wg39070 03.11.2018 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 ... plastikowe sztućce za grosze ... miszcz Następny denny adwersarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.11.2018 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Następny denny adwersarz. wiem, wiem ... ciąg dalszy do włażenia niespecjalnego "anusa" ... przyj mocniej ... czeka cię nagroda ... parówki ... w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Matko i córko, ale ty płytki jesteś, jak rów melioracyjny. Dno i metr mułu. Przestań mnie mierzyć własną miarą, sabaryto w czapce z nutrii. W drodze po steki ze zdechłego bizona. Słoma z butów, ale Lexusem, a co! Do zaopatrywania się w mięsko na kiełbaski używam innego samochodu, a mięsko jest cudowne... ps wiem wiem , xx8082 ma "lepszejszcze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 wiem, wiem ... ciąg dalszy do włażenia niespecjalnego "anusa" ... przyj mocniej ... czeka cię nagroda ... parówki ... w kominku Liznąłeś łaciny i wiesz co to anus? Niebywałe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Przestań mnie mierzyć własną miarą, sabaryto w czapce z nutrii. Do zaopatrywania się w mięsko na kiełbaski używam innego samochodu, a mięsko jest cudowne... ps wiem wiem , xx8082 ma "lepszejszcze" Rogacz? Coś cię z nim łączy? No chyba, żeś kawaler albo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.11.2018 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Liznąłeś łaciny i wiesz co to anus? Niebywałe! w przeciwieństwie do ciebie, ty liżesz nieustannie ps - Miszcz rąk nie myje "po sikaniu" (jak sam zapodał ) ... nie wiadomo czy wyciera smacznego Edytowane 3 Listopada 2018 przez Chef Paul ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.11.2018 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 NS, w okularach wyglądasz dziwnie. Co najmniej. Bez okularów normalnie. Jednak nie publikowałbym, na twoim miejscu swojego wizerunku. Podobnie z rodziną, i resztą. Licho nie śpi a czubków nie brakuje. Anonimowość w Internecie, to bardzo cenna rzecz. Poza tym, skończcie tę szarpaninę. Piszę do dwóch stron. Kłócić się o żarcie? I to w takim stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Rogacz? Coś cię z nim łączy? No chyba, żeś kawaler albo ... Chcesz porozmawiać o swojej starej czarownicy w futrze z nutrii i porownać do mojej młodej super pięknej wysportowanej żony, która biega w maratonach? Czy o terenówce na polowania? https://i.postimg.cc/3wHCnX1h/terenowka-na-mieso1.jpg https://i.postimg.cc/cCYfR63C/terenowka-na-mieso2.jpg ps wiem wiem masz lepszejsze terenówki, broń , a i czarownica w futrze z nutrii jest palce lizać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 NS, w okularach wyglądasz dziwnie. Co najmniej. Bez okularów normalnie. Jednak nie publikowałbym, na twoim miejscu swojego wizerunku. Podobnie z rodziną, i resztą. Licho nie śpi a czubków nie brakuje. Anonimowość w Internecie, to bardzo cenna rzecz. Poza tym, skończcie tę szarpaninę. Piszę do dwóch stron. Kłócić się o żarcie? I to w takim stylu? Niemiec się rozmyślił i gonił go do granicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.11.2018 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Kupiłem sobie zestaw na patafianów, a ,że trochę się ćwiczy (nie tylko gotowanie) to jak nierozpoznawalny w czapce i kominie, zawsze jak przesadzi będzie mógł ponieść karę. a teraz do gotowania. NS, w okularach wyglądasz dziwnie. Co najmniej. Bez okularów normalnie. Jednak nie publikowałbym, na twoim miejscu swojego wizerunku. Podobnie z rodziną, i resztą. Licho nie śpi a czubków nie brakuje. Anonimowość w Internecie, to bardzo cenna rzecz. Poza tym, skończcie tę szarpaninę. Piszę do dwóch stron. Kłócić się o żarcie? I to w takim stylu? oczywiście ... ... tylko dlaczego powyższe dysputy uważasz za "kłótnię" ? ... polecam degustację propozycji "spontanów" ... skorzystasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) oczywiście ... ... tylko dlaczego powyższe dysputy uważasz za "kłótnię" ? ... polecam degustację propozycji "spontanów" ... skorzystasz ? Pierwszy właściciel samochodu i tak niedowidzi, stary emerytowany 91letni "esesman", ale jego żona adwokat, syn pilot, córka lekarz już się boją.:lol2: Edytowane 3 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2018 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Pierwszy właściciel samochodu i tak niedowidzi, stary emerytowany 91letni "esesman", ale jego żona adwokat, syn pilot, córka lekarz już się boją.:lol2: A ty ...troglodyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.11.2018 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Że tak uprzejmie przeproszę. A o co chodzi w tym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) A ty ...troglodyta. Czyli o swojej starej rozmawiac nie chcesz. Terenówce na polowania również.To moze kulinarnie? Chwaliłeś sie, ze jesteś królem kurczaków bo chodzą i srają po podwórku i masz swoje na rosół. Tak więc, królu powiedz mi w jakim wieku przeznaczasz je na rosól? Czysto kulinarne pytanie. 18-21 dni czy wiecej? Ja kupuje na farmie, certyfikowane organiczne. Sam wskazuje które. Najlepsze jakie można kupić na rosół , bez starych 30to dniowych kur. Edytowane 3 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2018 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Czyli o swojej starej rozmawiac nie chcesz. Terenówce na polowania również.To moze kulinarnie? Chwaliłeś sie, ze jesteś królem kurczaków bo chodzą i srają po podwórku i masz swoje na rosół. Tak więc, królu powiedz mi w jakim wieku przeznaczasz je na rosól? Czysto kulinarne pytanie. 18-21 dni czy wiecej? Ja kupuje na farmie, certyfikowane organiczne. Sam wskazuje które. Najlepsze jakie można kupić na rosół , bez starych 30to dniowych kur. ps Waż słowa!!! A to z fotki to faktycznie z farmy, nawet Wielkiej, wręcz BIF FARM, typu biedra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 03.11.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Dyskusja całkiem nieźle się rozwija A na 11 Listopada PAD zapowiadał pojednanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Waż słowa!!! A to z fotki to faktycznie z farmy, nawet Wielkiej, wręcz BIF FARM, typu biedra. Waga 605 gram, 19sto dniowy organiczny. To jak jest z tym u ciebie królu kurczaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.11.2018 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Że tak uprzejmie przeproszę. A o co chodzi w tym wątku? Tez się nad tym zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 03.11.2018 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Waga 605 gram, 19sto dniowy organiczny. To jak jest z tym u ciebie królu kurczaków? To ty żresz pisklaki? Ło matko i córko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.11.2018 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Waż słowa!!! A to z fotki to faktycznie z farmy, nawet Wielkiej, wręcz BIF FARM, typu biedra. Królu no to jak? Nie pytam o zwykły samochód. https://www.youtube.com/watch?v=gwYsj5GzvkA Pytam o zwykłe młode kurczaki. Podobno chodzą i sraja u ciebie na podwórku i masz na rosół. Takie zwykłe do 21go pierwszego dnia życia. Rosół wystarczy gotować 30 minut, pychota. Palce lizac! Miekkość kolor miesa, itp... Kurczaka będziesz miał w zasięgu dłoni? Co? To ty żresz pisklaki? Ło matko i córko! Młode kurczaki, te dwa 1150 gram. Rozmowa czysto kulinarna. No to jak ? Edytowane 3 Listopada 2018 przez Władca Przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts