Władca Przysmaków 11.11.2018 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 a robiłeś krewetki w cieście naleśnikowym.Mistrzowie robią tak: i wyższa półka niedosięgnięcia. https://smaker.pl/przepis-krewetki-w-ciescie,6936,poziomka.html A u mnie obecnie w garku wywar na galaretke z przepiorek. Prosto, skromnie i smacznie. 15 sztuk, czyli 30 polowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.11.2018 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 (edytowane) Fajne kaniołki wybrałem jednak dżinsową już paczka idzie na pomarańczowo i zielono. Edytowane 11 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.11.2018 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 No i miszcz zes..u sie we wlasnym watku... Nowa stronka i nowe strawy . śmietniczek jak u chłopa.wg39070 nowe nastaną już niedługo.Pomysł dobry.;) Ja kroje ptactwo i segreguje do lodowki, to juz 44 polowka czyli 22 przepioreczka... ps bedzie na zdrowe chude zupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.11.2018 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 idę obejrzeć nowego filma w 4k nowy impasibulik z Cruise m..Jutro też jest dzień. https://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+2-46382 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.11.2018 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Wywar sie robi, trzeba tradycyjne cos ekstra, czyli 56 milionow babelek scigajacych sie ku gorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.11.2018 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 W hameryce nikt nikogo nie ukarał tylko ...ludzie spasieni jak nasze krajowe maciory. Gdyby nie wózki elektryczne w marketach, nie byłoby kupujących. http://podlasie24.pl/upl/articles/f6efe70b0c2488d51108e17994a48927.JPG Ładna ta fabrykę w Rykach macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.11.2018 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Nie wiem czy dobrze zrobiłem ,że Flagę Polska umieściłem przy wejściu Żeby mi się farciło i udawało w spontankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 11.11.2018 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 No to... Co za smak i bukiet. Niebo w ustach. Pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.11.2018 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Jesteś szefie pusty jak wór wałacha. Wiesz co to wałach? ... zaskrzeczał kapłon ... piać już nie może Super fotka, obrazująca całokształt, hamerykanie mają malutkie jajeczka między nóżyskami) i wieeeeelkie spasione brzuchy! A siusiaczków pewnie nic. ty cierpisz na jakąś obsesję na tle seksualnym (najpierw pisałeś w tym wątku o anusach, później o częściach rowerowych, teraz o małych jajeczkach i siusiaczkach) ? ... a może masz tylko jakieś kompleksy hamerykańskie ? Proponuję wizytę u psychiatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 12.11.2018 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 ... zaskrzeczał kapłon ... piać już nie może ty cierpisz na jakąś obsesję na tle seksualnym (najpierw pisałeś w tym wątku o anusach, później o częściach rowerowych, teraz o małych jajeczkach i siusiaczkach) ? ... a może masz tylko jakieś kompleksy hamerykańskie ? Proponuję wizytę u psychiatry On tak cały czas:jawdrop: Skąd się biorą tacy ludzie jak wg39070? ps wywar na galaretkę przepiórczą prawie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.11.2018 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 A u mnie obecnie w garku wywar na galaretke z przepiorek. Prosto, skromnie i smacznie. 15 sztuk, czyli 30 polowek. Do galarety z przepiórek zawsze dobrze się sprawdza dobrze zmrożona "Hangar1 Vodka" doskonała w swym smaku, takoż bukiecie i mocy ... tania nie jest, ale za jakość się płaci ps - uprzejma prośba do Ciebie. Nie dawaj tutaj tyle fotografii, ponieważ dwaj nasi smakosze tak liżą monitory, że grozi to ich uszkodzeniem ... no i jak będą nas później bawić swoimi tekstami i zdjęciami ... a wystarczyło by przecie by poszli do sklepu, kupili i skosztowali produktów dobrej jakości i wreszcie się dowiedzieli jak to wszystko naprawdę smakuje Dziś każdy produkt dostępny jest na świecie, nie ma z tym specjalnego problemu ... chyba, że ktoś lubi rosół z pięcioletnich, podwórkowych kur które przestały się nieść lub przypaloną, mrożoną pizzę z marketu ... no ale ze smakami się nie dyskutuje i jest to ewidentny przykład na tezę "są tym co jedzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.11.2018 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) a