niktspecjalny 21.10.2018 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 Nie ma jak to robienie z siebie "kulinarnego idioty" Ja na ciebie nie mówię ,że jesteś głupi jak bez krzty honoru razem z żółtym zasra...ie mi topik. Łazanki z siekanym szpondrem i szalotka i biała tak pół na pół.http://emotikona.pl/emotikony/pic/banan.gif . Surówka jak widać. tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.10.2018 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2018 (edytowane) Ja na ciebie nie mówię ,że jesteś głupi jak bez krzty honoru razem z żółtym zasra...ie mi topik. ... Niestety większość Twych kulinarnych, "rewolucyjnych" propozycji (zwanych przez Ciebie "spontanami" ) możesz zaofeowć tylko sobie i Twemu "wielbicielwi" Kwestię honoru zostawiam pod rozwagę czytelnikom kulinarnych wątków. ps - informuję Cię równocześnie, że Twoimi ostatnimi wpisami prowokujesz mnie do szeroko pojętej krytyki na Twe prezentowane "kulinarne wariacje", małe oszustwa I "koloryzowanie" opisów nie mających nic wspólnego z przedstawianymi przez Ciebie wypowiedziami. ps - Generalizując: "jesteś tym co jesz" Edytowane 21 Października 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.10.2018 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Niestety większość Twych kulinarnych, "rewolucyjnych" propozycji (zwanych przez Ciebie "spontanami" ) możesz zaofeowć tylko sobie i Twemu "wielbicielwi" Kwestię honoru zostawiam pod rozwagę czytelnikom kulinarnych wątków. ps - informuję Cię równocześnie, że Twoimi ostatnimi wpisami prowokujesz mnie do szeroko pojętej krytyki na Twe prezentowane "kulinarne wariacje", małe oszustwa I "koloryzowanie" opisów nie mających nic wspólnego z przedstawianymi przez Ciebie wypowiedziami. ps - Generalizując: "jesteś tym co jesz" Ja cie prowokuje . Człowieku większego prowokatora w wątkach kulinarnych , moich, od ciebie to nie ma.Jakąś obsesje masz na moim punkcie i to jeszcze prowokujesz innych by mi nawsadzali.Nie pisz w moich wątkach ,odczep się ode mnie i prowadź swój wrogi populizm gdzie indziej.:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.10.2018 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2018 Przygotowałem prażone papierówki z mojego cudownego drzewka.Zrobiłem naleśniki biszkoptowe na małej teflonowej patelni.Użyłem 5 jajek ,300 g mąki,dwa cukry wanilinowe,łyżeczkę proszku do pieczenie,4 łyżki oliwy , szczyptę soli,2 szklanki mleka 2% .Oddzieliłem żółtka od białek.Z białek ubiłem sztywna pianę.I wszystko delikatnie wymieszałem.Sorbet i bita śmietana.Nie miałem owoców ,a powinny znaleźć się czarne jeżyny i borówka amerykańska.Cóż następnym razem.Z lodami waniliowymi to już petarda ale zrobię i przedstawię spontana. zmieszałem pianę z bazą smażyłem na patelni podałem w/w jabłka do smarowania Spontanik smakuje wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.10.2018 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 (edytowane) pomidorowa krem z lanymi kluseczkami powtórka z łazanek ale tym razem na kołderce z duńskiego boczku i szalotki białej. podgrzybki w zalewie octowej z miodem trochę ciemne ale zalewa super. Edytowane 23 Października 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2018 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Wybrałem peklowana słoninkę frankfurterki nie nie nie cielęce a wieprzowe. .Dodam ,że wieprzek latał na wolnym wybiegu. chipsy z cukinii,z peklowanej słoninki a co ,frankfurterki , zdejmujemy nadmiar tłuszczu i konsumpcja. Młody powiedział ,że smaczne.Bylebym mu nie pokazywał tego syfu żółtej dondromeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.10.2018 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Domowe pyzunie z mięskiem . za bardzo nie są kształtne ale smakują jak u Cioci Ziuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.10.2018 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Sałatka na śniadanko.sok z cytryny i oliwa z oliwek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.10.2018 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Od tego do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2018 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Najpierw kino i "7 uczuć". Film który niesie przemyślenia o wychowaniu dzieci. Popcorn i nachos z sosem salsa łoł!!! .Odlot. Grzybobranie nam ber tu. Ciekawi mnie tak na poważnie jak i gdzie kupią by zrobić zamieszanie wokół siebie i danko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2018 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Spontanik na talerzu szynka peklowana i parowaną. Spontanik nam ber 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.10.2018 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Najpierw kino i "7 uczuć". Film który niesie przemyślenia o wychowaniu dzieci. Popcorn i nachos z sosem salsa łoł!!! .Odlot. Grzybobranie nam ber tu. Ciekawi mnie tak na poważnie jak i gdzie kupią by zrobić zamieszanie wokół siebie i danko. Serio? Czy jestes pijany? Jednak preferuje steki z wolnowybiegowego eko czarnego angusa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.10.2018 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Spontanik na talerzu szynka peklowana i parowaną. Spontanik nam ber 3. OMG!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2018 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Autentyczność fotki podkreśla ręka lub tel. komórkowy albo auto.Kanie piękne ale z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2018 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 http://infoporto.pl/wp-content/uploads/2017/07/Porto-Jedzenie-Kuchnia-Portugalska-co-je%C5%9B%C4%87-w-Porto-typowe-i-tradycyjne-dania-kuchni-portugalskiej-potrawy-Portugalia-lokalne-Przewodnik-kulinarny-po-Porto-Najlepsze-jedzenie-33.jpg Różnorodność na talerzu źródło :https://www.google.pl/search?q=r%C3%B3znorodno%C5%9Bc+drugiego+dania+na+talerzu&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjCg8P3nazeAhWJIcAKHblsDyMQsAR6BAgFEAE&biw=1920&bih=938#imgrc=ggHemoH9tGBoBM: Różnorodność na talerzu źródło : http:// NS http://emoty.blox.pl/resource/10_9_206.gif Wago półciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.10.2018 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 http://infoporto.pl/wp-content/uploads/2017/07/Porto-Jedzenie-Kuchnia-Portugalska-co-je%C5%9B%C4%87-w-Porto-typowe-i-tradycyjne-dania-kuchni-portugalskiej-potrawy-Portugalia-lokalne-Przewodnik-kulinarny-po-Porto-Najlepsze-jedzenie-33.jpg Różnorodność na talerzu źródło :https://www.google.pl/search?q=r%C3%B3znorodno%C5%9Bc+drugiego+dania+na+talerzu&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjCg8P3nazeAhWJIcAKHblsDyMQsAR6BAgFEAE&biw=1920&bih=938#imgrc=ggHemoH9tGBoBM: Różnorodność na talerzu źródło : http:// NS http://emoty.blox.pl/resource/10_9_206.gif Wago półciężka. Cos na szybkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.10.2018 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Szpetota Hans. http://emoty.blox.pl/resource/war.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 29.10.2018 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Szpetota Hans. http://emoty.blox.pl/resource/war.gif Demokracja. Jeden lubi na dresiarza i tlusto, drugi polo i bardzo skromnie ze smakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 30.10.2018 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Mała inspiracja, która dogania "miszcza parówkowego". Pora na konsumcję https://www.youtube.com/watch?v=Hm8ktn0Xk1c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 30.10.2018 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Dajcie już spokój z tą dziecinadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.