Władca Przysmaków 30.10.2018 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Dajcie już spokój z tą dziecinadą. Jak to tak bez niczego, parówy, dresu, słoniny czy innego tłuszczu ładujesz się do niespecjalnej kuchni?! Gdzie Savoir Vivre?! Taki wielki smakosz i koneser kulinarny! Wstyd! Gdzie te sery, wina i szampany Made in France, które jadasz i pijasz? Nie to co "Miszcz", on się zaprezentował. Nawet felgi samochodowe były z dresem itp. ps muszę jechać na myjnie, bo lexusowe się przybrudziły... Edytowane 30 Października 2018 przez Władca Przysmaków foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 30.10.2018 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Dajcie już spokój z tą dziecinadą. Racja. Coraz bardziej wychodzi dres i wiocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.10.2018 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Racja. Coraz bardziej wychodzi dres i wiocha. ... żeby tylko to to jakoś bym zdzierżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.10.2018 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Racja. Coraz bardziej wychodzi dres i wiocha. #0 jest typowym zaprzeczeniem wszelkich dostępnych zasad moralnych. Pierdnął o dresiarzu i ,że to wiocha bo musi nawiązać szybki romans słowny w wątku "wariacje kulinarne" z naj...naj ...większymi uosobieniami przy tym przybierając cechy jakiś osób ,właśnie ich. http://emoty.blox.pl/resource/banned.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 31.10.2018 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Nic z nikim nie muszę nawiązywać.Dresiarz sam pierdnął pokazując siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.10.2018 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Przyzwyczaiłem się do riposty tego adwersarza i na argument zawsze odpowiada jego brakiem. Utożsamiając się zresztą adwersarzy , bardzo niemerytorycznie jako moderator, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. P.Batura dobrze to ujął.czas na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.10.2018 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Opraw sobie to zdjęcie w ramkę i powieś nad klawiaturą. Tak, żebyś nigdy nie zapomniał i mógł w każdej chwili ten merytoryczny argument tu wkleić.....Najlepiej umieść je w stopce. To podniesie Twój prestiż admina.... Jak na razie, po pięciuset prawie stronach jałowego przynudzania, to jedyny oczywisty argument przeciw kominkom w tym wątku, więc go pilnuj jak oka w głowie....Przy okazji pozdrawiam wszystkich uczestników tego "reality..." Cała prawda o tym moderatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 31.10.2018 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Prosto, bardzo skromnie i ze smakiem. Palce lizac! ps klasa sama w sobie, bez dresiarstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 31.10.2018 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Cała prawda o tym moderatorze. Powtórzę. Dres i wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.10.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2018 Powtórzę. Dres i wiocha Jak tak możesz deprecjonować starania miszcza ... przecież stara się dogonić (a nawet przegonić) Władcę Przysmaków ... stąd właśnie wynika ta "koloryzacja" i wpisywanie nieprawdziwych składników w "rewolucyjne wariacje" zgodne z tradycją zresztą ... nie zaprzeczysz, że jest z tego niezły ubaw ... a humor to samo zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.11.2018 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Powtórzę. Dres i wiocha Powtórze za Tobą i ja słowa wielkiej prawdy..Opraw sobie to zdjęcie w ramkę i powieś nad klawiaturą. Tak, żebyś nigdy nie zapomniał i mógł w każdej chwili ten merytoryczny argument tu wkleić.....Najlepiej umieść je w stopce. To podniesie Twój prestiż admina.... ..... Dopasuj się jakoś jeśli wyglądasz.Krytykuj ale jeśli jesteś lepszy. Jadę tu na zakupy bo Święto ,którego nie uznałeś. Upiekę karkówkę .Mógłbym wkleić Twoja fotkę ale Twoja nadszarpnięta reputacja jeszcze bardziej by upadła mówiąc nieprawdę używając znowu słów obraźliwych wedle mojej skromnej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.11.2018 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Jaki kraj takie baletnice.... :lol2: Pompiarz w wątku kulinarnym. Dobre, oj dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.11.2018 