robiłeś krewetki w cieście naleśnikowym.Mistrzowie robią tak: i wyższa półka niedosięgnięcia. https://smaker.pl/przepis-krewetki-w-ciescie,6936,poziomka.html "niedosięgnięcia" dla kogo ? ... w to, że dla ciebie wierzę ? ... możesz sobie tylko zdjęcie wkleić z internetu przygotować takie danie to już raczej poza twoim zasięgiem (przynajmniej na tą chwilę, choć wątpię czy kiedykolwiek, ponieważ ty nigdy nie nauczysz się gotowania zgodnie ze sztuką kulinarną ... ) Jeśli masz takie jajka między nogami, to pewnie kawalerem wiecznym pozostaniesz. hehe Dwukrotnie cytowany ten sam post, każdy z wypowiedzią na poziomie IQ betonowego pustaka (choć nie powinno mnie to dziwić - wszak to forum budowlane) Przy tobie Niktspecjalny to "szczyty intelektu" dający się jednak przez ciebie podpuszczać do awantur i przyklaskiwania twym wypowiedziom ... cóż, "wiernemu kibicowi" jego "rewolucji" coś się należy ... choć jakoś nigdzie nie widzę byś gdziekolwiek chwalił te jego wysiłki w kuchni ... może to go trochę zastanowi ? Edytowane 12 Listopada 2018 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2018 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 To ja tu z szacunku dużymi literami i czapki wklejam .ech co tam.Manifestacje wporzo. Flaga zawisła i wisi jak nie wiem co.Znalazłem w sieci fajny przepis na taką oto strawę. Gdzież szukać inspiracji jak nie w internecie i od Babuni.Tu nie bo zapanował snobizm i niechlujstwo.To udawanie kogoś lepszego bardziej wykształconego to tylko zwykłe tête-à-tête forumowe. http://emoty.blox.pl/resource/dobani.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2018 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Najpierw delikatne śniadanko. Wykorzystałem nawet okrajki z pizzy do maczandy z kieleckiego.Sandacz w kilku odsłonach lekko koloryzowany życiem. http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif jego wzór z TV Po śniadaniu szukanie http://emotikona.pl/emotikony/pic/22icon_search_neutral.gif podpowiedzi od Chiefa ,mojego Chiefa. następnie relaks i tańcowanie przy ekranie(nie polecam dla ludzi o słabych nerwach i w podeszłym wieku) Chciałem się nagrać (wkrótce będzie) ale nikt nie chciał wstać z koja. Zwieńczeniem śniadanka będzie przejażdżka naszymi rumakami do "Doliny Chodelki". i tradycyjne przygotowanie do obiadku ale po mustangowym Relax. Zapomniałem dodać. Będzie czas na chwilę refleksji nad przyszłorocznymi wakacjami.Trzeba znowu przyczepić magnesik na lodóweczkę. Edytowane 12 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2018 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Kroki są proste jak te owoce po tej całej eskapadzie.Owoce!!. Edytowane 12 Listopada 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2018 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Rzeczywiście Święta racja.Marcin skasował wszystkie fotki. Szkoda były takie by usatysfakcjonować. To sprawa bardziej psychologiczna. Marcin grilluje sardynki bez patroszenia i czyszczenia, eeeeeeee fu. Pstąg jest soczysty, aromatyczny i super smaczny. http://s27.postimg.org/4ax47w5pf/ryba20.jpg http://s4.postimg.org/q8u4wkdql/ryba21.jpgMasło chrzanowe dodaje wspaniałą nutę smakową, coś cudownego. Czas na grillowanego indyka. Jest niskokaloryczny i zdrowy, będziemy pewni tego, że zawsze możemy pojechać na wakacje w sezonie a nie ukrywać się po za sezonem jak tłusta ś. na wyspie. Dbajmy o zdrowie .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2018 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Rybnie się zrobiło ale na obiadek coś innego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2018 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Śniadanie spóźnione ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2018 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Zmodyfikowane u młodego.Produkty te same. Najpierw je namoczyłem w mleku z krowy mlecznej od Babci Gieni. Czas na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.11.2018 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Zapomniałem dodać ,że celowo powiesiłem w okolicach skrzynki elektr. by patafianów - baranów kopało gdyby chcieli ukraść .Elewacja daleko to i nikt by się nie zorientował ,że 100 lat wolności musiało opłynąć , by było można wysłuchiwać takich płytkich bredni i wpisów jak to to wyżej onieśmielone swa naiwnością.Time by zapamiętać w wątku kulinarnym tą gorycz anty Polaka i anty patrioty - banity . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.