Władca Przysmaków 09.10.2018 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Zrobie "byle jak" , na szybkiego. Krewetki do gara, nastepnie do lodu, dodatki i 4x15g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.10.2018 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Tak z nudów. Bęc! https://i.postimg.cc/fT5Nm7tX/przeglad_lodowki3.jpg https://i.postimg.cc/CxW6qdNk/przeglad_lodowki4.jpg Szybko, bardzo prosto i super smacznie . Palce lizać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.10.2018 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.10.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 ...i cd. zabawy z nudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.10.2018 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 ...byle jak , ale szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.10.2018 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.10.2018 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Z nudów, bez niespecjalnego syfu, szybko, smacznie, palce lizać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 09.10.2018 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2018 I po "lanczu"... ps a wszystko zrobione z nudów, tak dla zabawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2018 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Żółty Gość zawitał w me progi z nudów i dla zabawy.Bawmy się więc.http://emoty.blox.pl/resource/th_cooking.gif.Śniadanko po amerykańsku bardziej na żółto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2018 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Na razie tu jeśli żółtek zaleje topik przeniosę się w wiadome miejsce.http://emoty.blox.pl/resource/krzeslo.gif Produkciki na takie wariackie amerykanski lunch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 10.10.2018 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Siemanko. Lekki powiew z kraju kwitnącej wiśni. Restauracja Hana Sushi, Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2018 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Siemanko. Lekki powiew z kraju kwitnącej wiśni. Restauracja Hana Sushi, Poznań. [ATTACH=CONFIG]420054[/ATTACH] Siemanella. Trzeba było powiększyć bo cudownie to wygląda.. Pozwoliłem sobie dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2018 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2018 Śniadanie które zrobiłem młodemu.Stwierdził ,że to raczej przypomina angielskie niźli amerykanskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2018 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Ktoś powiedział ,że duża makrela.Dla mnie mała.Mniejsza o to.Kilka fotek , a potem filmik.Moda na to. Boczuś duński Wy filetowana makrelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2018 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Ile trzeba się napracować by stworzyć tak pyszną bułkę czosnkową zapiekaną z dodatkami na patelni. Powiecie ,że zrobił bułkę na gorąco z wędlina ,pieczarkami,cebulą,serem,dlaczego np. nie z krewetkami.Zrobię następnym razem. Młody podwoił warstwy i wyszło mu tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2018 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Takie malućkie video z pitraszenia małej makreli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2018 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Ktoś powie ,że zwykłe kluchy z serem i skwarkami.Nic bardziej mylnego to kluchy na innych zasadach. Twarogowy ser kozi półtłusty. makaron wstążki na jajach przepiórczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.10.2018 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Będę chodził w nich po zakupy do moich wariacji kulinarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.10.2018 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Krakowska podsuszana z pieprzem, szalotka na maśle lubelski cebularz z masłem 82 % + dodatki. Na obiadek wedle życzenia forszmak z rodzinnego przepisu Babci Marysi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.10.2018 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2018 Forszmaczek już czeka na moich kochanych milusińskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.