wg39070 01.11.2018 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Widzę, że części rowerowe (napędowe) z hameryki trzymają się razem, to u was normal. Więc możecie się po... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.11.2018 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Widzę, że części rowerowe (napędowe) z hameryki trzymają się razem, to u was normal. Więc możecie się po... itd. Tyle masz do powiedzenia w temacie pomidorow pazdziernikowo-listopadowych jakimi sie zajadasz? Jak zwykle zatkalo kakao. PUFFFFFFF, nastepna zyla pekla w tylku. Stasznie cie boli, oj strasznie, a taki koneser smakow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 01.11.2018 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Tak to jest z tą zawistną biedotą, wszystko jej nie pasuje. Nowy lexus to byle co, dobre wina i szampany "szajs", super smaczne produkty badziew. Pomidor wygrzany w "tropiku" jest gorszy od listopadowego z ogródka wgniakajakiegośtam i tak w koło. Wykarmione na byle czym biedne burki szczekaja, a kuchenna karawana jedzie dalej. Czerwony i brązowy ryż, szałwia hiszpańska, zioła i przyprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.11.2018 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Widzę, że części rowerowe (napędowe) z hameryki trzymają się razem, to u was normal. Więc możecie się po... itd. Czuć tęsknotę za tematem i powracającymi skojarzeniami Najpierw w tym wątku raczyłeś nas wynurzeniami o anusie teraz "części rowerowe" ... czyżby "głodnemu chleb na myśli" ? Piwo sam warzysz, bimberek pędzisz, kawior skąd ? wybierasz jesiotra z przydomowego stawu ? ... zawsze to taniej Chciałbyś produktów z najwyższej półki ... ale cóż, ... Bierz przykład z Miszcza smakoszu i wielbicielu "spontanów" Edytowane 2 Listopada 2018 przez Chef Paul foto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2018 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Skojarzenia. http://bi.gazeta.pl/im/ed/f0/cb/z13365485FBW,Wybor-przystawek-z-menu--restauracji-Co-To-To-Je--.jpg http://www.odzywianie.info.pl/img/stories/arts/_665x/robaki-na-talerzu-dlaczego-w-niektorych-regionach-owady-sa-kulinarnym-przysmakiem.jpg Białe i szare to ja na haczyk zakładam i to jest wygląd dania.Widać wszystkie składniki.Widzicie tu różnice .......ja nie. https://www.google.pl/search?q=bia%C5%82e+robaki+na+talerzu&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiVmLKmgLXeAhXkxIsKHRlvCVwQ_AUIDigB&biw=1920&bih=938#imgrc=_ Edytowane 2 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2018 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Zapiekanka z karkówką krok po kroku.Proszę porównać jeśli będzie co porównywać. Do zapiekanki potrzebowałem: 1.boczniaka smażonego z cebulą nie szalotką bo jej tu nie lubi ,plastry sera morskiego 2.masła klarowanego i pomidora jako kapelusik (na koniec) 3.talarki ziemniaczane 4.układanie warstwowe 5.karkówka pieczona 6.wspomniane pomidory i rozmaryn i do piekarnika 7.do piekarnika 180 stC , czas 40 min , termoobieg. 8.młode własne pikle w musztardowym sosie i kiszeniak .Pikle maja 10 dni i jeszcze nie doszły ale jako dodatek do w/p zapiekanki pasują wybornie. Edytowane 2 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.11.2018 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 :lol2: Wiem ,że to boli i myślałem jednak,że niemerytorycznie przyleci ktoś inny ale jest ktoś pokroju jak Ty.Tam Ci admin usta zakneblował.To odreagowujesz i jątrzyć chcesz tu.Zatem powiadam Ci misjonarzu.Gotuje spontanicznie i dla przyjemności. Wymyślam i powielam potrawy by nie zapominać kultury kulinarnej polskiej. Różny jest skutek ale coś tam coś tam zawsze stanie na przeszkodzie.Np. takie wejścia jak Twoje. Porównałeś mój topik do tych wypocin na "i po bólu".tam jesteś mocny ponieważ zabierasz tam jakieś zdanie.Tu popierdujesz i jątrzysz. Gdybyś napisał ,że robisz np. na obiad racuchy z winogronem z ogrodu to byś mnie zaskoczył, a tak jesteś brakującym ogniwem w teorii kulinarnej i nie tylko..Przaśny ludek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.11.2018 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2018 (edytowane) Miszczofski przecier z maka, lub za duzo pomidorowki z torebki. Miszczu jak juz siegasz po zupy z torebki, to czytaj co nadrukowala fabryka. Stosunek ilosciowy fabrycznego proszu do wody. Twoje dzielo nie bedzie stalo na makaronie, tylko wizualnie imitowalo wyglad prawdziwej zupy. . Bardzo skromna, prosta pomidorowka na calych super aromatycznych i smacznych meksykanskich organicznych pomidorach, organicznej wloszczyznie, i 1.9kg miesa i 2 L wody. Bez smietany, aby delektowac sie intensywnym aromatem i smakiem cudownych skladnikow. Prostota, skromnosc , cudowny smak i aromat. Kilka listkow bazyli, dla zamkniecia kompozycji smakowej cudownych skladnikow. Palce lizac! ps a to wszystko na brazowym i czerwonym ryzu i szalwi hiszpanskiej... Edytowane 2 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków foto ryzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.11.2018 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Jeden zrozumiał może honor pozwoli żółtemu i dziadzi także zrozumieć.kilka fotek tam gdzie się wszystko zaczęło.W wariacjach kulinarnych coś odmiennego od gotowania. Wieczorem śmieszna sałatka,kwaśny bigos , ,śmieszne kotleciki z mięsa mielonego i równie śmieszny makaron ze szpinakiem i boczusiem itd Edytowane 3 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.11.2018 