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Bedzie zupa. Baza to, wiekszy kawalek miesa wieprzowego z koscia na bulion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.11.2018 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Bedzie zupa. Baza to, wiekszy kawalek miesa wieprzowego z koscia na bulion. Podziabali Ci w sklepie, czy sam ciachnąłeś? Osobiście wątpię, że sam, bo byś sobie amputacji palców dokonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.11.2018 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 (edytowane) Podziabali Ci w sklepie, czy sam ciachnąłeś? Osobiście wątpię, że sam, bo byś sobie amputacji palców dokonał. Daj sobie "wielki koneserze i sabaryto smaku" juz siana, dawno temu na tym forum prezentowalem moja pile tasmowa do miesa. Warto kupic przy strzelaniu 10+ sarenek, muflonow lub innego dzikiego dobra. Warzywa do bulionu tak jak na rosol. Na pomidorowke 8 organicznych meksykanskich pomidorow(okolo 1100g), super aromatyczne i smaczne idealne na okres jesienno-zimowy. Dodatkiem bedzie brazowy i czerwony ryz, oraz szalwia hiszpanska z przyprawami ziolowymi.Oczywiscie certyfikowane organicznie. Edytowane 1 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków + foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.11.2018 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Daj sobie "wielki koneserze i sabaryto smaku" juz siana, dawno temu na tym forum prezentowalem moja pile tasmowa do miesa. Warto kupic przy strzelaniu 10+ sarenek, muflonow lub innego dzikiego dobra. Warzywa do bulionu tak jak na rosol. Na pomidorowke 8 organicznych meksykanskich pomidorow(okolo 1100g), super aromatyczne i smaczne idealne na okres jesienno-zimowy. ze Dodatkiem bedzie brazowy i czerwony ryz, oraz szalwia hiszpanska z przyprawami ziolowymi.Oczywiscie certyfikowane organicznie. Ja mam jeszcze (o tej porze roku) swoje pomidory, a Ty musisz kupować. Żałosne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.11.2018 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Ja mam jeszcze (o tej porze roku) swoje pomidory, a Ty musisz kupować. Żałosne!!! Żałosny to jesteś ty:rotfl: Pomidor to tak jak winogrona, dla winorośli średnia długośc termicznego okresu wegetacyjnego w przykladowych lokalizacjach w Polsce i Europie wynosi: Zielona Góra: 181 dni Wrocław: 178 dni Kraków: 172 dni Jasło: 168 dni Geisenheim (Nadrenia): 188 dni Reims (Szampania): 192 dni Dijon (Burgundia): 197 dni Bordeaux: 215 dni A teraz "koneserze pomidorów jesiennych" zwróc uwagę , że meksykańskie pomidory które kupuje teraz i zimą rosna w temp. i nasłonecznieniu jak latem w PL. Srednia temperatura grudniowa to 16 stopni C. w NOCY. Palce lizać! Co za smak , co za zapach! Sabaryta kulinarny od 7 boleści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 01.11.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Żałosny to jesteś ty:rotfl: Pomidor to tak jak winogrona, dla winorośli średnia długośc termicznego okresu wegetacyjnego w przykladowych lokalizacjach w Polsce i Europie wynosi: Zielona Góra: 181 dni Wrocław: 178 dni Kraków: 172 dni Jasło: 168 dni Geisenheim (Nadrenia): 188 dni Reims (Szampania): 192 dni Dijon (Burgundia): 197 dni Bordeaux: 215 dni A teraz "koneserze pomidorów jesiennych" zwróc uwagę , że meksykańskie pomidory które kupuje teraz i zimą rosna w temp. i nasłonecznieniu jak latem w PL. Srednia temperatura grudniowa to 16 stopni C. w NOCY. Palce lizać! Co za smak , co za zapach! Sabaryta kulinarny od 7 boleści! Jesteś pusty jak wór wałacha, tudzież ciąża urojona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.11.2018 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Jesteś pusty jak wór wałacha, tudzież ciąża urojona. Wiem, że to może boleć ale żeby aż tak Na pocieszenie zjedz parówkę ... a później zastosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.11.2018 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Jesteś pusty jak wór wałacha, tudzież ciąża urojona.. Sabaryto koneserze smakowy, jak widać nie masz zielonego pojęcia o czym piszę. To są wartości SAT. „Znafco” nie ma to jak polski pomidor październikowy-listopadowy, lepszy od lipcowo-sierpniowego. „Halołin” już jest za nami wywal pustą dynie lub napełni olejem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.