Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dajcie już spokój z tą dziecinadą.

 

Jak to tak bez niczego, parówy, dresu, słoniny czy innego tłuszczu ładujesz się do niespecjalnej kuchni?! Gdzie Savoir Vivre?! Taki wielki smakosz i koneser kulinarny! Wstyd! Gdzie te sery, wina i szampany Made in France, które jadasz i pijasz? Nie to co "Miszcz", on się zaprezentował. Nawet felgi samochodowe były z dresem itp.

 

 

ps muszę jechać na myjnie, bo lexusowe się przybrudziły...

 

felga-od-nowego-lexusa-rocznik-2018.jpg

Edytowane przez Władca Przysmaków
foto
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Racja. Coraz bardziej wychodzi dres i wiocha.

 

#0 jest typowym zaprzeczeniem wszelkich dostępnych zasad moralnych. Pierdnął o dresiarzu i ,że to wiocha bo musi nawiązać szybki romans słowny w wątku "wariacje kulinarne" z naj...naj ...większymi uosobieniami przy tym przybierając cechy jakiś osób ,właśnie ich. http://emoty.blox.pl/resource/banned.gif

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Opraw sobie to zdjęcie w ramkę i powieś nad klawiaturą. Tak, żebyś nigdy nie zapomniał i mógł w każdej chwili ten merytoryczny argument tu wkleić.....Najlepiej umieść je w stopce. To podniesie Twój prestiż admina.... Jak na razie, po pięciuset prawie stronach jałowego przynudzania, to jedyny oczywisty argument przeciw kominkom w tym wątku, więc go pilnuj jak oka w głowie....Przy okazji pozdrawiam wszystkich uczestników tego "reality..." :)

 

Cała prawda o tym moderatorze.:o

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Powtórzę. Dres i wiocha

Jak tak możesz deprecjonować starania miszcza :)

... przecież stara się dogonić (a nawet przegonić) Władcę Przysmaków :) ... stąd właśnie wynika ta "koloryzacja" i wpisywanie nieprawdziwych składników w "rewolucyjne wariacje" zgodne z tradycją zresztą :)

... nie zaprzeczysz, że jest z tego niezły ubaw :) ... a humor to samo zdrowie

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Powtórzę. Dres i wiocha

 

Powtórze za Tobą i ja słowa wielkiej prawdy.

.Opraw sobie to zdjęcie w ramkę i powieś nad klawiaturą. Tak, żebyś nigdy nie zapomniał i mógł w każdej chwili ten merytoryczny argument tu wkleić.....Najlepiej umieść je w stopce. To podniesie Twój prestiż admina.... .....

 

Dopasuj się jakoś jeśli wyglądasz.Krytykuj ale jeśli jesteś lepszy. Jadę tu na zakupy bo Święto ,którego nie uznałeś. Upiekę karkówkę .Mógłbym wkleić Twoja fotkę ale Twoja nadszarpnięta reputacja jeszcze bardziej by upadła mówiąc nieprawdę używając znowu słów obraźliwych wedle mojej skromnej osoby.

 

7e3c142b13717c60.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Podziabali Ci w sklepie, czy sam ciachnąłeś? Osobiście wątpię, że sam, bo byś sobie amputacji palców dokonał.

 

Daj sobie "wielki koneserze i sabaryto smaku" juz siana, dawno temu na tym forum prezentowalem moja pile tasmowa do miesa. Warto kupic przy strzelaniu 10+ sarenek, muflonow lub innego dzikiego dobra.

 

 

Warzywa do bulionu tak jak na rosol. Na pomidorowke 8 organicznych meksykanskich pomidorow(okolo 1100g), super aromatyczne i smaczne idealne na okres jesienno-zimowy.

 

na-zupe2.jpg

 

na-zupe3.jpg

 

Dodatkiem bedzie brazowy i czerwony ryz, oraz szalwia hiszpanska z przyprawami ziolowymi.Oczywiscie certyfikowane organicznie.

Edytowane przez Władca Przysmaków
+ foto
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Daj sobie "wielki koneserze i sabaryto smaku" juz siana, dawno temu na tym forum prezentowalem moja pile tasmowa do miesa. Warto kupic przy strzelaniu 10+ sarenek, muflonow lub innego dzikiego dobra.

 

 

Warzywa do bulionu tak jak na rosol. Na pomidorowke 8 organicznych meksykanskich pomidorow(okolo 1100g), super aromatyczne i smaczne idealne na okres jesienno-zimowy.

 

na-zupe2.jpg

 

na-zupe3.jpgze

 

Dodatkiem bedzie brazowy i czerwony ryz, oraz szalwia hiszpanska z przyprawami ziolowymi.Oczywiscie certyfikowane organicznie.

 

Ja mam jeszcze (o tej porze roku) swoje pomidory, a Ty musisz kupować. Żałosne!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja mam jeszcze (o tej porze roku) swoje pomidory, a Ty musisz kupować. Żałosne!!!

 

Żałosny to jesteś ty:rotfl::rotfl:

 

 

Pomidor to tak jak winogrona, dla winorośli średnia długośc termicznego okresu wegetacyjnego w przykladowych lokalizacjach w Polsce i Europie wynosi:

 

Zielona Góra: 181 dni

 

Wrocław: 178 dni

 

Kraków: 172 dni

 

Jasło: 168 dni

 

Geisenheim (Nadrenia): 188 dni

 

Reims (Szampania): 192 dni

 

Dijon (Burgundia): 197 dni

 

Bordeaux: 215 dni

 

A teraz "koneserze pomidorów jesiennych" zwróc uwagę , że meksykańskie pomidory które kupuje teraz i zimą rosna w temp. i nasłonecznieniu jak latem w PL. Srednia temperatura grudniowa to 16 stopni C. :lol2: w NOCY.:lol2:

Palce lizać! Co za smak , co za zapach!

 

Sabaryta kulinarny od 7 boleści!:lol2:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Żałosny to jesteś ty:rotfl::rotfl:

 

 

Pomidor to tak jak winogrona, dla winorośli średnia długośc termicznego okresu wegetacyjnego w przykladowych lokalizacjach w Polsce i Europie wynosi:

 

Zielona Góra: 181 dni

 

Wrocław: 178 dni

 

Kraków: 172 dni

 

Jasło: 168 dni

 

Geisenheim (Nadrenia): 188 dni

 

Reims (Szampania): 192 dni

 

Dijon (Burgundia): 197 dni

 

Bordeaux: 215 dni

 

A teraz "koneserze pomidorów jesiennych" zwróc uwagę , że meksykańskie pomidory które kupuje teraz i zimą rosna w temp. i nasłonecznieniu jak latem w PL. Srednia temperatura grudniowa to 16 stopni C. :lol2: w NOCY.:lol2:

Palce lizać! Co za smak , co za zapach!

 

Sabaryta kulinarny od 7 boleści!:lol2:

 

Jesteś pusty jak wór wałacha, tudzież ciąża urojona.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jesteś pusty jak wór wałacha, tudzież ciąża urojona.
. Sabaryto koneserze smakowy, jak widać nie masz zielonego pojęcia o czym piszę. To są wartości SAT. „Znafco” nie ma to jak polski pomidor październikowy-listopadowy, lepszy od lipcowo-sierpniowego. „Halołin” już jest za nami wywal pustą dynie lub napełni olejem...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...