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 talerz chłopski razem z młodym http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif se upitrasiliśmy. mam jeszcze takie cudeńka boczniaczek. czerniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Jeden zrozumiał może honor pozwoli żółtemu i dziadzi także zrozumieć.kilka fotek tam gdzie się wszystko zaczęło.W wariacjach kulinarnych coś odmiennego od gotowania. Wieczorem śmieszna sałatka,kwaśny bigos , ,śmieszne kotleciki z mięsa mielonego i równie śmieszny makaron ze szpinakiem i boczusiem itd W drodze po buraki lubelskie. https://www.youtube.com/watch?v=X05_M4eBJGs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 W drodze po buraki lubelskie. https://www.youtube.com/watch?v=X05_M4eBJGs W drodze po steki ze zdechłego bizona. Słoma z butów, ale Lexusem, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.11.2018 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Czas chyba zamknąć ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 W drodze po steki ze zdechłego bizona. Słoma z butów, ale Lexusem, a co! Jak chcesz coś napisać do mnie pamiętaj, że zawsze ściągasz z głowy czapkę z nutrii i gumofilce. Zatrzymaj również swój generator smogu i sadzy, bo kocham swieże czyste powietrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.11.2018 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 W drodze po steki ze zdechłego bizona. Słoma z butów, ale Lexusem, a co! Dlaczego aż tak krytycznie, zazdrościsz? Gdybym miał pewne źródło tego typu aut to na pewno bym skorzystał, ale nie mam i jeżdżę segmentem budżetowym z tym że salonu, nie stać mnie na dokładanie do starych strucli kupionych za granicą będących super okazjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.11.2018 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 talerz chłopski razem z młodym http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif se upitrasiliśmy. mam jeszcze takie cudeńka boczniaczek. [ Danie fajne, tylko tych ogórków w calości nie bardzo rozumiem czy to tylko dekoracja? Jeszcze małosolne by uszły, inaczej bym chyba trochę pokroił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.11.2018 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Danie fajne, tylko tych ogórków w calości nie bardzo rozumiem czy to tylko dekoracja? Jeszcze małosolne by uszły, inaczej bym chyba trochę pokroił 1.opieńka 1 do 7 tegoroczna w occie 2.ogórki małosolne 2 dniowe 3.pomidor z czerwona cebulą i oliwą z oliwek 4.makaron włoski ze szpinakiem i boczuniem 5.kotlet pożarski z piersi kurczaka i surowego boczku na kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Jeden zrozumiał może honor pozwoli żółtemu i dziadzi także zrozumieć.kilka fotek tam gdzie się wszystko zaczęło.W wariacjach kulinarnych coś odmiennego od gotowania. Może kilka słów o samochodziku. Widać, że zakupiony od niedowidzącego 91-letniego oficera SS w stanie spoczynku (żona adwokat, syn pilot, córka lekarz), 164054 tys. netto przebiegu, gdyż było to szóste auto w rodzinie jeżdżone tylko w słoneczne dni, na co dzień stał pod kocem w ogrzewanym garażu. Tydzień przed sprzedażą ten pierwszy właściciel dokupił dwa komplety opon, wymienił rozrząd, oleje, płyny, paski i kompletne zawieszenie. Nic nie stuka i nie puka, bez wkładu finansowego, tylko klima jest do nabicia. Spalanie oscyluje w granicach 3 l/100km, jak są korki i ktoś ma ciężką nogę to 3.5 l/100km. Autko do tego stopnia bezawaryjne, że człowiek zapomniał jak mechanik wygląda, śmiało można maskę zaspawać. W dzień zakupu syn właściciela zatankował auto do pełna, umył i nawoskował na gorąco, a córka zrobiła NS-sowi na drogę kanapki i kawę do termosu. Samochód w stanie kolekcjonerskim, jedyny taki, tylko lać paliwo i jechać. Na wyposażeniu: strumienica, szpera, wydech z kwasiaka, rozpórki kielichów, fajera momo, kubły recaro. Piękny "car" zazdraszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.11.2018 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 talerz chłopski razem z młodym http://emotikona.pl/emotikony/pic/zabawa.gif se upitrasiliśmy. ... ... plastikowe sztućce za grosze ... miszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2018 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Może kilka słów o samochodziku. Widać, że zakupiony od niedowidzącego 91-letniego oficera SS w stanie spoczynku (żona adwokat, syn pilot, córka lekarz), 164054 tys. netto przebiegu, gdyż było to szóste auto w rodzinie jeżdżone tylko w słoneczne dni, na co dzień stał pod kocem w ogrzewanym garażu. Tydzień przed sprzedażą ten pierwszy właściciel dokupił dwa komplety opon, wymienił rozrząd, oleje, płyny, paski i kompletne zawieszenie. Nic nie stuka i nie puka, bez wkładu finansowego, tylko klima jest do nabicia. Spalanie oscyluje w granicach 3 l/100km, jak są korki i ktoś ma ciężką nogę to 3.5 l/100km. Autko do tego stopnia bezawaryjne, że człowiek zapomniał jak mechanik wygląda, śmiało można maskę zaspawać. W dzień zakupu syn właściciela zatankował auto do pełna, umył i nawoskował na gorąco, a córka zrobiła NS-sowi na drogę kanapki i kawę do termosu. Samochód w stanie kolekcjonerskim, jedyny taki, tylko lać paliwo i jechać. Na wyposażeniu: strumienica, szpera, wydech z kwasiaka, rozpórki kielichów, fajera momo, kubły recaro. Piękny "car" zazdraszczam! Matko i córko, ale ty płytki jesteś, jak rów melioracyjny. Dno i metr mułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.