tej waszej zmodyfikowanej amerykańskiej wołowiny. Tak na marginesie, ten chłopiec to ...dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.04.2018 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 Co wyrośnie? Na pewno będzie to ogarnięty człowiek, bo nie je tej waszej zmodyfikowanej amerykańskiej wołowiny. Tak na marginesie, ten chłopiec to ...dziewczynka. Ty będziesz mnie uczył jak zdrowo karmi się dziecko?! Jesteś widocznie przytruty niespecjalnym chłamem spożywczym jak ten chłopiec, który jest dziewczynką. Przeczytałem opis i już wiem że to dziewczynka. Czytanie w tym temacie zawsze pomijam, szkoda mojego cennego czasu. Wystarczą mi zdjęcia chłamu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.04.2018 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) Byłem pewien że pisałem w kulinarich - przepraszam. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez sSiwy12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.04.2018 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 PROTESTUJĘ - wiem, że akurat na tym Forum to sobie mogę ............. Bez zdania racji wykreślono posty (w tym moje) o tematyce ściśle kulinarnej Nadgorliwcowi (moderatorowi) wyjaśniam, że szparag to nie jest przekleństwo, ani obrażanie, tylko roślina spożywcza na którą jest teraz sezon. Także rozmowa. o temperaturze doskonałej dla steków, jest ściśle kulinarna i faktycznie starożytni o tym wiedzieli. Informacja, że gotowy, dobrze przyrządzony, stek ma mniej tłuszczu niż schabowy panierowany, jest prawdziwa. Żądam przywrócenia moich wpisów - tak żądam a nie proszę, bo to są działania (moderatora) niezgodne z Regulaminem. Ty pomyliłeś watki.To mój watek kulinarny w który opisuje swoje wariacje kulinarne.Ty nic nie możesz żądać.Załóż sobie topik o szparagach ,jako temat nazwij "szparagi sSiwy12............jego sposoby i tam sobie protestuj.po co włazisz tu do mnie.Nie chcę twoich szparagów.Pisz w kulinariach ,a nie tu wklejasz jakieś roszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2018 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Witam. Kilka fotek dla rilaks. To są moje kuźwa kurki i podgrzybki.Będę je smażył na maśle klarowanym by potem posypać po schabowym. Takie małe bez ryb i steków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2018 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Kolejne. To jest Polskie śniadanie barani....e.Naucz się z tym starcem ,że wy nie jesteście Polakami.Takie gnid...y co uciekły z Polski i mają zawsze dużo do powiedzenia.Pan Kuroń ŚP.Wielki szacun. Miał charakter i osobowość.Był człowiekiem.Wielki ukłon w jego stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.05.2018 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Przypomnienie by duch w Narodzie był.Bez patafianów zza wielkiej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2018 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 (edytowane) ChefpaulNiktspecjalny. :spontaniczne .... nic takiego w tych frytkach z pomidorem, moze tylko to ,że 1. z młodych nie naszych 2.pomidor nasz szklarniowy 3.szczypior nasz szklarniowy 4.bez ketchupu ale coś innego do polania 5.wyciskany sok z tego pomidora 6.taka zdrowa natura ... CDN............. Po pierwsze "primo": frytek nigdy nie robi się z młodych ziemniaków (a ty prezentujesz tutaj "gotowca z torebki") Po drugie "primo": ogórki są niedopieczone (o których nawet nie wspominasz w składnikach tego "dania) ... CDN Edytowane 5 Maja 2018 przez Chef Paul był :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.