Chef Paul 05.05.2018 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 O Chef Paul! Rozmawiałm z Pawłem, odpalał samolot i wylatywał z żoną na Key West. Fajne hobby! Swój samolocik już sprzedałem Teraz by sobie polatać pożyczam Pipper'a od kolegi Byłem "na rybach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.05.2018 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Tytuł tego wątku powinien brzmieć: rzeźnia intelektu. Dajcie spokój! Wszyscy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.05.2018 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 ... Dajcie spokój! Wszyscy! Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2018 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 (edytowane) Popieram. Nie będzie debilnych, kłamliwych I obrażających innych zaczepek w innych wątkach kulinarnych, nie będzie moich odpowiedzi w tym śmiesznym "blogu" ps - ponadto nie wyrażam zgody na publikowanie moich autorskich zdjęć bez podawania źródła (gdzie skąd zostały one ściągnięte, prawa te są zastrzeżone), kolekcjonowanych wcześniej przez autora tego wątku, z tylko jemu znanych powodów na innych serwerach. Edytowane 5 Maja 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 05.05.2018 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Tytuł tego wątku powinien brzmieć: rzeźnia intelektu. Dajcie spokój! Wszyscy! To nie salony jak widać, to blog złotego zakolczykowanego "zemba". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.05.2018 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 (edytowane) Edytowane 26 Maja 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.05.2018 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.05.2018 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.05.2018 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Bardzo ładny ogród świetny komplet ogrodowy, ale najsłodsze są małe kotki, Ty chyba masz już kolejne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.05.2018 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Bardzo ładny ogród świetny komplet ogrodowy, ale najsłodsze są małe kotki, Ty chyba masz już kolejne? Tak gawelku kolejny 4 osobowy miot.Gosia jeszcze nie chciała jej wysterylizować.Dzięki ,że Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 26.05.2018 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Tak gawelku kolejny 4 osobowy miot.Gosia jeszcze nie chciała jej wysterylizować.Dzięki ,że Ci się podoba. Ja mam wielkie wyrzuty sumienia bo moja Kocilla nie miał niestety ani razu kociąt, choć wiem że cały miot byłby teraz ze mną to żałuje mimo to i tym bardziej, Cóż następną razą nie popełnię tego błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.05.2018 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 :stirthepot: .ChefpaulNiktspecjalny to uczynił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.05.2018 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 klops cielęcy ChefpaulNiktspecjalny to uczynił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.05.2018 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 wiadomo kto zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 31.05.2018 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Siemka NS. Jeśli nie upitrasiłeś steka z "organicznego" angusa (kojarzy mi się z anusem) i nie nawaliłeś nań org czego kolwiek to nie masz racji bytu! Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.05.2018 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 (edytowane) Zgodnie z zapowiedzią kilka postów wyżej Siemka NS. Jeśli nie upitrasiłeś steka z "organicznego" angusa (kojarzy mi się z anusem) i nie nawaliłeś nań org czego kolwiek to nie masz racji bytu! Pozdrawiam serdecznie. ... dość ciekawe spostrzeżenie Mnie natomiast z "anusem" kojarzy się "parówka z indyka" (dla takich sabarytów jak ty ) ... Jesteś tym co jesz wybitny smkoszu i znawco kulinarny ps - jak tam z nadwagą w kręgu konsumentów chemicznie przetwarzanych śmieci i kulinarnych odpadów ? http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=https%3A%2F%2Ffakty.tvn24.pl%2Fogladaj-online%2C60%2Flekarze-alarmuja-co-trzecie-dziecko-ma-nadwage%2C840300.html ps2 - debilne podpisy Miszcza ignoruję (narazie) Edytowane 31 Maja 2018 przez Chef Paul ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.06.2018 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Siemka NS. Jeśli nie upitrasiłeś steka z "organicznego" angusa (kojarzy mi się z anusem) i nie nawaliłeś nań org czego kolwiek to nie masz racji bytu! Pozdrawiam serdecznie. Witaj drogi przyjacielu jeśli mogę Cię tak zwać.Nie zauważyłem zagrożenia mojego bytu kulinarnego .Dużo przede mną.Jestem po 50 -siatce i mam się dobrze.Mam cudowną rodzinę , dzieci , wnuczkę,jestem niezależny i co najważniejsze zdrowy jak moja cała familia.Postanowiłem ignorować prostotę.....Niestety nie upitrasiłem steka .Obiad w atmosferze cudownej mojej zieleni , kwiatowo - owocowej.Chłodnik z warzyw działkowych ,młody ziemniak ,kiełbaska z indyka z cebulką,zupa groszkowa,kompot.szejk domowy z domowych truskawek,lodowy szejk.Powiadam Ci nie walcz z amerykańską otyłością o ich dzieciach nie wspomnę....Koniec bo politycznie i sarkastycznie się zaczyna robić. Pozdrawiam Cię serdecznie i odpuść sobie polemikę z......... Edytowane 1 Czerwca 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.06.2018 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 http://s10.ifotos.pl/mini/21571jpg_qepqenx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 02.06.2018 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 (edytowane) Zgodnie z zapowiedzią kilka postów wyżej ... dość ciekawe spostrzeżenie Mnie natomiast z "anusem" kojarzy się "parówka z indyka" (dla takich sabarytów jak ty ) ... Jesteś tym co jesz wybitny smkoszu i znawco kulinarny ps - jak tam z nadwagą w kręgu konsumentów chemicznie przetwarzanych śmieci i kulinarnych odpadów ? http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=https%3A%2F%2Ffakty.tvn24.pl%2Fogladaj-online%2C60%2Flekarze-alarmuja-co-trzecie-dziecko-ma-nadwage%2C840300.html ps2 - debilne podpisy Miszcza ignoruję (narazie) Nie pytany, nie odpowiada. To był wpis do NS-a. Ale w myśl przysłowia: "Uderz w stół ...", odezwałeś się, zbędnie. "Ty" piszemy z wielkiej litery chyba, że nie masz do kogoś szacunku, ale jak ktoś mieszkający w USraelu może mieć do kogo kolwiek szacunek. Zgodnie z zapowiedzią kilka postów wyżej ... dość ciekawe spostrzeżenie Mnie natomiast z "anusem" kojarzy się "parówka z indyka" (dla takich sabarytów jak ty ) ... Jesteś tym co jesz wybitny smkoszu i znawco kulinarny ps - jak tam z nadwagą w kręgu konsumentów chemicznie przetwarzanych śmieci i kulinarnych odpadów ? http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=https%3A%2F%2Ffakty.tvn24.pl%2Fogladaj-online%2C60%2Flekarze-alarmuja-co-trzecie-dziecko-ma-nadwage%2C840300.html ps2 - debilne podpisy Miszcza ignoruję (narazie) "Anus" to po łacinie "odbyt". Skoro kojarzysz go z parówką, to ktoś zrobił Ci nią krzywdę. Czyżby w anusa? No ale w hameryce wszystko jest możliwe. Edytowane 2 Czerwca 2018 przez Tomaszs131 Łączenie postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.06.2018 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 Zgodnie z zapowiedzią kilka postów wyżej ... dość ciekawe spostrzeżenie Mnie natomiast z "anusem" kojarzy się "parówka z indyka" (dla takich sabarytów jak ty ) ... Jesteś tym co jesz wybitny smkoszu i znawco kulinarny ps - jak tam z nadwagą w kręgu konsumentów chemicznie przetwarzanych śmieci i kulinarnych odpadów ? http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=https%3A%2F%2Ffakty.tvn24.pl%2Fogladaj-online%2C60%2Flekarze-alarmuja-co-trzecie-dziecko-ma-nadwage%2C840300.html ps2 - debilne podpisy Miszcza ignoruję (narazie) Pawle, zawsze olewam posty z pod reki kulinarnych "obszymurkow", ich debilizmy zwisa mi kalafiorem. Delektujmy sie wiedza i smakolykami wywodzacymi sie z jej potegi. ps jak wiadomo indycza rarowka to syf ze wszystkich indyczych odpadow, a nawet pior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts